HV Media is jarig vandaag! Het is vandaag precies 5 jaar geleden dat we werden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Vandaag wordt dit gevierd, met o.a. een nieuwe website, maar ook een nieuwe Marketing Portal! De nieuwe website van HV Media past meer bij de uitstraling die bij ons past. Geen icoontjes, maar eigen beeldmateriaal. Door snelle communicatiekoppelingen zoals een live chat, is de website ook toegankelijker geworden en kan men zo sneller in contact komen.

In september presenteerden wij al ons nieuwe klantenpanel, dat nu een mooi overzicht geeft van alle diensten die u via HV Media heeft lopen. Maar daarnaast presenteerden we vandaag ook een nieuw internet marketing portal. Klanten die gebruik maken van onze internet marketing dienstverlening kunnen hier gebruik van maken. In het portal vindt men alle meetpunten voor het online succes. Het marketing portal geeft in één beeld een compleet overzicht van alle online resultaten. Alle internet marketing klanten hebben vandaag de inloggegevens ontvangen voor het nieuwe internet marketing portal. Hieronder een korte introductie van deze nieuwe portal:

Compleet ranking overzicht

De nieuwe portal biedt een compleet overzicht van alle rankings. Zo kunt u precies zien op welke zoekwoorden wij ons richten met uw online marketing activiteiten. Daarnaast vindt u ook het actuele zoekvolume per maand per zoekwoord, oftewel: hoe vaak er per maand op gezocht wordt. Daarnaast vindt u op welke positie in Google u staat op deze zoekwoorden. Zo heeft u altijd een actueel overzicht van het effect van de SEO werkzaamheden, maar kunt u ook het verloop zijn van de stijgingen in de zoekmachines.

Bezoekersoverzicht

Wij kunnen onze HV Media Marketing Portal koppelen aan uw Google Analytics account. Hierdoor vindt u alle informatie die u in Google Analytics ziet, ook eenvoudig terug in onze portal. Zo kunt u goed het verband zien tussen de resultaten in Google en het daadwerkelijke verkeer op uw website.

Online concurrentie analyse

Vooraf aan het internet marketing traject worden er zoekwoorden uitgekozen door middel van een gedegen zoekwoorden onderzoek. Deze zoekwoorden brengen vervolgens uw concurrentie in kaart. In de portal vindt u een uitgebreide concurrentie analyse met concurrenten die (ook) goed actief zijn met de vindbaarheid op uw gewenste zoekwoorden. Zo ziet u via een Top 10-weergave de ontwikkelingen van de eerste pagina van Google, maar ziet u ook per concurrent wat de online zichtbaarheid is van uw concurrentie, hoeveel links zij hebben en hoe het verloop is met de posities van uw concurrentie.

Website analyse

Op aanvraag kunnen wij de Marketing Portal uitbreiden met een complete website checklist. Uw website wordt dan automatisch gecontroleerd op alle belangrijke onderdelen van Google. Een prestatierapport toont u vervolgens alle zwakke plekken van uw website. Heeft u een sitemap? Heeft u overal uw meta gegevens correct ingevuld? Staat er geen dubbele content op uw website? Is uw website mobielvriendelijk? Is uw website snel genoeg?

Social media overzicht

Ook kan de portal uitstekend worden ingezet voor uw social media marketing. Na de koppeling met uw Facebook en/of Twitter account kunt u per medium zien hoe goed uw posts scoren. Hoe vaak worden de updates op social media gelezen, gedeeld of leuk gevonden? Daarnaast kunt u ook een uitgebreide analyse maken van het verloop van uw bereik op social media. Zo kunt u een mooie doelgroep segmentatie maken van wie u volgen of uw pagina leuk vinden. In welke leeftijdsgroep scoort u het beste? Waar komen uw likes en volgers vandaan? Met het portal krijgt u een uitgebreid overzicht van al uw gebruikers activiteit en een uitgebreide analyse van demografische data van uw bereik.

Marketing Portal gebruiken als second opinion?

Bent u (nog) geen klant bij HV Media, maar wilt u wel graag het Marketing Portal gebruiken? Vraag een GRATIS SEO scan aan en ontvang twee weken gratis toegang tot uw eigen Marketing Portal, of informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Heeft u uw internet marketing uitbesteedt aan een ander internet marketing bureau? Zegt dat bureau dat het meten van online succes lastig is? Onzin! Wij geven u graag een second opinion op basis van ons overzichtelijke Marketing Portal!