Klanten over HV Media

Beoordelingen HV Media

9,1
80 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,1
  • Verloop salestraject 9,0
  • Persoonlijk advies 9,3
  • Flexibiliteit 9,3
  • Prijs-/ kwaliteitsverhouding 9,1

Tanda uit Zaltbommel

10,0

Ervaring:
Henri is een uiterste geschikte, fijne partner om mee samen te werken. Mijn aanvragen worden altijd super snel en met karakter opgepakt. Dat wil zeggen, ook een kritische noot en Henri denkt altijd mee. Daar hebben wij veel profijt van gehad.

Aanbeveling ja

Erik uit Veen

9,8

Ervaring:
Zonder Google Adwords toch op pagina 1 in Google terechtkomen. Met deze opdracht is HV-Media aan de slag gegaan en met resultaat!

Wanneer (potentiële) klanten in Google op zoek zijn naar auto-onderdelen (in kleur), dan komen ze bij de webshop van Vosparts.nl uit. Dankzij HV-media zijn onze natuurlijke bezoekersaantallen sterk gestegen en daar profiteren wij nog elke dag van.

Aanbeveling ja

Stefan uit Andel

10,0

Ervaring:
We zijn bij Henri terecht gekomen voor het bouwen van onze nieuwe website. Daarnaast denkt hij nu met ons mee om ons hoger in Google te krijgen. Dit is inmiddels goed gelukt! Op alle zoekwoorden staan we inmiddels bovenaan. Het aantal bestellingen is hierdoor ontzettend hard gestegen!!

Aanbeveling ja

Marco uit Waalwijk

9,4

Ervaring:
Wij waren erg tevreden over de samenwerking met HV Media. Henri heeft ons goed geholpen met het opzetten van een internetmarketing campagne en hierdoor zijn wij op veel trefwoorden goed vindbaar geworden in de zoekresultaten. Wij vonden vooral de bereikbaarheid, de korte communicatielijnen en de deskundigheid van het bedrijf heel goed.

Aanbeveling ja

Anouk uit Amsterdam

9,6

Ervaring:
Professionele en snelle service! Wij zijn ergtevreden!

Aanbeveling ja

Jan uit Giessen

10,0

Ervaring:
Henri heeft de sites gemaakt voor Van Willegen Autoschade en Van Willegen Giessen. We zijn ontzettend blij met de nieuwe sites! Hij heeft alles voor ons geregeld, de foto's, teksten en realisatie. Hij is snel, goed bereikbaar en heeft goed mee gedacht. Meer dan blij met het mooie online resultaat dat HV Media ons heeft gegeven!

Aanbeveling ja

Ramon uit Wijk en aalburg

9,4

Ervaring:
Goed bedrijf wat mee denkt en oplossingen biedt voor scherpe prijzen. Denkt echt vanuit het oogpunt van de klant.

Aanbeveling ja

Lisanne uit Rotterdam

10,0

Ervaring:
We zijn ontzettend tevreden over HV Media: we hadden een hele ambitieuze deadline en ondanks dat hebben ze ruim voor de deadline alles gereed gemaakt tot een prachtresultaat! HV Media denkt echt met je mee en is erg klantvriendelijk. Alles hebben ze geregeld binnen de zeer ambitieuze deadline: de verhuizing, teksten en foto's plaatsen. Afspraken worden volledig nagekomen, dus je kan er volledig op vertrouwen dat het goed komt. Het contact verliep erg soepel en je voegt meteen woord bij daad, erg fijn! Bedankt voor de prachtige website en geweldige snelle service!

Aanbeveling ja

uit België

10,0

Ervaring:
Snelle en onberispelijke service !
Ook tijdens het presales-traject werden alle vragen snel en professioneel beantwoord.

Aanbeveling ja

Fenna uit Heiloo

8,4

Ervaring:
Onze brochure digitaal laten publiceren. Bestelling geplaatst, bestanden verstuurd en nog dezelfde dag de benodigde bestanden en gegevens ontvangen. Erg tevreden over de snelle service.

Aanbeveling ja

Menno

9,2

Ervaring:
Last minute een beroep op Henri gedaan voor de bouw van een eenvoudige info website.
Tijdens het gesprek werd zeer goed meegedacht en het ontwerp/huisstijl van de reeds bestaande items is door HV Media prima doorgevoerd in het website ontwerp.
De website stond ruim binnen de zeer krappe deadline online!

Aanbeveling ja

VVV Altena Biesbosch uit Woudrichem

8,2

Ervaring:
Om een tien vragen, vraagt om een kritische beoordeling, Henri 😉

Het is ons opgevallen dat je geneigd bent te zeggen dat iets veel werk is, niet kan, of af te raden is. Dat is jammer, want dat gaf ons het gevoel dat je niet graag de gebaande paden verlaat.
Als 'klant' wilden we niet horen dat je het druk had met andere dingen (werk, privé).
Vandaar dat 'Flexibiliteit' zes uit tien scoort.
Maar... het is prettig met je samen te werken en je bent toegankelijk en vriendelijk. Grote pluspunten! We zijn blij dat we samen met jou een mooie nieuwe site op het wereldwijde web hebben kunnen lanceren!

Aanbeveling ja

Etienne uit Heusden

9,0

Ervaring:
Doen meer dan ze beloven! Kundig, efficiënt, snel, betrouwbaar, betaalbaar en plezierig in de omgang!

Aanbeveling ja

Jacqueline uit Ammerzoden

8,0

Ervaring:
Henri heeft verstand van zaken en heeft een deskundige mening over wat wel of niet kan. Het was fijn om met hem samen te werken!

Aanbeveling ja

Lex uit Elst

10,0

Ervaring:
Ik gaf € 15.000 aan leads uit per jaar voor mijn hypotheekkantoor. Vanaf oktober is HVmedia aan de slag gegaan met ranking van mijn pagina's. Na drie maanden de eerste leads en nu na 5 maand steeds meer leads. Na deze maand hoef ik geen leads meer te kopen. HVmedia zorgt voor een boost aan leads, en goede leads. Bijna alle zoekwoorden staan in de top 5. De meeste in de top 3.Het is een geweldige besparing en betere resultaten. HV Media en Google zijn onmisbaar voor mijn bedrijf. Lex van de straat Wonen, Elst (U).

Aanbeveling ja

Gerrit uit Nederhemert

10,0

Ervaring:
HV Media raadt ik iedere ondernemer aan die op zoek is naar een optimaal functionerende website die ook nog eens goed gevonden wordt op internet. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect en u wordt vriendelijk te woord gestaan. Tevens wordt er ook mee gedacht aan hoe u invulling kunt geven op uw website.

Aanbeveling ja

Lynsey uit Heusden

10,0

Ervaring:
Wij zijn zeer tevreden over het hele traject. We zijn goed geadviseerd en gehoplen

Aanbeveling ja

Ingmar uit Nieuwendijk

10,0

Ervaring:
Henri heeft ons zeer goed geholpen, binnen 6 maanden stond onze dienst bij alle geoffreerde zoekwoorden op de eerst pagina van Google en soms zelfs op 1. Wij kunnen Henri en HV Media zeker aanraden 🙂

Aanbeveling ja

Lex uit Elst (U)

9,8

Ervaring:
Opdracht voor Henri was dat ik na de kerst Leads zou ontvangen via mijn eigen website, Google Ranking. Ruimschoots waargemaakt, mn eerste 2 leads zijn nu al binnen, 7 weken eerder. Goed bereikbaar en denkt mee. Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Aanbeveling ja

Evert uit Andel

9,8

Ervaring:
Naast de website verzorgt HV media ook onze Internetmarketing. Bij een vraag of probleem reageert HV media DIRECT!! en veelal wordt er ook direct actie ondernomen. Zelfs in de avond staan zij paraat. De persoonlijke benadering, kennis van zaken, goede adviezen op maat, kosten bewust bezig voor de opdrachtgever en passie voor hun werk en klanten maakt HV media tot een geweldige en plezierige partij om mee in zee te gaan. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat HV media MEER doet dan zij beloven!!
Henri, bedankt voor al je medewerking!!

Aanbeveling ja

Judith uit Wijk en Aalburg

10,0

Ervaring:
Wij hebben HV Media ingeschakeld om de online strategie van onze webshop te optimaliseren. Dankzij Henri hebben we onze SEO resultaten sterk verbeterd. Henri is een expert op het gebied van SEO en optimalisatie van webshops. Dankzij zijn sterke teksten en adviezen zien wij onze bezoekers en conversie nog altijd stijgen.

Aanbeveling ja

Ruud uit Den Bosch

9,0

Ervaring:
Resultaat gericht, top!

Aanbeveling ja

uit Vlaardingen

10,0
Aanbeveling ja

Stefanie uit Terneuzen

10,0

Ervaring:
Wij zochten een aantrekkelijke manier om ons jaarverslag reclamevrij digitaal te publiceren en hebben die gevonden in digitaalpubliceren.com. Na het aanleveren van de pdf stond ons jaarverslag dezelfde dag nog online!
Nu bleken er bij nader inzien nog wat onvolkomenheden in het aangeleverde bestand te zitten. Heel vervelend. Maar HV Media heeft ons direct geholpen en de publicatie vervangen.
Daarom ontvangen zij van ons een dikke 10!

Aanbeveling ja

Martin uit Veen

10,0

Ervaring:
Zeer klantvriendelijk gericht. In een zeer korte tijd een professionele website gebouwd tegen een zeer concurrerend tarief. Daarbij zat er alles bij, teksten, foto's en video. Hij had alle tijd voor ons en de koffie was ook heerlijk! Kortom: heb je een website nodig? Kom langs HV media.

Aanbeveling ja

Albert uit Wijk en Aalburg

10,0

Ervaring:
De prijskwaliteitsverhouding is goed. Niet alleen het bouwen van de website wordt goed gedaan, maar ook het meedenken op het gebied van foto's en teksten wordt volledig verzorgd. Een fijn contact, altijd tijd en ruimte voor een gezellig babbeltje en een kop koffie. Het adres waar je voor je website écht thuis voelt.

Aanbeveling ja

K. uit Amersfoort

9,0

Ervaring:
Zeer snelle dienstverlening en vlotte correspondentie.

Aanbeveling ja

Bob uit Westkapelle

8,6

Ervaring:
Henri is jong , snel en vlijmscherp en goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Als je iemand zoekt die je goed kunt helpen met een nieuwe website EN zeer goed in de gaten houd of je wel de juiste zaken voor jouw situatie hierbij betrekt...Call Henri !

Mijn aanbeveling zal duidelijk zijn. Top bedrijf met gedreven ondernemer

Aanbeveling ja

Stance uit Breda

10,0

Ervaring:
Samen met Henri heb ik gewerkt aan de online strategie van Corinor. Henri is een echte kenner wat betreft SEO en online marketing.Hij is enthousiast, positief kritisch, resultaatgericht en hij heeft het einddoel goed voor ogen. Daarnaast is hij een prettige collega om mee te werken.

Aanbeveling ja

Cor uit Wijk en Aalburg

10,0

Ervaring:
HV Media is een prima bedrijf. Met kennis van zaken helpen zij je effectief door het SEO-woud. Daarnaast is ook de manier van werken uiterst prettig. Een aanrader dus, deze club uit Veen..

Aanbeveling ja

Paul uit De Bilt

9,2

Ervaring:
Erg snelle response; zeer goed geholpen met opstarten

Aanbeveling ja

Wilma uit Helvoirt

10,0

Ervaring:
HV Media heeft ons prima geholpen met het bouwen van de website. Ze hebben goed meegedacht in het complete concept en er staat een website waar wij helemaal blij mee zijn en waar wij veel positieve reacties op krijgen. Zeker een aanbeveling waard!

Aanbeveling ja

Ricardo uit Westmaas

9,4

Ervaring:
Enthousiast en vakkundig.

Aanbeveling ja

Kees uit Giessen

10,0

Ervaring:
Een geweldige service! Ze helpen klantvriendelijk en deskundig geholpen om het systeem binnen onze website gezet. Daarna ontvangen wij prachtige en uitgebreide bezoekersrapportages die ons goed ondersteunen binnen de sales!

Aanbeveling ja

Hans uit Capelle aan den IJssel

10,0

Ervaring:
Beloftes die op de site staan vermeld worden nagekomen. Snelle service en een mooi resultaat. Zeer tevreden.

Aanbeveling ja

Wilma uit Veen

10,0

Ervaring:
Henri heeft ons ontzettend goed geholpen met de website voor Bloemisterij Passiflora. Hij denkt consequent mee en komt met goede ideeën en geeft een creatieve invulling aan onze wensen. Daarbij heeft hij ons project helemaal 100% uitgevoerd. Van de bouw tot aan de website, tot het ontwerp, tot aan het meedenken in teksten en fotografie. We zijn helemaal tevreden over de website die we samen met HV Media hebben gebouwd. Bedankt!

Aanbeveling ja

Joop uit Wijk en Aalburg

8,0

Ervaring:
Henri heeft me goed op weg geholepen en originele ideeën aangereikt.

Aanbeveling ja

A.M. uit Drongelen

9,0

Ervaring:
Zakelijk, doet wat hij beloofd, denkt mee, altijd bereid om te helpen.

Aanbeveling ja

leny uit Andel

7,8

Ervaring:
Prima: helder direct en ... gezellig

Aanbeveling ja

R J uit Almkerk

9,0
Aanbeveling ja

Frank uit Leerdam

8,4

Ervaring:
Henri Verhagen is een gedreven en enthousiaste specialist. Hij begrijpt waarom het gaat en wat wij nodig hebben. Met zijn hulp komen we zeker hoog in de posities van Google terecht.

Aanbeveling ja

Jeanine uit Veen

7,0
Aanbeveling ja

Gerard uit Mill

8,6

Ervaring:
Topbedrijf met veel inhoudelijke kennis. Zeer meedenkend en super enthousiast. Fijn bedrijf om mee te werken!

Aanbeveling ja

uit 's-Hertogenbosch

8,4

Ervaring:
HV Media heeft voor ons bedrijf weer digitaal op de kaart gezet! Na de realisatie van onze nieuwe website is het namelijk niet gestopt: door middel van concrete projecten maken wij nu volop gebruik van de mogelijkheden die internet ons te bieden heeft!

Aanbeveling ja

Maja uit Meeuwen

8,8

Ervaring:
Prima website gebouwd, is al weer een paar jaar geleden inmiddels.
Binnenkort eens kijken of er aanpassingen nodig zijn voor de constant veranderende wereld van het internet. Maar daar heb ik met HV media het volste vertrouwen in.

Aanbeveling ja

Linda uit Andel

9,0
Aanbeveling ja

Simon uit Kaatsheuvel

9,6

Ervaring:
Heel erg bereikbaar en zeer mee denkend hoe alles aan te pakken. op een zeer prettige manier zaken mee te doen

Aanbeveling ja

Monique uit Dussen

9,0

Ervaring:
In de afgelopen 2 jaar heeft Henri mijn site antisliptegels.com gemaakt en tot bovenaan in google gekregen. Hij doet wat hij beloofd en wekt geen valse verwachtingen.

Aanbeveling ja

Laura uit Werkendam

8,4

Ervaring:
Prima! Henri staat altijd voor je klaar. Je kan hem gemakkelijk bereiken per e-mail of telefoon. Al je vragen worden serieus beantwoord en eventuele problemen worden opgelost.

Aanbeveling ja

Kees uit Rijswijk

7,6

Ervaring:
Prima, innovatief en netjes geregeld

Aanbeveling ja

Evert uit Andel

7,8

Ervaring:
Momenteel krijgen wij veel aanvragen via de website. De vindbaarheid blijkt dus goed te zijn.

Aanbeveling ja

Marijke uit Muiden

8,6

Ervaring:
Fijne samenwerking!

Aanbeveling ja

Stephan uit Giessen

8,0

Ervaring:
Prima ervaring, ben alleen nog niet helemaal gelukkig met de positie van de knop om het menu te openen wanneer de website in mobiele websitemodus staat. Dit kon volgens Henri alleen niet anders.

Aanbeveling ja

Gerie uit Veen

9,2
Aanbeveling ja

Jonathan uit Veen

8,6

Ervaring:
Tot op heden zijn wij zeer tevreden over de diensten van HV media

Aanbeveling ja

Goof uit Wijk en Aalburg

10,0

Ervaring:
De insteek van Henri is, ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg, tegen een normaal tarief. Daar hou ik van.

Aanbeveling ja

Patrick uit Eethen

8,6

Ervaring:
super goede en snelle service.

Aanbeveling ja

Wilma uit Wijk en Aalburg

8,3

Ervaring:
Henri heeft snel en vakkundig een website naar mijn wensen gemaakt. Hij geeft goede, heldere adviezen en is een toegankelijk persoon om mee samen te werken. Ik zou HV Media zeker aanbevelen aan anderen!

Aanbeveling ja

Gerbert uit Wijk en Aalburg

10,0

Ervaring:
Als Nieuwkoop Transport Service wisten wij dat we graag een website wilden hebben, ongeveer wisten we ook wel wat we wilden laten zien, maar we hadden geen flauw idee hoe dit konden realiseren.
We zijn in contact gekomen met HV Media en Henri Verhagen heeft ons hiermee op een zakelijke en deskundige, maar vooral ook heel prettige wijze uitstekend mee geholpen.
Dankzij HV Media hebben wij nu precies DE website zoals wij die voor ogen hadden.
Naast het vakkundig bouwen van de website waarderen wij ook de nazorg na oplevering van de website.
Kortom.....HV media is voor ons 100% de juiste keuze geweest en wij kunnen dan ook niet anders dan Henri Verhagen met zijn bedrijf H-V Media van harte bij u aanbevelen!.

Aanbeveling ja

Marko uit Meeuwen

9,0

Ervaring:
Een goed bedrijf voor het begeleiden en ondersteunen van een leuke website en voor een zachte prijs.

Wat er wordt beloofd wordt ook gedaan en uit gevoerd!!

Aanbeveling ja

Edith uit Vught

9,0

Ervaring:
HV Media heeft voor Nieuwkoop Automotive Group een nieuwe website ontwikkeld. De heldere uitleg over het voor ons nieuwe systeem was bijzonder prettig. Bij problemen of vragen wordt er snel gereageerd.

Aanbeveling ja

Roy uit Veen

9,2

Ervaring:
Geweldig geholpen met wat we wilden bereiken! Waar veel internet bedrijven opdringerig worden kenmerkt dit bedrijf zich door zeer persoonlijk advies en geduld. De klant is koning en zo hoort het!

Aanbeveling ja

Tina uit Amersfoort

8,4
Aanbeveling ja

Kees

8,4
Aanbeveling ja

Lean uit Andel

9,0

Ervaring:
Perfecte service met een mooi resultaat

Aanbeveling ja

Richard uit Veen

10,0

Ervaring:
Goede persoonlijke begeleiding en een duidelijk verhaal over de te volgen strategie.

Aanbeveling ja

Corne uit Kaatsheuvel

7,6
Aanbeveling ja

Bestuur uit Veen

10,0

Ervaring:
HV Media is al jaren onze online partner. We zijn blij met zijn creatieve kijk op onze website. Hij weet precies welke ontwikkelingen er spelen en hoe wij keer op keer onze website vooruitstrevend in de markt kunnen zetten. De lijntjes zijn kort, het contact verloopt vlekkeloos en de service staat erg hoog. Meer dan een aanbeveling waard!

Aanbeveling ja

Henk uit Wijk en Aalburg

9,4

Ervaring:
korte lijntjes om zaken snel en goed geregeld te krijgen! Een aanrader!

Aanbeveling ja

Peter uit Wijk en Aalburg

9,2

Ervaring:
Henry heeft voor ons een website gemaakt naar alle tevredenheid. Snel en accuraat geholpen.

Aanbeveling ja

Jolanda uit Eethen

8,8

Ervaring:
Goed en persoonlijk advies. Snelle service. Zeer professioneel.

Aanbeveling ja

Dennis uit veen

8,6

Ervaring:
Deskundig advies en een persoonlijke benadering. Weet wat er zich afspeelt ip zijn vakgebied.

Aanbeveling ja

leny uit Andel

8,0
Aanbeveling ja

R J uit Almkerk

8,0

Ervaring:
No-nonsens internetbureau met heldere uitleg over de mogelijkheden maar ook over de onmogelijkheden. Tijdens het proces wordt er continu bijgestuurd.

Aanbeveling ja

Erik l uit Dussen

8,3

Ervaring:
Prettig persoon. Helder, duidelijk en vakkundige advisering

Aanbeveling ja

Gijsbert uit Wijk en Aalburg

10,0

Ervaring:
Wij zijn super tevreden, alle vraagstukken worden direct ter hand genomen en bijna net zo snel beantwoord met een terdege onderbouwing, je zou zeggen dat het niet kan maar Henri verdient een 10+

Aanbeveling ja

h.m. uit Andel

8,0
Aanbeveling ja

Angelo uit Nieuwendijk

9,2

Ervaring:
Al geruime tijd dacht ik aan het publiceren van een website maar hield dit altijd af omdat ik niet wist wat de haken en ogen waren.
Men hoort wel eens negatieve ervaringen omtrent de kleine letters die uiteindelijk een wurgcontract vormen. Naarmate ik van HV Media hoorde, maakte ik een "'open afspraak" met Henri Verhagen. Hij vertelde me open en eerlijk wat HV Media voor mij kon betekenen zonder wurgcontact of achteraf bijkomende kosten.
Ik kan maar één ding zeggen en dat is dat deze firma een aanrader is gezien alles hier op zn plaats valt: geen gedoe, de klant bepaalt, HV Media levert op en factureert pas na tevredenheid!!!
Kortom een geweldige service, goed contact, ideaal voor de plaatselijke ondernemer!!!
Ga zo door!!!

Kabel Service Altena

Aanbeveling ja

Rob uit Westmaas

9,0

Ervaring:
Het wordt nooit een 10. 😉

Aanbeveling ja

Corné uit Babylonienbroek

9,4

Ervaring:
Binnen een korte tijd was mijn website compleet naar mijn wensen al online, en kon ik hem gemakkelijk zelf bijhouden.
Goede samenwerking, en een fijne behandeling als klant!

Aanbeveling ja