175+ bedrijven gingen u voor!

Succesverhalen en klantervaringen

HV Media, is HET bedrijf waar je moet zijn!

Al meerdere jaren op zoek naar een betrouwbaar seo bureau, al verschillende gehad maar veel belofte’s en niemand komt zijn afspraken na. Na veel zoeken zijn we bij HV Media terecht gekomen en mijn eerste gevoel zei dit is het bedrijf waar ik zaken mee wil doen. Henri is een man van no nonsens en heeft zeer korte lijnen, van niks heeft die ons met meer dan 28 zoekwoorden in de top 3 gebracht. En nu zullen velen die deze recensie lezen denken ja maar hoeveel concurrentie is er ? Geloof me heel veel.

Ik kan HV media alleen maar aanbevelen ,dus Henri als je een referentie nodig hebt laat ze me maar bellen.
TopKunstgras
Jeff Buchmeyer

Dit is wat klanten over ons vertellen...

HV Media, is HET bedrijf waar je moet zijn!

Al meerdere jaren op zoek naar een betrouwbaar seo bureau, al verschillende gehad maar veel belofte’s en niemand komt zijn afspraken na. Na veel zoeken zijn we bij HV Media terecht gekomen en mijn eerste gevoel zei dit is het bedrijf waar ik zaken mee wil doen. Henri is een man van no nonsens en heeft zeer korte lijnen, van niks heeft die ons met meer dan 28 zoekwoorden in de top 3 gebracht. En nu zullen velen die deze recensie lezen denken ja maar hoeveel concurrentie is er ? Geloof me heel veel.

Ik kan HV media alleen maar aanbevelen ,dus Henri als je een referentie nodig hebt laat ze me maar bellen.
TopKunstgras
Jeff Buchmeyer
Henri Verhagen van HV Media is de man op het gebied van SEO. Henri denkt mee, is duidelijk in zijn communicatie en over zijn resultaten is niets gelogen! Onze webshop is ruim 2 maanden live en wij staan met ruim 20 zoekwoorden op de eerste pagina in Google en met 8 zoekwoorden zelfs op plaats 1! Dat is resultaat waar wij blij van worden!
Plants & Living
Harm Vierhouten
Zeer goede resultaten binnen Google top 3, waarvan meeste zoekwoorden beland zijn op nr. 1.
Hout & Living
Hans Burghout
Wij hebben het afgelopen jaar met HV-media een enorme sprong gemaakt in de Google-bereikbaarheid met onze producten. Dankzij Henri en zijn collega's weten veel (nieuwe) klanten ons nu te vinden. Dank daarvoor, en hulde uiteraard. HV-Media is daarom voor Google-bereikbaarheid een echte aanrader!
YOU-STAND
Frank in het Veld
HV Media heeft onze zichtbaarheid en bereik enorm vergroot, steeds meer klanten vinden onze service. De tarieven zijn erg netjes, en de dienstverlening is top. Verder worden vragen snel en zorgvuldig behandeld, zowel telefonisch als digitaal. Duidelijke uitleg van de mogelijkheden en ook tips die jezelf kan gebruiken om verbeteringen aan te brengen op de website.
Phone Repairs
Martijn
Henri is een ware specialist op het gebied van SEO.
Het verbaasd mij hoe snel de resultaten zichtbaar zijn, zowel op de eerste pagina, maar helemaal op plek1. Henri heeft naar mijn idee zijn woorden waar gemaakt in daden. Mooie manier van opbouwend te werk gaan om het vervolgens tot een uiteindelijk succes te brengen. Wij zijn in elk geval nog lang niet klaar!
Adverteerweb
Jordy
Henri Verhagen maakt zijn beloftes waar: de positie van je website in Google verbeteren. Daarbij zorgt hij zelf voor de uitvoering, maar hij geeft je ook extra tips om je website en je online marketing activiteiten te verbeteren. Henri houdt je goed op de hoogte van zijn werkzaamheden en staat open voor vragen en feedback. Hij heeft ruime kennis en ervaring en hij weet zijn kennis duidelijk over te brengen naar de klant.
Van Noordenne Accountants
Marlène
HV Media is een zeer geschikte partij. Wij dachten dat het onmogelijk was om in Google bovenaan te komen op zoekwoorden als 'mediums' of 'paragnost'. HV Media bewees het tegendeel. We worden op alle zoekwoorden gevonden en onze omzet is hierdoor meer dan verdubbeld! Daarnaast zijn de contactmomenten erg prettig. Lekker recht door zee en straight. Henri schroomt niet om mee te denken met het groeiende bedrijfsproces. Hij denkt pro actief mee om te kunnen blijven groeien. HV Media is een bureau zonder poespas. Top club!
In-Syn
Marc Hessing
Online gevonden worden, dat was de uitdaging die HV Media voor ons mocht aangaan. Dat is gelukt. Ik gaf HV Media 4 zoekwoorden waar ik op gevonden wilde worden direct maakte HV media daar 20 zoekwoorden van. Inmiddels staan we met meer dan 40 zoekwoorden in de top 3 van google. Met zijn snelle manier van schakelen, to the point en ook vertellen wat niet lukt is Henri Verhagen van HV media het ideale bureau om uw bedrijf online naar een volgend level te tillen
Fietsenrek Huren.com
Henk van der Zouwen
Onze ervaringen met Henri zijn gewoon goed, hij denkt mee, maar geeft ook tegengas, en als het nodig is geeft hij ook nog gas bij. Zeker aan te raden.
BRANT BV
Dirk
Het is fijn sparren en samenwerken met Henri. Hij doet wat hij beloofd en komt afspraken goed na. De lijntjes zijn kort waardoor alles goed en soepel verloopt.
De Rooy Hoveniers
Marloes
Resultaat gericht, top!
TOPS WTW-filters
Ruud Coppens
Henri heeft ons zeer goed geholpen, binnen 6 maanden stond onze dienst bij alle geoffreerde zoekwoorden op de eerst pagina van Google en soms zelfs op 1. Wij kunnen Henri en HV Media zeker aanraden 🙂
Safeguard
Ingmar Vroege
Naast de website verzorgt HV media ook onze Internetmarketing. Bij een vraag of probleem reageert HV media DIRECT!! en veelal wordt er ook direct actie ondernomen. Zelfs in de avond staan zij paraat. De persoonlijke benadering, kennis van zaken, goede adviezen op maat, kosten bewust bezig voor de opdrachtgever en passie voor hun werk en klanten maakt HV media tot een geweldige en plezierige partij om mee in zee te gaan. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat HV media MEER doet dan zij beloven!! Henri, bedankt voor al je medewerking!!
Bedrijfshallen.nl B.V.
Evert van der Kamp
Wij hebben HV Media ingeschakeld om de online strategie van onze webshop te optimaliseren. Dankzij Henri hebben we onze SEO resultaten sterk verbeterd. Henri is een expert op het gebied van SEO en optimalisatie van webshops. Dankzij zijn sterke teksten en adviezen zien wij onze bezoekers en conversie nog altijd stijgen.
ModeRiemen.nl
Judith Roovers
Zonder Google Adwords toch op pagina 1 in Google terechtkomen. Met deze opdracht is HV-Media aan de slag gegaan en met resultaat! Wanneer (potentiële) klanten in Google op zoek zijn naar auto-onderdelen (in kleur), dan komen ze bij de webshop van Vosparts.nl uit. Dankzij HV-media zijn onze natuurlijke bezoekersaantallen sterk gestegen en daar profiteren wij nog elke dag van.
Vos Parts
Erik Vos
Goede service om de 5 maanden uitleg over de werkzaamheden die zijn verricht. Echt een aanrader!
Taxi van Vuuren
Dirkjan
Het contact met HV Media was TOP!! met name Dhr. Verhagen waarmee het contact moeiteloos verliep. Hij heeft zeer z'n best gedaan om de website naar ons wens te maken. Kortom perfecte keuze geweest en zeker voor iedereen aan te raden!!
Verhuisbedrijf Limburg
M. Haddachi
We zijn bij Henri terecht gekomen voor het bouwen van onze nieuwe website. Daarnaast denkt hij nu met ons mee om ons hoger in Google te krijgen. Dit is inmiddels goed gelukt! Op alle zoekwoorden staan we inmiddels bovenaan. Het aantal bestellingen is hierdoor ontzettend hard gestegen!!
Chocolade Geschenken.nl
Stefan van Tilborg
Wij waren erg tevreden over de samenwerking met HV Media. Henri heeft ons goed geholpen met het opzetten van een internetmarketing campagne en hierdoor zijn wij op veel trefwoorden goed vindbaar geworden in de zoekresultaten. Wij vonden vooral de bereikbaarheid, de korte communicatielijnen en de deskundigheid van het bedrijf heel goed.
Tuinwaardig
Marco Brouwers
Henri heeft de sites gemaakt voor Van Willegen Autoschade en Van Willegen Giessen. We zijn ontzettend blij met de nieuwe sites! Hij heeft alles voor ons geregeld, de foto's, teksten en realisatie. Hij is snel, goed bereikbaar en heeft goed mee gedacht. Meer dan blij met het mooie online resultaat dat HV Media ons heeft gegeven!
Van Willegen Autoschade
Jan van Willegen
Goed bedrijf wat mee denkt en oplossingen biedt voor scherpe prijzen. Denkt echt vanuit het oogpunt van de klant.
C&R Group
Ramon Schreuders
Henri is een uiterste geschikte, fijne partner om mee samen te werken. Mijn aanvragen worden altijd super snel en met karakter opgepakt. Dat wil zeggen, ook een kritische noot en Henri denkt altijd mee. Daar hebben wij veel profijt van gehad.
Tanda Energy
Last minute een beroep op Henri gedaan voor de bouw van een eenvoudige info website. Tijdens het gesprek werd zeer goed meegedacht en het ontwerp/huisstijl van de reeds bestaande items is door HV Media prima doorgevoerd in het website ontwerp. De website stond ruim binnen de zeer krappe deadline online!
Schouten Verhuur
Menno
Henri heeft verstand van zaken en heeft een deskundige mening over wat wel of niet kan. Het was fijn om met hem samen te werken!
KAMbode B.V.
Jacqueline van Zanten
We zijn ontzettend tevreden over HV Media: we hadden een hele ambitieuze deadline en ondanks dat hebben ze ruim voor de deadline alles gereed gemaakt tot een prachtresultaat! HV Media denkt echt met je mee en is erg klantvriendelijk. Alles hebben ze geregeld binnen de zeer ambitieuze deadline: de verhuizing, teksten en foto's plaatsen. Afspraken worden volledig nagekomen, dus je kan er volledig op vertrouwen dat het goed komt. Het contact verliep erg soepel en je voegt meteen woord bij daad, erg fijn! Bedankt voor de prachtige website en geweldige snelle service!
Consultancy Castle
Lisanne
HV Media raadt ik iedere ondernemer aan die op zoek is naar een optimaal functionerende website die ook nog eens goed gevonden wordt op internet. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect en u wordt vriendelijk te woord gestaan. Tevens wordt er ook mee gedacht aan hoe u invulling kunt geven op uw website.
Vos Nederhemert
Gerrit Vos
Zeer klantvriendelijk gericht. In een zeer korte tijd een professionele website gebouwd tegen een zeer concurrerend tarief. Daarbij zat er alles bij, teksten, foto's en video. Hij had alle tijd voor ons en de koffie was ook heerlijk! Kortom: heb je een website nodig? Kom langs HV media.
APK Altena
Martin van Kooij
De prijskwaliteitsverhouding is goed. Niet alleen het bouwen van de website wordt goed gedaan, maar ook het meedenken op het gebied van foto's en teksten wordt volledig verzorgd. Een fijn contact, altijd tijd en ruimte voor een gezellig babbeltje en een kop koffie. Het adres waar je voor je website écht thuis voelt.
SpoedVerbouwing.nl
Albert Vos
Zeer snelle dienstverlening en vlotte correspondentie.
Veilig Verkeer Nederland
Kirsten Knol
Henri is jong , snel en vlijmscherp en goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Als je iemand zoekt die je goed kunt helpen met een nieuwe website EN zeer goed in de gaten houd of je wel de juiste zaken voor jouw situatie hierbij betrekt...Call Henri ! Mijn aanbeveling zal duidelijk zijn. Top bedrijf met gedreven ondernemer
OrangePit B.V.
Bob
Samen met Henri heb ik gewerkt aan de online strategie van Corinor. Henri is een echte kenner wat betreft SEO en online marketing.Hij is enthousiast, positief kritisch, resultaatgericht en hij heeft het einddoel goed voor ogen. Daarnaast is hij een prettige collega om mee te werken.
Corinor
Stance Peeters
HV Media is een prima bedrijf. Met kennis van zaken helpen zij je effectief door het SEO-woud. Daarnaast is ook de manier van werken uiterst prettig. Een aanrader dus, deze club uit Veen..
TekstAtelier
Cor Spek
Erg snelle response; zeer goed geholpen met opstarten van mijn bedrijf.
MAXWELLNDT BVBA
Paul Crouzen
HV Media heeft ons prima geholpen met het bouwen van de website. Ze hebben goed meegedacht in het complete concept en er staat een website waar wij helemaal blij mee zijn en waar wij veel positieve reacties op krijgen. Zeker een aanbeveling waard!
Bloemisterij Passiflora
Wilma van Ballegooijen
Ik gaf € 15.000 aan leads uit per jaar voor mijn hypotheekkantoor. Vanaf oktober is HVmedia aan de slag gegaan met ranking van mijn pagina's. Na drie maanden de eerste leads en nu na 5 maand steeds meer leads. Na deze maand hoef ik geen leads meer te kopen. HVmedia zorgt voor een boost aan leads, en goede leads. Bijna alle zoekwoorden staan in de top 5. De meeste in de top 3.Het is een geweldige besparing en betere resultaten. HV Media en Google zijn onmisbaar voor mijn bedrijf.
LexWonen
Lex van de Straat
Henri Verhagen is een gedreven en enthousiaste specialist. Hij begrijpt waarom het gaat en wat wij nodig hebben. Met zijn hulp komen we zeker hoog in de posities van Google terecht.
Glasfragmenten
Frank den Dunnen
Topbedrijf met veel inhoudelijke kennis. Zeer meedenkend en super enthousiast. Fijn bedrijf om mee te werken!
Mestverwerking Friesland
Gerard Koetsier
Zakelijk, doet wat hij beloofd, denkt mee, altijd bereid om te helpen.
Dierenpension Hagoort
A.M. Blom
Wij zijn super tevreden, alle vraagstukken worden direct ter hand genomen en bijna net zo snel beantwoord met een terdege onderbouwing, je zou zeggen dat het niet kan maar Henri verdient een 10+
Eigenaar -  Diepeveen Keukens
Gijsbert Diepeveen
De insteek van Henri is, ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg, tegen een normaal tarief. Daar hou ik van.
Plameco Plafonds
Goof van Rijswijk
In de afgelopen 2 jaar heeft Henri mijn site antisliptegels.com gemaakt en tot bovenaan in google gekregen. Hij doet wat hij beloofd en wekt geen valse verwachtingen.
AntiSlipTegels.com
Monique Schoonis
Heel erg bereikbaar en zeer mee denkend hoe alles aan te pakken. op een zeer prettige manier zaken mee te doen
Scandi Gifts
Simon Verhagen
Prettig persoon. Helder, duidelijk en vakkundige advisering.
Eigenaar -  Het Luxe Buitenleven
Erik de Waal
Perfecte service met een mooi resultaat!
Eigenaar -  Hotworks
Lean van der Leij
Goede persoonlijke begeleiding en een duidelijk verhaal over de te volgen strategie.
Eigenaar -  Natuursteen Midden-Brabant
Richard Skledar
Deskundig advies en een persoonlijke benadering. Weet wat er zich afspeelt ip zijn vakgebied.
Electro World Veen
Dennis van Roosmalen
HV Media reageert snel, correct en komt z'n afspraken na! Al jaren een vertrouwde partner voor alles rond onze website. Men doet wat men belooft!
Eigenaar -  Buwatec
Kees Ooms
HV Media heeft voor Nieuwkoop Automotive Group een nieuwe website ontwikkeld. De heldere uitleg over het voor ons nieuwe systeem was bijzonder prettig. Bij problemen of vragen wordt er snel gereageerd.
Marketing manager -  NAG Motors
Edith Nieuwkoop
Geweldig geholpen met wat we wilden bereiken! Waar veel internet bedrijven opdringerig worden kenmerkt dit bedrijf zich door zeer persoonlijk advies en geduld. De klant is koning en zo hoort het!
BMB Fulmer B.V.
Roy Bleyenberg
Een goed bedrijf voor het begeleiden en ondersteunen van een leuke website en voor een zachte prijs. Wat er wordt beloofd wordt ook gedaan en uit gevoerd!!
Mister Disco
Henri heeft snel en vakkundig een website naar mijn wensen gemaakt. Hij geeft goede, heldere adviezen en is een toegankelijk persoon om mee samen te werken. Ik zou HV Media zeker aanbevelen aan anderen!
Backspace Tekst
Wilma Vos
super goede en snelle service.
Vos Car Sound
Patrick Vos
Tot op heden zijn wij zeer tevreden over de diensten van HV media.
Cycle Store
Jonathan Schreuders
Als Nieuwkoop Transport Service wisten wij dat we graag een website wilden hebben, ongeveer wisten we ook wel wat we wilden laten zien, maar we hadden geen flauw idee hoe dit konden realiseren. We zijn in contact gekomen met HV Media en Henri Verhagen heeft ons hiermee op een zakelijke en deskundige, maar vooral ook heel prettige wijze uitstekend mee geholpen. Dankzij HV Media hebben wij nu precies DE website zoals wij die voor ogen hadden. Naast het vakkundig bouwen van de website waarderen wij ook de nazorg na oplevering van de website. Kortom.....HV media is voor ons 100% de juiste keuze geweest en wij kunnen dan ook niet anders dan Henri Verhagen met zijn bedrijf H-V Media van harte bij u aanbevelen!.
Nieuwkoop Transport Service
Gerbert Nieuwkoop
Goede service, goed behandeld.
Het wordt nooit een 10. 😉
Eigenaar -  Binnenmaas Natuursteen
Rob de Kreek
Al geruime tijd dacht ik aan het publiceren van een website maar hield dit altijd af omdat ik niet wist wat de haken en ogen waren.
Men hoort wel eens negatieve ervaringen omtrent de kleine letters die uiteindelijk een wurgcontract vormen. Naarmate ik van HV Media hoorde, maakte ik een "'open afspraak" met Henri Verhagen. Hij vertelde me open en eerlijk wat HV Media voor mij kon betekenen zonder wurgcontact of achteraf bijkomende kosten.
Ik kan maar één ding zeggen en dat is dat deze firma een aanrader is gezien alles hier op zn plaats valt: geen gedoe, de klant bepaalt, HV Media levert op en factureert pas na tevredenheid!!!
Kortom een geweldige service, goed contact, ideaal voor de plaatselijke ondernemer!!!
Ga zo door!!!
Eigenaar -  Kabel Service Altena
Angelo voor den Dag
Goede service, goed behandeld. Fijne partij om mee te werken.
Eigenaar -  20-80learning
Leny van der Ham
No-nonsens internetbureau met heldere uitleg over de mogelijkheden maar ook over de onmogelijkheden. Tijdens het proces wordt er continu bijgestuurd.
Eigenaar -  CIGO Lucas
Rene Lucas
Henry heeft voor ons een website gemaakt naar alle tevredenheid. Snel en accuraat geholpen.
Eigenaar -  Peter Visser Techniek
Peter Visser
Goed en persoonlijk advies. Snelle service. Zeer professioneel.
Eigenaar -  Body & Beauty Jolanda Gouda
Jolanda Gouda
Korte lijntjes om zaken snel en goed geregeld te krijgen! Een aanrader!
Directeur -  Geld en Gezin Altena
Henk Treffers
HV Media is al jaren onze online partner. We zijn blij met zijn creatieve kijk op onze website. Hij weet precies welke ontwikkelingen er spelen en hoe wij keer op keer onze website vooruitstrevend in de markt kunnen zetten. De lijntjes zijn kort, het contact verloopt vlekkeloos en de service staat erg hoog. Meer dan een aanbeveling waard!
Voorzitter -  OKE FM
Willem Bakker
HV Media heeft onze website gebouwd. Zowel rond het bouwen als na de oplevering is HV media een een fijne partij om mee te werken. Komen afspraken altijd na en reageren lekker snel.
Directeur -  Verhagen Kaatsheuvel
Corne Kimenai
Binnen een korte tijd was mijn website compleet naar mijn wensen al online, en kon ik hem gemakkelijk zelf bijhouden. Goede samenwerking, en een fijne behandeling als klant!
Eigenaar -  CS Productions
Corne Smits