Klant ervaringen en reviews

175+ bedrijven gingen u voor!

Vertellen hoe goed wij zijn? Dat laten wij liever aan onze klanten over!

4.6/5

Klanten waarderen ons met een 9,3!

logo klantenvertellen

Op basis van 110 onafhankelijke reviews, verzameld via KlantenVertellen.nl!

bankkraft logo
5/5

“Aangenaam verrast dat ik al sneller dan verwacht een aantal leads via mijn website kreeg. Heel fijn om dit te kunnen uitbesteden aan Henri die echt kennis van zaken heeft en erg betrokken is.”

Roy Gerrits
Bankkraft
5/5

Al enkele jaren een goede samenwerking met HV Media. Met vele zoekwoorden staan we in de top van de zoekmachines. (met name Google)

Arjens van Gammeren
Quasar Holland B.V.
thur
5/5

“Korte lijnen met Henri waardoor snel te schakelen is met elkaar en mooie resultaten behaald worden.”

Arie Thur
Autobedrijf Thur
5/5

“Sinds 1 jaar klant bij HV Media en méér dan tevreden. Henri heeft ons goed op weg geholpen met de organische vindbaarheid van onze website. Henri is een man van zijn woord en staat altijd voor je klaar. Altijd bereikbaar en doet zelfs meer dan we verwachten. Super gedreven en altijd eerlijk en oprecht, wij gaan in ieder geval nooit meer op zoek naar een ander. Het is al iets moois maar we gaan er samen nog iets mooiers van maken!”

Evy Frusch
EZ Klimaattechniek
ezklimaattechniek
5/5

“Wij werken op het gebied van SEO al een aantal jaren naar volle tevredenheid samen met HV Media. Door de inzet van hun expertise op het gebied van SEO wordt onze website Freshlemon.nl, niet alleen lokaal, maar ook landelijk gevonden door onze potentiële klanten. Op een groot aantal zoekwoorden, uiteraard gerelateerd aan ons social media bureau, staan we zelfs op positie 1 in Google. En dat wil je toch!”

Nicole Roubos
Fresh Lemon
5/5

“Autobedrijf Jongmolen werkt vanaf dat het is opgericht samen met Hv Media. Tot volle tevredenheid kunnen we wel zeggen. Alles wat er nu online bereikt is zijn de verdienste van Henri. Hij heeft zowel onze website gebouwd als de vindbaarheid in onder andere google voor zijn rekening genomen. Hierin zijn echt goede resultaten behaald. Wij raden HV Media dan ook meer dan aan!”

Rick Slagmolen
Autobedrijf Jongmolen
jongmolen
5/5

“Door de actieve inzet en het proactief meedenken van HV Media worden wij op de juiste zoektermen gevonden. Juist de combinaties van woorden zorgen er voor dat wij online gevonden worden en daardoor onze fietsenrekken kunnen verhuren.”

Henk van der Zouwen
FES Fiets Parkeren
5/5

“HV media heeft ons erg goed geholpen met een betere vindbaarheid op Google. De bezoekers aantal op de site en in de winkel blijven sinds de samenwerking stijgen. Henri communiceerde duidelijk en is realistisch over de verwachtingen.”

Frank van der Schuit
Slaapspecialist van der Schuit
5/5
“Wij zijn tevreden over de resultaten van Henri. Een aanrader dus voor andere bedrijven!”
Mike de Vaan
Kees de Vaan opleidingen
5/5

“Wij werken al een aantal jaren prima samen met HV Media.
Korte lijnen en snelle reactie op vragen en denken mee om de kosten redelijk te houden. Kortom een prima partij om mee te werken.”

Piet Prins
DKH Groothandel
5/5
“Prettig persoonlijk contact. Henri en zijn team maken de ondoorzichtige wereld van SEO transparant en begrijpelijk en zorgen voor het gewenste resultaat.”
Hans Monshouwer
BM Bodemmanagement
5/5
“Super fijn en meedenkend bedrijf! Schakelen snel en kunnen aan je verwachtingen voldoen. Eerlijkheid en oprechtheid staat voorop!!!”
Jamal
Pannenkoekenrestaurant Oma Toos
plantsliving
5/5

“Henri Verhagen van HV Media is de man op het gebied van SEO. Henri denkt mee, is duidelijk in zijn communicatie en over zijn resultaten is niets gelogen! Onze webshop is ruim 2 maanden live en wij staan met ruim 20 zoekwoorden op de eerste pagina in Google en met 8 zoekwoorden zelfs op plaats 1! Dat is resultaat waar wij blij van worden!”

Harm Vierhouten
Plants & Living
5/5

“HV Media, is HET bedrijf waar je moet zijn! 
Al meerdere jaren op zoek naar een betrouwbaar seo bureau, al verschillende gehad maar veel belofte’s en niemand komt zijn afspraken na. Na veel zoeken zijn we bij HV Media terecht gekomen en mijn eerste gevoel zei dit is het bedrijf waar ik zaken mee wil doen. Henri is een man van no nonsens en heeft zeer korte lijnen, van niks heeft die ons met meer dan 28 zoekwoorden in de top 3 gebracht. En nu zullen velen die deze recensie lezen denken ja maar hoeveel concurrentie is er ? Geloof me heel veel. Ik kan HV media alleen maar aanbevelen ,dus Henri als je een referentie nodig hebt laat ze me maar bellen.”

Jeff Buchmeyer
TopKunstgras
topkunstgras
hoere logo
5/5

“Wij zijn enorm tevreden over de samenwerking met HV Media. Naast dat we nu veel beter te vinden zijn via Google is Henri ook altijd bereid om met ons mee te denken en is hij erg helder in zijn communicatie.

Wij zouden ieder bedrijf aanraden om een samenwerking met HV Media aan te gaan!”

Pierre Schäfer
Hoeré Recreatie
5/5
“Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met HV Media. Dankzij de inspanningen van Henri zijn we op veel trefwoorden goed vindbaar in de zoekresultaten! Henri heeft ons goed geholpen met het opzetten van een internetmarketing campagne en hierdoor zijn wij op veel trefwoorden goed vindbaar geworden in de zoekresultaten. Wij vinden vooral de bereikbaarheid, de korte communicatielijnen en de deskundigheid van het bedrijf heel goed.”
Marco Brouwers
Tuinwaardig
tuinwaardig
youstand
5/5

“Wij hebben het afgelopen jaar met HV-media een enorme sprong gemaakt in de Google-bereikbaarheid met onze producten. Dankzij Henri en zijn collega’s weten veel (nieuwe) klanten ons nu te vinden. Dank daarvoor, en hulde uiteraard. HV-Media is daarom voor Google-bereikbaarheid een echte aanrader!”

Frank
You-Stand
5/5

“HV Media is een zeer geschikte partij. Wij dachten dat het onmogelijk was om in Google bovenaan te komen op zoekwoorden als ‘mediums’ of ‘paragnost’. HV Media bewees het tegendeel. We worden op alle zoekwoorden gevonden en onze omzet is hierdoor meer dan verdubbeld! Daarnaast zijn de contactmomenten erg prettig. Lekker recht door zee en straight. Henri schroomt niet om mee te denken met het groeiende bedrijfsproces. Hij denkt pro actief mee om te kunnen blijven groeien. HV Media is een bureau zonder poespas. Top club!”

Marc Hessing
In-Syn
insyn
noordenne
5/5

“Henri Verhagen maakt zijn beloftes waar: de positie van je website in Google verbeteren. Daarbij zorgt hij zelf voor de uitvoering, maar hij geeft je ook extra tips om je website en je online marketing activiteiten te verbeteren. Henri houdt je goed op de hoogte van zijn werkzaamheden en staat open voor vragen en feedback. Hij heeft ruime kennis en ervaring en hij weet zijn kennis duidelijk over te brengen naar de klant.”

Marlène van de Werken-Ottevanger
Van Noordenne Accountants
5/5

“Online gevonden worden, dat was de uitdaging die HV Media voor ons mocht aangaan. Dat is gelukt. Ik gaf HV Media 4 zoekwoorden waar ik op gevonden wilde worden direct maakte HV media daar 20 zoekwoorden van. Inmiddels staan we met meer dan 40 zoekwoorden in de top 3 van google. Met zijn snelle manier van schakelen, to the point en ook vertellen wat niet lukt is Henri Verhagen van HV media het ideale bureau om uw bedrijf online naar een volgend level te tillen.”

Henk van der Zouwen
Fietsenrek huren.com
fietsenrek
minimachine
5/5

“Onze ervaringen met Henri zijn gewoon goed, hij denkt mee, maar geeft ook tegengas, en als het nodig is geeft hij ook nog gas bij. Zeker aan te raden.”

Dirk Poortvliet
Brant BV / MiniMachineLeasen
5/5

“Goede service om de 5 maanden uitleg over de werkzaamheden die zijn verricht. Echt een aanrader!”

Dirkjan van Vuuren
Taxi van Vuuren
taxivvanuuren
derooy
5/5

“Het is fijn sparren en samenwerken met Henri. Hij doet wat hij beloofd en komt afspraken goed na. De lijntjes zijn kort waardoor alles goed en soepel verloopt.”

Marloes
De Rooy Hoveniers
5/5

“HV Media heeft onze zichtbaarheid en bereik enorm vergroot, steeds meer klanten vinden onze service. De tarieven zijn erg netjes, en de dienstverlening is top. Verder worden vragen snel en zorgvuldig behandeld, zowel telefonisch als digitaal. Duidelijke uitleg van de mogelijkheden en ook tips die jezelf kan gebruiken om verbeteringen aan te brengen op de website.”

Martijn Derks
PhoneRepairs
phonerepairs
houtenliving 1
5/5

“Zeer goede resultaten binnen Google top 3, waarvan meeste zoekwoorden beland zijn op nr. 1.”

Hans Burghout
Hout & Living
5/5

“HV-Media heeft ons geweldig geholpen met de Google-bereikbaarheid van onze website.
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de vorderingen en werkzaamheden die Henri heeft verricht.
Eerlijk en transparant daarom een aanrader Top bedrijf”

Merijan Akkerman
Blockdesign
logo transp koper
nietzomaarhout
5/5

“Bij HV Media boeken ze goede resultaten betreft de gratis vindbaarheid op Google. Hierdoor zakken de Adwords kosten en stijgt de omzet👍🏻.”

Rob Haaksema
NietZomaarHout
5/5

“Henri is een uiterste geschikte, fijne partner om mee samen te werken. Mijn aanvragen worden altijd super snel en met karakter opgepakt. Dat wil zeggen, ook een kritische noot en Henri denkt altijd mee. Daar hebben wij veel profijt van gehad.”

David
Tandy Energy
vosparts
5/5

“Zonder Google Adwords toch op pagina 1 in Google terechtkomen. Met deze opdracht is HV-Media aan de slag gegaan en met resultaat! Wanneer (potentiële) klanten in Google op zoek zijn naar auto-onderdelen (in kleur), dan komen ze bij de webshop van Vosparts.nl uit. Dankzij HV-media zijn onze natuurlijke bezoekersaantallen sterk gestegen en daar profiteren wij nog elke dag van.”

Erik Vos
VosParts
5/5

“We zijn bij Henri terecht gekomen voor het bouwen van onze nieuwe website. Daarnaast denkt hij nu met ons mee om ons hoger in Google te krijgen. Dit is inmiddels goed gelukt! Op alle zoekwoorden staan we inmiddels bovenaan. Het aantal bestellingen is hierdoor ontzettend hard gestegen!!”

Stefan en Melanie van Tilborg
ChocoladeGeschenken.nl
chocolade
KLM logo 1
5/5

“Professionele en snelle service! Wij zijn erg tevreden!”

Anouk
KLM
5/5
“Henri heeft de sites gemaakt voor Van Willegen Autoschade en Van Willegen Giessen. We zijn ontzettend blij met de nieuwe sites! Hij heeft alles voor ons geregeld, de foto’s, teksten en realisatie. Hij is snel, goed bereikbaar en heeft goed mee gedacht. Meer dan blij met het mooie online resultaat dat HV Media ons heeft gegeven!”
Jan van Willegen
Van Willegen Autoschade
vawi
cenr
5/5
“Goed bedrijf wat mee denkt en oplossingen biedt voor scherpe prijzen. Denkt echt vanuit het oogpunt van de klant.”
Ramon Schreuders
C&R Group
5/5

“We zijn ontzettend tevreden over HV Media: we hadden een hele ambitieuze deadline en ondanks dat hebben ze ruim voor de deadline alles gereed gemaakt tot een prachtresultaat! HV Media denkt echt met je mee en is erg klantvriendelijk. Alles hebben ze geregeld binnen de zeer ambitieuze deadline: de verhuizing, teksten en foto’s plaatsen. Afspraken worden volledig nagekomen, dus je kan er volledig op vertrouwen dat het goed komt. Het contact verliep erg soepel en je voegt meteen woord bij daad, erg fijn! Bedankt voor de prachtige website en geweldige snelle service!”

Lisanne
Consultancy Castle
consultancycastle
schoutenverhuur
5/5

“Last minute een beroep op Henri gedaan voor de bouw van een eenvoudige info website. Tijdens het gesprek werd zeer goed meegedacht en het ontwerp/huisstijl van de reeds bestaande items is door HV Media prima doorgevoerd in het website ontwerp. De website stond ruim binnen de zeer krappe deadline online!”

Johan Schouten
Schouten Verhuur
5/5

“Doen meer dan ze beloven! Kundig, efficiënt, snel, betrouwbaar, betaalbaar en plezierig in de omgang!”

Etienne
CATCH270
catch 1
kambode
5/5

“Henri heeft verstand van zaken en heeft een deskundige mening over wat wel of niet kan. Het was fijn om met hem samen te werken!”

Jacqueline
KAMbode
5/5
“Ik gaf € 15.000 aan leads uit per jaar voor mijn hypotheekkantoor. Vanaf oktober is HVmedia aan de slag gegaan met ranking van mijn pagina’s. Na drie maanden de eerste leads en nu na 5 maand steeds meer leads. Na deze maand hoef ik geen leads meer te kopen. HVmedia zorgt voor een boost aan leads, en goede leads. Bijna alle zoekwoorden staan in de top 5. De meeste in de top 3.Het is een geweldige besparing en betere resultaten. HV Media en Google zijn onmisbaar voor mijn bedrijf. Lex van de straat Wonen, Elst (U).”
Lex van de Straat
LexWonen
Lexwonen
vosnederhemert
5/5
“HV Media raadt ik iedere ondernemer aan die op zoek is naar een optimaal functionerende website die ook nog eens goed gevonden wordt op internet. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect en u wordt vriendelijk te woord gestaan. Tevens wordt er ook mee gedacht aan hoe u invulling kunt geven op uw website.”
Gerrit Vos
Vos Nederhemert
5/5
“Henri heeft ons zeer goed geholpen, binnen 6 maanden stond onze dienst bij alle geoffreerde zoekwoorden op de eerst pagina van Google en soms zelfs op 1. Wij kunnen Henri en HV Media zeker aanraden :)”
Ingmar Vroege
Safeguard
safeguard
Bedrijfshallen
5/5

“Naast de website verzorgt HV media ook onze Internetmarketing. Bij een vraag of probleem reageert HV media DIRECT!! en veelal wordt er ook direct actie ondernomen. Zelfs in de avond staan zij paraat. De persoonlijke benadering, kennis van zaken, goede adviezen op maat, kosten bewust bezig voor de opdrachtgever en passie voor hun werk en klanten maakt HV media tot een geweldige en plezierige partij om mee in zee te gaan. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat HV media MEER doet dan zij beloven!! Henri, bedankt voor al je medewerking!!”

Evert v.d. Kamp
Bedrijfshallen.nl B.V.
5/5

“Wij hebben HV Media ingeschakeld om de online strategie van onze webshop te optimaliseren. Dankzij Henri hebben we onze SEO resultaten sterk verbeterd. Henri is een expert op het gebied van SEO en optimalisatie van webshops. Dankzij zijn sterke teksten en adviezen zien wij onze bezoekers en conversie nog altijd stijgen.”

Judith Roovers
ModeRiemen.nl
moderiemen
tops
5/5

“Resultaat gericht, top!”

Ruud Coppens
TOPS WTW Filters
5/5

“Zeer klantvriendelijk gericht. In een zeer korte tijd een professionele website gebouwd tegen een zeer concurrerend tarief. Daarbij zat er alles bij, teksten, foto’s en video. Hij had alle tijd voor ons en de koffie was ook heerlijk! Kortom: heb je een website nodig? Kom langs HV media.”

Martin van Kooij
APK Altena
apkaltena
Spoedverbouwing
5/5

“De prijskwaliteitsverhouding is goed. Niet alleen het bouwen van de website wordt goed gedaan, maar ook het meedenken op het gebied van foto’s en teksten wordt volledig verzorgd. Een fijn contact, altijd tijd en ruimte voor een gezellig babbeltje en een kop koffie. Het adres waar je voor je website écht thuis voelt.”

Albert Vos
Spoed Verbouwing
5/5

“Zeer snelle dienstverlening en vlotte correspondentie.”

Kirsten
Veilig Verkeer Nederland
VVN
Orangepit
5/5

“Henri is jong , snel en vlijmscherp en goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Als je iemand zoekt die je goed kunt helpen met een nieuwe website EN zeer goed in de gaten houd of je wel de juiste zaken voor jouw situatie hierbij betrekt…Call Henri ! Mijn aanbeveling zal duidelijk zijn. Top bedrijf met gedreven ondernemer.”

Bob
OrangePit
5/5

“Het contact met HV Media was TOP!! met name Dhr. Verhagen waarmee het contact moeiteloos verliep. Hij heeft zeer z’n best gedaan om de website naar ons wens te maken. Kortom perfecte keuze geweest en zeker voor iedereen aan te raden!!”

M. Haddachi
Verhuisbedrijf Limburg
verhuisbedrijflimburg
5/5

“Samen met Henri heb ik gewerkt aan de online strategie van Corinor. Henri is een echte kenner wat betreft SEO en online marketing.Hij is enthousiast, positief kritisch, resultaatgericht en hij heeft het einddoel goed voor ogen. Daarnaast is hij een prettige collega om mee te werken.”

Stance
Corinor
Corinor
tekstatelier
5/5
“HV Media is een prima bedrijf. Met kennis van zaken helpen zij je effectief door het SEO-woud. Daarnaast is ook de manier van werken uiterst prettig. Een aanrader dus, deze club uit Veen.”
Cor Spek
TekstAtelier
adverteerweblogo
5/5

“Henri is een ware specialist op het gebied van SEO. Het verbaasd mij hoe snel de resultaten zichtbaar zijn, zowel op de eerste pagina, maar helemaal op plek1. Henri heeft naar mijn idee zijn woorden waar gemaakt in daden. Mooie manier van opbouwend te werk gaan om het vervolgens tot een uiteindelijk succes te brengen. Wij zijn in elk geval nog lang niet klaar!”

Jordy
Adverteerweb
5/5

“Erg snelle response; zeer goed geholpen met opstarten.”

Paul Crouzen
MAXWELLNDT BVBA
maxwell
passiflora
5/5

“HV Media heeft ons prima geholpen met het bouwen van de website. Ze hebben goed meegedacht in het complete concept en er staat een website waar wij helemaal blij mee zijn en waar wij veel positieve reacties op krijgen. Zeker een aanbeveling waard!”

Peter van Ballegooijen
Bloemisterij Passiflora
5/5

“Enthousiast en vakkundig.”

Ricardo de Kreek
Binnenmaas Natuursteen
logobinnenmaas
viajoop
5/5

“Henri heeft me goed op weg geholpen en originele ideeën aangereikt.”

Joop van Wijk
ViaJoop
5/5

“Zakelijk, doet wat hij beloofd, denkt mee, altijd bereid om te helpen.”

A.M. van Drongelen
Hagoorthoeve
hagoorthoeve
2080learning
5/5

“Prima: helder direct en … gezellig”

Leny van der Ham
20-80learning
5/5
“Henri Verhagen is een gedreven en enthousiaste specialist. Hij begrijpt waarom het gaat en wat wij nodig hebben. Met zijn hulp komen we zeker hoog in de posities van Google terecht.”
Frank
Glasfragmenten
glasfragmenten
mestverwerkingfriesland
5/5

“Topbedrijf met veel inhoudelijke kennis. Zeer meedenkend en super enthousiast. Fijn bedrijf om mee te werken!”

Gerard Koetsier
Mestverwerking Friesland
5/5
“HV Media heeft voor ons bedrijf weer digitaal op de kaart gezet! Na de realisatie van onze nieuwe website is het namelijk niet gestopt: door middel van concrete projecten maken wij nu volop gebruik van de mogelijkheden die internet ons te bieden heeft!”
Edith
Nieuwkoop Automotive Group
nieuwkoop
scandi
5/5

“Heel erg bereikbaar en zeer mee denkend hoe alles aan te pakken. op een zeer prettige manier zaken mee te doen.”

Simon
Scandi Gifts
5/5

“In de afgelopen 2 jaar heeft Henri mijn site antisliptegels.com gemaakt en tot bovenaan in google gekregen. Hij doet wat hij beloofd en wekt geen valse verwachtingen.”

Monique Schoonis
Anti Slip Tegels.com
antislip
buwatec
5/5

“Prima! Henri staat altijd voor je klaar. Je kan hem gemakkelijk bereiken per e-mail of telefoon. Al je vragen worden serieus beantwoord en eventuele problemen worden opgelost.”

Kees Ooms
Buwatec
5/5

“Als Nieuwkoop Transport Service wisten wij dat we graag een website wilden hebben, ongeveer wisten we ook wel wat we wilden laten zien, maar we hadden geen flauw idee hoe dit konden realiseren. We zijn in contact gekomen met HV Media en Henri Verhagen heeft ons hiermee op een zakelijke en deskundige, maar vooral ook heel prettige wijze uitstekend mee geholpen. Dankzij HV Media hebben wij nu precies DE website zoals wij die voor ogen hadden. Naast het vakkundig bouwen van de website waarderen wij ook de nazorg na oplevering van de website. Kortom…..HV media is voor ons 100% de juiste keuze geweest en wij kunnen dan ook niet anders dan Henri Verhagen met zijn bedrijf H-V Media van harte bij u aanbevelen!.”

Gerbert Nieuwkoop
Nieuwkoop Transport Service
nieuwkooptransport
CycleStore
5/5

“Tot op heden zijn wij zeer tevreden over de diensten van HV media”

Jonathan Schreuders
CycleStore
5/5

“De insteek van Henri is, ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg, tegen een normaal tarief. Daar hou ik van.”

Goof van Rijswijk
Plameco Plafonds
plameco
Voscarsound
5/5

“super goede en snelle service.”

Patrick Vos
Vos Car Sound
5/5

“Henri heeft snel en vakkundig een website naar mijn wensen gemaakt. Hij geeft goede, heldere adviezen en is een toegankelijk persoon om mee samen te werken. Ik zou HV Media zeker aanbevelen aan anderen!”

Wilma Vos
Backspace Tekst
Backspace
BMB
5/5

“Geweldig geholpen met wat we wilden bereiken! Waar veel internet bedrijven opdringerig worden kenmerkt dit bedrijf zich door zeer persoonlijk advies en geduld. De klant is koning en zo hoort het!”

Roy
BMB Fulmer B.V.
5/5

“Deskundig advies en een persoonlijke benadering. Weet wat er zich afspeelt ip zijn vakgebied.”

Dennis vam Roosmalen
Electro World Veen
Electroworld
Natuursteen Midden Braban tlogo
5/5

“Goede persoonlijke begeleiding en een duidelijk verhaal over de te volgen strategie.”

Richard Skledar
Natuursteenbedrijf Midden Brabant
5/5

“Perfecte service met een mooi resultaat”

Lean van der Leij
Hotworks
Hotworks
Verhagenkaatsheuvel logo
5/5

“Goede service, goed behandeld.”

Corne
Verhagen Kaatsheuvel
5/5

“HV Media is al jaren onze online partner. We zijn blij met zijn creatieve kijk op onze website. Hij weet precies welke ontwikkelingen er spelen en hoe wij keer op keer onze website vooruitstrevend in de markt kunnen zetten. De lijntjes zijn kort, het contact verloopt vlekkeloos en de service staat erg hoog. Meer dan een aanbeveling waard!”

Bestuur
OKE FM
OKE FM logo
Geldengezin logo
5/5

“Korte lijntjes om zaken snel en goed geregeld te krijgen! Een aanrader!”

Henk Treffers
Geld en Gezin Altena
5/5

“Goed en persoonlijk advies. Snelle service. Zeer professioneel.”

Jolanda Gouda
Body & Beauty Jolanda Gouda
jolandagouda
petervisser
5/5

“Henry heeft voor ons een website gemaakt naar alle tevredenheid. Snel en accuraat geholpen.”

Peter Visser
Peter Visser Techniek
5/5

“No-nonsens internetbureau met heldere uitleg over de mogelijkheden maar ook over de onmogelijkheden. Tijdens het proces wordt er continu bijgestuurd.”

Rene Lucas
CIGO Lucas
Cigo
Diepeveen
5/5

“Wij zijn super tevreden, alle vraagstukken worden direct ter hand genomen en bijna net zo snel beantwoord met een terdege onderbouwing, je zou zeggen dat het niet kan maar Henri verdient een 10+”

Gijsbert Diepeveen
Diepeveen Keukens & Badkamers
5/5

“Prettig persoon. Helder, duidelijk en vakkundige advisering.”

Erik de Waal
Het Luxe Buitenleven
luxebuitenleven
Kabelservicealtena
5/5

“Al geruime tijd dacht ik aan het publiceren van een website maar hield dit altijd af omdat ik niet wist wat de haken en ogen waren. Men hoort wel eens negatieve ervaringen omtrent de kleine letters die uiteindelijk een wurgcontract vormen. Naarmate ik van HV Media hoorde, maakte ik een “‘open afspraak” met Henri Verhagen. Hij vertelde me open en eerlijk wat HV Media voor mij kon betekenen zonder wurgcontact of achteraf bijkomende kosten. Ik kan maar één ding zeggen en dat is dat deze firma een aanrader is gezien alles hier op zn plaats valt: geen gedoe, de klant bepaalt, HV Media levert op en factureert pas na tevredenheid!!! Kortom een geweldige service, goed contact, ideaal voor de plaatselijke ondernemer!!! Ga zo door!!!”

Angelo voor den Dag
Kabel Service Altena

Benieuwd naar geboekte online resultaten? 
Lees dan onze cases!