Internet marketing bureau met een échte internet marketing specialist!

Effectieve internet marketing!

Internet marketing specialisten die doen wat ze beloven!

tevreden klanten
+
klanttevredenheid
%
internet marketing specialisten
jaar ervaring
+

Hoger in Google komen?

Wilt u hoger in Google komen met uw website? Vraag een gratis SEO scan en ontvang direct alle online kansen in uw mailbox!

Eindelijk! Een internet marketing bureau zonder fratsen!

Op zoek naar een internet marketing specialist of een betrouwbaar internet marketing bureau om uw internet marketing uit te besteden? HV Media is al meer dan 10 jaar het betrouwbare en betaalbare adres voor uw internet marketing activiteiten. Als internet marketing specialist werken wij aan de vindbaarheid van uw website zonder complexe contracten. Onze internet marketing werkzaamheden zijn namelijk altijd maandelijks opzegbaar. Wij werken maximaal transparant en betaalbaar aan een optimale vindbaarheid voor uw website.

Internet marketing uitbesteden aan een internetmarketingbureau?

Internet marketing bureau HV Media optimaliseert uw website door een online kwaliteitsslag door te voeren. Als internet marketing bureau optimaliseren wij uw website niet door achterhaalde trucjes, maar zorgen voor een degelijke en betrouwbare optimalisatie. Zo komt u niet alleen bovenaan in Google, maar blijft u hier ook voor de langere termijn staan.

Internet marketing resultaten waar wij trots op zijn!

Nr. 1 ‘social media bureau’ door inzet van sterke SEO

Socialmediabureau
+1.100 Extra websitebezoekers per maand.
+24 Zoekwoorden op eerste pagina van Google!

Ondanks de zeer hoge concurrentie is Fresh Lemon in de top van Google terecht gekomen op lastige zoekwoorden als ‘social media bureau‘ en ‘social media expert‘. Maandelijks zorgt de SEO voor zo’n 1.100 extra websitebezoekers per maand!

Bekijk case

Door SEO uitgegroeid tot dé tuin webshop van Nederland

tuinwaardig
+17.700 Extra websitebezoekers per maand.
+28 Zoekwoorden op eerste pagina van Google!

Tuinwaardig is door onze SEO aanpak uitgegroeid van eenmanszaak tot dé toonaangevende webshop op het gebied van tuininrichting met maandelijks meer dan 17.700 extra websitebezoekers. Met een doelgerichte aanpak weet de website te scoren in Google.

Bekijk case

“Boven grootmachten als Zalando in Google: het kan!”

Moderiemen 2017
+23.850 Extra websitebezoekers per maand.
+24 Zoekwoorden op eerste pagina van Google!

ModeRiemen.nl scoort met haar webshop boven giganten als Zalando! We bereiken 23.850 extra website bezoekers per maand! 24 zoekwoorden op de 1e pagina van Google, 16 zoekwoorden in de top 3 van Google! Op het zoekwoord ‘riemen’ staat ModeRiemen.nl zelfs helemaal bovenaan in Google!

Bekijk case

“Van 50 aanvragen naar 1200 aanvragen per maand!”

TopKunstgras
+13.000 Extra websitebezoekers per maand.
+73 Zoekwoorden op eerste pagina van Google!

Binnen een zeer korte tijd brachten wij TopKunstgras.nl in de top van Google! Maandelijks zorgen onze werkzaamheden voor meer dan 13.000 extra website bezoekers. De eerste 142 zoekwoorden staan nu op de 1e pagina van Google en 75 zoekwoorden staan zelfs in de top 3 van Google!

Bekijk case

Internet marketing specialist met resultaat

Dagelijks zijn er duizenden potentiële website bezoekers in Google op zoek naar producten en diensten, maar komen deze website bezoekers nu ook bij u terecht? Als uw website goed scoort in de zoekresultaten, zorgt dit voor een aanzienlijke stijging van uw website bezoekers. Internet marketing bureau HV Media kan er voor zorgen dat uw website zo bovenaan in Google komt.

Onze internet marketing strategie begint met een zoekwoorden onderzoek. In dit onderzoek maken wij een analyse van relevante zoekwoorden en hoe vaak hier per maand op wordt gezocht. Vervolgens verwerken we deze zoekwoorden tot een plan van aanpak met realistische doelstellingen. Vervolgens starten de internet marketing werkzaamheden door de kwaliteit van uw website te verbeteren. Dit doen wij op alle drie belangrijke onderdelen zoals techniek, content en populariteit.

Internet marketing begint met een goed fundament. Daarom optimaliseren wij allereerst het fundament van uw website, de techniek. Wij optimaliseren de laadsnelheid, de mobiele weergave van uw website en alle andere technische richtlijnen van Google.

De inhoud (content) van uw website wordt volledig gecontroleerd en aangepast op basis van de richtlijnen van Google. Dit zodat ook Google uw website goed kan lezen en u zo hoger in Google komt te staan.

Vervolgens gaan wij aan de slag met uw online populariteit. Door de inzet van linkbuilding verzamelen wij kwalitatieve links die verwijzen naar uw website. Zo maken wij van uw website een online autoriteit.

bovenaan in google 1

Betaalbaar internet marketing bureau

Bij internetmarketingbureau HV Media betaalt u niet voor dure lease auto’s, grote kantoren en veel management lagen. Wij houden het graag simpel. Daarom hanteren wij altijd een vast laag uurtarief.

Maandelijks opzegbaar

Alle internet marketing werkzaamheden van internetmarketingbureau HV Media zijn altijd maandelijks opzegbaar. Zo komt u nooit voor vreemde verrassingen te staan. Wij zorgen er liever voor dat u klant wilt blijven, daar hebben wij geen complexe contracten voor nodig.

Internetmarketingbureau met 10 jaar ervaring

Internetmarketingbureau HV Media heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring. Wilt u binnenkort ook met een ervaren internet marketing specialist aan de slag voor de vindbaarheid van uw website?
Online Marketing Portal 768x512 1

Volg dagelijks alle resultaten van uw internet marketing specialist.

Nieuwsgierig naar de internet marketing resultaten die uw internet marketing specialist bereikt heeft? De grote meerwaarde van internet marketing is dat alles te meten is. In onze internet marketing portal vindt u dagelijks alle resultaten van uw internet marketing specialist. Zo vindt u hier alle zoekwoorden, hoe vaak er per maand op deze zoekwoorden wordt gezocht en op welke positie dit zoekwoord staat. Zo kunt u per dag de wijzigingen in de Google posities volgen op uw zoekwoorden. Naast het complete proces van uw zoekmachine optimalisatie, vindt u ook een uitgebreide concurrentie analyse en technische website audit. Zo heeft u alle resultaten van uw internet marketing bureau in een overzicht.

De werkwijze en strategie van internetmarketingbureau HV Media werkt! U bent tenslotte niet voor niets bij ons terecht gekomen. Daarnaast bewijzen de positieve klantervaringen het effect van onze internet marketing werkzaamheden. Benieuwd naar wat wij als internetmarketingbureau voor u kunnen betekenen? Informeer gerust eens vrijblijvend naar alle online kansen.

Klaar voor meer online succes? Ontvang een gratis SEO scan!