Dé internationale SEO specialist

Succesvolle internationale online marketing

Goed gevonden worden in het buitenland
met grensverleggende online resultaten.

tevreden klanten
+
klanttevredenheid
%
online marketing specialisten
jaar ervaring
+

Beter gevonden worden?

Op zoek naar een online marketing bureau met grensverleggende resultaten? Wilt u beter gevonden worden in het buitenland? HV Media is de SEO specialist met een ruime ervaring in internationale online marketing.

Goed gevonden worden in het buitenland met succesvolle internationale SEO.

Online marketing bureau HV Media is gespecialiseerd in internationale SEO. Maar wat betekent dit nu precies? HV Media kan u in de breedste zin van het woord ondersteunen en adviseren om uw bedrijf internationaal goed op de kaart te zetten. Zo denken we met u mee over alle (noodzakelijke) aanpassingen binnen uw website om deze ook in het buitenland zo goed mogelijk gevonden te laten worden.

Zo denken we mee over de technische invulling van uw website en de keuze voor een geschikte domeinnaam en extensie. Daarnaast onderzoeken we de ‘lokale habitat’ van uw internationale doelgroep om zo te komen tot de juiste zoekwoorden. Aan de hand van een uitvoerig internationaal zoekwoorden onderzoek, gaan wij aan de slag met de content van uw website. Vervolgens verhogen wij de autoriteit van uw website door de inzet van internationale linkbuilding. Op deze manier brengen wij uw website hoger in Google in het buitenland.

Start vandaag nog met uw internationale online marketing!

Bent u benieuwd geworden welke kansen er voor uw bedrijf in het buitenland liggen? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van internationale SEO te bespreken. Aan de hand van een vrijblijvend vooronderzoek kunnen wij alle online kansen voor u in beeld brengen.

Wat is internationale SEO?

Internationale SEO is een vorm van zoekmachine optimalisatie die ervoor zorgt dat een website goed gevonden kan worden in andere landen en in andere talen. Dit is belangrijk voor bedrijven die hun producten of diensten aanbieden in het buitenland, of die zich richten op een internationale doelgroep.

Er zijn verschillende manieren waarop internationale SEO kan worden toegepast. Een van de grootste misvattingen is dat een website vertalen het enige is de enige stap is om in het buitenland goed gevonden te worden. Ook elementen als de domeinnaam, URL opbouw, internationale linkbuilding en lokale SEO spelen een rol.
Zo kunnen wij ook specifieke landen of regio’s selecteren waarop u zich wilt richten. Daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de website goed kan worden gevonden in de lokale zoekmachines van het land waarop u zich richt. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruik van lokale zoekwoorden en het verkrijgen van backlinks van lokale websites in de betreffende landen.

Al met al is internationale SEO een belangrijk aspect voor bedrijven die zich willen richten op een internationale doelgroep. Het zorgt ervoor dat de website beter gevonden kan worden in andere landen en op andere talen, wat kan leiden tot meer bezoekers en een grotere omzet.

Internationale SEO 2

Betaalbare internationale SEO

HV Media werkt op basis van een vast laag uurtarief. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven voor een internationale online marketing traject? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Maandelijks opzegbaar

Alle online marketing werkzaamheden zijn bij HV Media altijd maandelijks opzegbaar. Wij werken graag aan een succesvolle langetermijnrelatie waarbij onze resultaten u aan ons binden.

10 jaar ervaring met internationale SEO

HV Media heeft inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van succesvolle online marketing. Hierdoor hebben we een groot netwerk opgebouwd voor kwalitatieve internationale linkbuilding.
Internationale SEO

Technische internationale SEO strategie

De website vertalen en online zetten en klaar… Zo makkelijk gaat internationale SEO helaas niet. Bij een degelijke internationale SEO aanpak spelen veel factoren een grote rol. Net als bij een landelijke of lokale SEO optimalisatie zijn dit techniek, content en autoriteit.

Voor een sterke vindbaarheid in het buitenland is de keuze voor de domeinnaam essentieel. Met een .nl-domeinnaam zal de optimalisatie in het buitenland namelijk erg moeizaam verlopen. Hiervoor is het verstandig om te werken met een multisite gericht op verschillende domeinnamen (een domeinnaam per land waar u zich op wilt richten), of de keuze voor internationale extensie zoals bijvoorbeeld .com of .eu. Wij adviseren u graag over welke domeinnaam het beste past bij uw doelstellingen en internationale SEO strategie.

Daarnaast dient de website technisch ook goed op orde te zijn. Naast alle criteria die bij een algemene SEO optimalisatie horen, spelen ook de hreflang-tags bij internationale SEO een grote rol. Gebruik hreflang-tags om aan te geven welke versie van de website bedoeld is voor welk land of welke taal. Dit helpt de zoekmachines om de juiste versie van de website weer te geven aan de juiste gebruikers. Dit speelt bijvoorbeeld ook een grote rol als u Belgische bezoekers andere content wilt tonen dan Nederlandse bezoekers. Zo voorkomt u dat beiden Nederlandse websites in Google.be en Google.nl voor verwarring zorgen.

 

Online marketing resultaten waar wij trots op zijn!

“Boven grootmachten als Zalando in Google: het kan!”

Moderiemen 2017
+23.850 Extra websitebezoekers per maand.
+24 Zoekwoorden op eerste pagina van Google!

ModeRiemen.nl scoort met haar webshop boven giganten als Zalando! We bereiken 23.850 extra website bezoekers per maand! 24 zoekwoorden op de 1e pagina van Google, 16 zoekwoorden in de top 3 van Google! Op het zoekwoord ‘riemen’ staat ModeRiemen.nl zelfs helemaal bovenaan in Google!

Bekijk case

Door SEO uitgegroeid tot dé tuin webshop van Nederland

tuinwaardig
+17.700 Extra websitebezoekers per maand.
+28 Zoekwoorden op eerste pagina van Google!

Tuinwaardig is door onze SEO aanpak uitgegroeid van eenmanszaak tot dé toonaangevende webshop op het gebied van tuininrichting met maandelijks meer dan 17.700 extra websitebezoekers. Met een doelgerichte aanpak weet de website te scoren in Google.

Bekijk case

Grensverleggende content in elke taal

Met teksten uit Google Translate gaan we de top van Google niet halen. Het is daarom belangrijk om te zorgen voor een inhoudelijk sterke website.

Als je een website hebt die gericht is op een internationale doelgroep, is het belangrijk om rekening te houden met de specifieke eisen van internationale SEO bij het schrijven van uw teksten.
Maak gebruik van lokale zoekwoorden en onderzoek aan de hand van een native speaker wat de juiste vertaling is voor uw zoekwoorden. Wellicht kent men in de betreffende taal wel meer synoniemen voor uw zoekwoord.

Als u uw website vertaalt naar andere talen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de vertaling professioneel is en dat de taal goed aansluit bij het land waarop u zich richt. Ons advies is dan ook om de teksten altijd door een native speaker te laten lezen. Iemand die bijvoorbeeld de Duitse taal goed beheerd, spreekt misschien toch een andere tone of voice dan uw doelgroep.

Wij hebben een Engelse native speaker in dienst die kan helpen bij de Engelstalige teksten. Voor overige talen, zoals Duits, Frans en Spaans, werken wij samen met meerdere freelancers.

onlinemarketingbureau4
onlinemarketingbureau2

Maak van uw website een autoriteit door internationale linkbuilding

Als u een website hebt die gericht is op een internationale doelgroep, is het van groot belang om goed gevonden te worden in de zoekmachines van andere landen. Een belangrijk aspect hiervan is internationale linkbuilding, oftewel het verkrijgen van backlinks van andere websites in andere landen.

Met internationale linkbuilding kunt u ervoor zorgen dat u website beter gevonden wordt in de zoekmachines van andere landen, wat kan leiden tot meer bezoekers en een grotere omzet. Bovendien kan internationale linkbuilding ook helpen om de autoriteit van uw website te verhogen, wat op zijn beurt weer kan leiden tot een hogere positie in de zoekresultaten.

Bij ons kunt u terecht voor professionele internationale linkbuilding. Wij hebben ervaring met het verkrijgen van kwalitatief hoogwaardige backlinks in verschillende landen en talen, en kunnen u daarbij helpen. Wij bieden een zeer groot en divers aanbod op het gebied van internationale linkbuilding, van startpagina’s, bedrijvengidsen tot gerenommeerde internationale nieuwswebsites. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten op het gebied van internationale linkbuilding.

Klaar voor grensverleggend online succes? Bel ons!