Dé online marketing specialisten
met de beste resultaten!

Online marketing zonder fratsen!

Online marketing specialisten die doen wat ze beloven!

tevreden klanten
+
klanttevredenheid
%
online marketing specialisten
jaar ervaring
+

Hoger in Google komen?

Een gratis SEO scan laten maken? Benieuwd naar op welke zoekwoorden u beter gevonden kunt worden?

Eindelijk! Een online marketing bureau zonder fratsen!

Op zoek naar een online marketing specialist die uw website echt laat scoren? HV Media is een online marketing bureau met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van online marketing. Wij werken als online marketing specialist aan uw vindbaarheid en online succes zonder complexe contracten. Wij werken maximaal transparant en betaalbaar aan uw online succes.

Online marketing specialist inhuren?

Wij optimaliseren uw website op basis van de kwaliteit van de website. Wij zorgen er zo voor dat de kwaliteit van uw website verder verbeterd wordt, zodat u hoger in Google zult komen. Wij geloven niet in rare trucjes en fratsen, maar werken dus op een kwalitatieve en degelijke manier aan uw vindbaarheid.

Onze effectieve online marketing strategie

Dagelijks zoeken duizenden potentiële klanten naar uw product of dienst. Maar vinden al deze potentiële klanten u ook? Online marketing bureau HV Media zorgt ervoor dat uw website bovenaan in Google komt. Zodat al die potentiële klanten uw website weten te vinden.

Door middel van een zoekwoorden onderzoek vinden wij de passende woorden voor uw website en laten wij precies zien hoeveel potentiële klanten op deze zoekwoorden zoeken. Wij maken voor u een plan van aanpak met realistische doelstellingen. Daarna gaan wij aan de slag met de optimalisatie van deze zoekwoorden. Dit doen wij op basis van de Google richtlijnen en niet door middel van achterhaalde trucjes. Zo zullen uw Google posities dus ook hoog in Google blijven.

Als eerste optimaliseren wij uw website technisch. Wij zorgen ervoor dat uw website technisch volledig voldoet aan alle technische richtlijnen die Google stelt. Denk hierbij aan het invullen van de juiste data, laadsnelheid verhogen en mobiele weergave.

Vervolgens optimaliseren wij de content van uw website. Wij maken uw teksten zoekwoordrijker, zodat het voor Google ook zichtbaar wordt op welke zoekwoorden u hoger in Google wilt komen te staan

Wij verhogen de populariteit van uw website door sterke links naar uw website te laten verwijzen. Door middel van deze linkbuilding wordt uw website een autoriteit.

bovenaan in google

Betaalbare online marketing specialist

Wij bieden onze online marketing diensten aan voor een vaste lage prijs. Wij geloven niet in dure kantoren, lease auto’s en managers. Door onze korte lijntjes kunnen wij betaalbare tarieven blijven hanteren.

Maandelijks opzegbaar

Bij ons zit u nergens aan vast. Al onze online marketing werkzaamheden zijn maandelijks opzegbaar. Bij ons zit u dus nooit nergens aan vast. Wij brengen u zo maximaal transparant naar de top van Google voor het optimale online succes!

10 jaar ervaring

Online marketing bureau HV Media heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van online marketing. Onze online marketing specialisten werken dus niet met korte tijdelijke trucjes, maar met een bewezen techniek die ook op langere termijn werkt.
Online Marketing Portal 630x420 1

Volg dagelijks uw online marketing resultaten!

Benieuwd naar de resultaten van uw online marketing specialist? Het mooie van online marketing is dat alles te meten is. Dagelijks kunt u in onze online marketing portal alle resultaten realtime volgen. Zo vindt u in deze online marketing portal al uw zoekwoorden, hoe vaak er per maand op deze zoekwoorden wordt gezocht en op welke positie u nu in Google staat. Ook ziet u hierin het complete proces van stijgingen van de afgelopen maanden. Zo kunt u precies volgen welke online marketing resultaten uw online marketing bureau heeft geboekt.

Online marketing klanten van online marketing bureau HV Media mogen gratis gebruik maken van deze online marketing portal. Benieuwd naar wat wij als online marketing specialist voor uw website kunnen betekenen? Vraag eens een vrijblijvende SEO scan aan, wij informeren u graag over de online marketing kansen voor uw website.

Online marketing resultaten waar wij trots op zijn!

“Altijd hongerig naar betere resultaten”

IMG 6461 scaled
+1.900 Extra websitebezoekers per maand.
+107 Zoekwoorden op eerste pagina van Google!

TOPS WTW-Filters.nl staat met meer dan 107 zoekwoorden op de eerste pagina van Google. In totaal staan er zelfs meer dan 21 zoekwoorden in de top 3 van Google. Maandelijks ontvangt de website 1.900 extra website bezoekers per maand!

Bekijk case

“Van 50 aanvragen naar 1200 aanvragen per maand!”

TopKunstgras
+13.000 Extra websitebezoekers per maand.
+73 Zoekwoorden op eerste pagina van Google!

Binnen een zeer korte tijd brachten wij TopKunstgras.nl in de top van Google! Maandelijks zorgen onze werkzaamheden voor meer dan 13.000 extra website bezoekers. De eerste 142 zoekwoorden staan nu op de 1e pagina van Google en 75 zoekwoorden staan zelfs in de top 3 van Google!

Bekijk case

Klaar voor meer online succes? Bel ons!