Maak kennis met onze SEO specialisten!

De SEO specialist
met échte resultaten!

Uw online succes is onze missie!

Bent u op zoek naar naar een betrouwbare SEO specialist? Op zoek naar een online marketeer met een ruime ervaring en een flinke dosis online marketing kennis? Online marketing bureau HV Media is het bureau met 10 jaar online marketing ervaring. Wij zijn het SEO bureau met oog voor uw online succes en zonder complexe wurgcontracten!

HVMedia-Overons-1
HVMedia-Overons-2
HVMedia-Overons-3

Een gedreven SEO specialist inhuren?

ONLINE MARKETEER

Henri Verhagen

"Bovenaan in Google staan is leuk, maar geen doel op zich. U wilt nieuwe klanten bereiken, nieuwe omzet genereren. Bovenaan in Google staan is één van de middelen om dat te bereiken. Wij zetten alles in om uw website om te zetten tot een generator van nieuwe klanten."

henri verhagen

Op zijn 21e maakte Henri Verhagen de overstap van een groot internetbureau naar het zelfstandig ondernemerschap. Hij was het zat om een puzzelstukje in het grote geheel te zijn en alsmaar voor heel grote klanten te werken.

Met zijn online marketing bureau HV Media sprong hij in de niche van internetmarketing voor mkb'ers en zzp'ers. Want ook kleine bedrijven met kleine budgetten kunnen grote online resultaten behalen. Internetmarketing is echt niet per definitie duur. Kleine bedrijven hebben vaak weinig budget, dus wij moeten ervoor zorgen dat de ondernemers hun omzet zien groeien door de inzet van onze internetmarketing, en we zo stukje bij beetje meer kunnen doen.

Dat dit werkt, bewijzen we nu al heel wat jaren. HV Media zet zich als SEO specialist in om de vindbaarheid van haar klanten structureel te verbeteren. Maar bij een perfecte vindbaarheid stopt het niet voor onze online marketeer. Bovenaan in Google staan is mooi, maar geen doel op zich. U wilt nieuwe klanten bereiken, nieuwe omzet genereren. Bovenaan in Google staan is slechts één van de middelen om dat te bereiken. Onze SEO specialist zorgt ervoor dat u na het ontvangen van deze gerichte website bezoekers, uw website ook zodanig interessant is dat men contact met u opneemt.

Als online marketeer geloven wij in eerlijke online marketing. Google is geen persoon, het gaat niet om gunnen. Er zit een systematiek achter en die moet uw online marketeer kennen. Google wil winst maken door een kwalitatieve zoekmachine te zijn en blijven. Het is de kunst om uw eigen diensten zo puur en oprecht mogelijk te vertalen naar de regels van Google. Probeer niet om met slimme foefjes Google voor de gek te houden, zo werkt het niet. Ontdek wat uw kracht is en uw dienst of product uniek maakt. Dat is het uitgangspunt voor onze online marketeer om uw website structureel te optimaliseren.

Inmiddels weten veel bedrijven de SEO specialist HV Media al te vinden. Toch is en blijft HV Media een kleinschalig bureau. Wij werken samen met een vast team van freelancers en krachten. Wij vinden het juist leuk om naar klanten te gaan en van begin tot eind betrokken te zijn. Daarom heeft u bij ons altijd 1 vaste contactpersoon die uw project van A tot Z op zich neemt. Wij genieten ervan wanneer een klant ons belt om te vertellen dat er veel meer offerte-aanvragen zijn of dat het websitebezoek is gestegen. Dan zien we dat wij het verschil maken voor onze klant, dat ons werk effect heeft.

Maak kennis met onze online marketeers!

Eigenaar / Senior Online Marketeer

Henri Verhagen

Henri is de spin in het web voor uw online marketing strategie. Hij is pas tevreden als Google dat ook is. 😉 Henri leeft voor mooie zoekresultaten in Google! Hij bepaalt de online marketing strategie voor elke klant!

Copywriter

Lies Schreuders

Lies is nieuwsgierig, altijd op zoek naar uitdagingen en doet niets liever dan schrijven! Naast haar werk voor de lokale krant 'AltenaNieuws', zet Lies haar creativiteit graag in voor mooie unieke teksten voor onze klanten.

Online Marketeer

Stephanie Boer

Stephanie is onze enthousiaste duizendpoot. Dagelijks werkt Stephanie creatief mee aan de invulling van een creatieve online marketing strategie om zo de online doelstellingen ook daadwerkelijk in praktijk te brengen!

Copywriter

Marjon van Linstee

Marjon heeft een passie voor taal. Samen met onze klanten weet zij elke boodschap te vertalen naar passende content. Marjon is 'onze talenknobbel' en zorgt er voor dat onze online resultaten grensverleggend zijn!

Persoonlijke assistent

Google Home

Onze online marketeers weten veel, maar deze Google assistent weet écht alles!