Dé SEO specialist met échte resultaten!

Maak kennis met onze SEO specialisten!

Bent u op zoek naar naar een betrouwbare SEO specialist? Op zoek naar een online marketeer met een ruime ervaring en een flinke dosis online marketing kennis? Online marketing bureau HV Media is het bureau met 10 jaar online marketing ervaring. Wij zijn het SEO bureau met oog voor uw online succes en zonder complexe wurgcontracten!

SEO specialisten die doen wat ze beloven!

tevreden klanten
+
klanttevredenheid
%
SEO specialisten
jaar ervaring
+

Een gedreven SEO specialist inhuren?

Onze unieke visie en missie op online marketing!

Bovenaan in Google staan is leuk, maar geen doel op zich. U wilt nieuwe klanten bereiken, nieuwe omzet genereren. Bovenaan in Google staan is één van de middelen om dat te bereiken. Wij zetten alles in om uw website om te zetten tot een generator van nieuwe klanten."
1602198115640
Henri Verhagen
Eigenaar HV Media B.V.
Team HV Media

Op zijn 21e maakte Henri Verhagen de overstap van een groot internetbureau naar het zelfstandig ondernemerschap. Hij was het zat om een puzzelstukje in het grote geheel te zijn en alsmaar voor heel grote klanten te werken.

Met zijn online marketing bureau HV Media sprong hij in de niche van internetmarketing voor mkb’ers en zzp’ers. Want ook kleine bedrijven met kleine budgetten kunnen grote online resultaten behalen. Internetmarketing is echt niet per definitie duur. Kleine bedrijven hebben vaak weinig budget, dus wij moeten ervoor zorgen dat de ondernemers hun omzet zien groeien door de inzet van onze internetmarketing, en we zo stukje bij beetje meer kunnen doen.

Dat dit werkt, bewijzen we nu al heel wat jaren. HV Media zet zich als SEO specialist in om de vindbaarheid van haar klanten structureel te verbeteren. Maar bij een perfecte vindbaarheid stopt het niet voor onze online marketeer. Bovenaan in Google staan is mooi, maar geen doel op zich. U wilt nieuwe klanten bereiken, nieuwe omzet genereren. Bovenaan in Google staan is slechts één van de middelen om dat te bereiken. Onze SEO specialist zorgt ervoor dat u na het ontvangen van deze gerichte website bezoekers, uw website ook zodanig interessant is dat men contact met u opneemt.

Als online marketeer geloven wij in eerlijke online marketing. Google is geen persoon, het gaat niet om gunnen. Er zit een systematiek achter en die moet uw online marketeer kennen. Google wil winst maken door een kwalitatieve zoekmachine te zijn en blijven. Het is de kunst om uw eigen diensten zo puur en oprecht mogelijk te vertalen naar de regels van Google. Probeer niet om met slimme foefjes Google voor de gek te houden, zo werkt het niet. Ontdek wat uw kracht is en uw dienst of product uniek maakt. Dat is het uitgangspunt voor onze online marketeer om uw website structureel te optimaliseren.

Inmiddels weten veel bedrijven de SEO specialist HV Media al te vinden. Toch is en blijft HV Media een kleinschalig bureau. Wij werken samen met een vast team van freelancers en krachten. Wij vinden het juist leuk om naar klanten te gaan en van begin tot eind betrokken te zijn. Daarom heeft u bij ons altijd 1 vaste contactpersoon die uw project van A tot Z op zich neemt. Wij genieten ervan wanneer een klant ons belt om te vertellen dat er veel meer offerte-aanvragen zijn of dat het websitebezoek is gestegen. Dan zien we dat wij het verschil maken voor onze klant, dat ons werk effect heeft.

Klanten over onze SEO specialisten

Vertellen hoe goed wij zijn? Dat laten wij liever aan onze klanten over!

Previous
Next
plantsliving
Harm Vierhouten Plants & Living

“Henri Verhagen van HV Media is de man op het gebied van SEO. Henri denkt mee, is duidelijk in zijn communicatie en over zijn resultaten is niets gelogen! Onze webshop is ruim 2 maanden live en wij staan met ruim 20 zoekwoorden op de eerste pagina in Google en met 8 zoekwoorden zelfs op plaats 1! Dat is resultaat waar wij blij van worden!”

noordenne
Marlène van de Werken-Ottevanger Van Noordenne Accountants

“Henri Verhagen maakt zijn beloftes waar: de positie van je website in Google verbeteren. Daarbij zorgt hij zelf voor de uitvoering, maar hij geeft je ook extra tips om je website en je online marketing activiteiten te verbeteren. Henri houdt je goed op de hoogte van zijn werkzaamheden en staat open voor vragen en feedback. Hij heeft ruime kennis en ervaring en hij weet zijn kennis duidelijk over te brengen naar de klant.”

topkunstgras
Jeff Buchmeyer TopKunstgras

“HV Media, is HET bedrijf waar je moet zijn! 
Al meerdere jaren op zoek naar een betrouwbaar seo bureau, al verschillende gehad maar veel belofte’s en niemand komt zijn afspraken na. Na veel zoeken zijn we bij HV Media terecht gekomen en mijn eerste gevoel zei dit is het bedrijf waar ik zaken mee wil doen. Henri is een man van no nonsens en heeft zeer korte lijnen, van niks heeft die ons met meer dan 28 zoekwoorden in de top 3 gebracht. En nu zullen velen die deze recensie lezen denken ja maar hoeveel concurrentie is er ? Geloof me heel veel. Ik kan HV media alleen maar aanbevelen ,dus Henri als je een referentie nodig hebt laat ze me maar bellen.”

moderiemen
Judith Roovers ModeRiemen.nl

“Wij hebben HV Media ingeschakeld om de online strategie van onze webshop te optimaliseren. Dankzij Henri hebben we onze SEO resultaten sterk verbeterd. Henri is een expert op het gebied van SEO en optimalisatie van webshops. Dankzij zijn sterke teksten en adviezen zien wij onze bezoekers en conversie nog altijd stijgen.”

Kennismaken met onze SEO specialisten

Henri Verhagen
Henri Verhagen
Eigenaar / Senior Online Marketeer

Henri is de spin in het web voor uw online marketing strategie. Hij is pas tevreden als Google dat ook is. 😉 Henri leeft voor mooie zoekresultaten in Google. Hij bepaalt de online marketing strategie voor elke klant.

Stephanie
Stephanie Boer
Online Marketeer

Stephanie is onze enthousiaste duizendpoot. Dagelijks werkt Stephanie creatief mee aan de invulling van een creatieve online marketing strategie om zo de online doelstellingen ook daadwerkelijk in praktijk te brengen.

Lies
Lies Kooi
Copywriter

Lies is nieuwsgierig, altijd op zoek naar uitdagingen en doet niets liever dan schrijven. Naast haar werk voor de lokale krant 'AltenaNieuws', zet Lies haar creativiteit graag in voor mooie unieke teksten voor onze klanten.

Corine Koek
Corine Koek
Content marketeer

Corine heeft een passie voor taal. Samen met onze klanten weet zij elke boodschap te vertalen naar passende content. Corine is 'onze talenknobbel' en zorgt er voor dat onze online resultaten grensverleggend zijn!

Google Home
Google Assistant
Persoonlijke assistent

Onze online marketeers weten veel, maar deze Google assistent weet écht alles!

Klaar voor meer klanten? Klaar voor de top van Google? Bel ons!