Vandaag heeft internet marketing bureau HV Media een grote update uitgevoerd aan haar HV Media Klantenpaneel. Klanten kunnen hierdoor inloggen in hun eigen webomgeving. Deze omgeving biedt vervolgens veel functionaliteiten, zoals o.a. het opvragen van facturen of het volgen van lopende bestellingen.

Alle administratie handelingen kunnen klanten volgen via het vernieuwde Klantenpaneel. De klanten kunnen zo bestellingen, offertes, facturen, abonnementen, domeinnamen en hostingpakketten bekijken en beheren. Via het systeem kan men zelf ook diverse acties uitvoeren. Zo kan men eenvoudig en snel domeinnamen registreren of opzeggen, maar kan men ook openstaande facturen direct betalen door middel van iDEAL. Het opvragen van autorisatiecodes, het opzeggen van abonnementen en het wijzigen van de WHOIS gegevens van een domeinnaam zijn ook opgenomen in het vernieuwde klantenpaneel.

Daarnaast zijn al deze functies ook beschikbaar vanaf uw mobiele telefoon. Klanten krijgen voor het klantenpaneel automatisch een wachtwoord en gebruikersnaam aangeleverd. Deze gegevens vindt u bij de facturen die wij verzenden. Wilt u direct een kijkje nemen in het vernieuwde Klantenpaneel? Klik hier voor onze nieuwe klantenomgeving.