Zoekmachine optimalisatie / SEO optimalisatie

Scoren in Google!

SEO specialisten die doen wat ze beloven!

tevreden klanten
+
klanttevredenheid
%
online marketing specialisten
jaar ervaring
+

Ook bovenaan in Google komen?

Benieuwd naar wat wij concreet voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag een gratis SEO scan aan en ontvang direct alle online kansen in uw e-mail.

Zoekmachine optimalisatie specialist. SEO optimalisatie zonder fratsen!

Bent u op zoek naar een betaalbaar en betrouwbaar zoekmachine optimalisatie bureau? HV Media is dé specialist op het gebied van uw SEO optimalisatie. Wij werken aan uw optimalisatie zonder ingewikkelde en complexe contracten. Wij werken zonder contracten aan uw vindbaarheid. HV Media heeft inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van SEO optimalisatie.

SEO consultant inhuren?

HV Media is hét bedrijf dat streeft naar concrete resultaten. Samen met onze opdrachtgevers stellen we realistische doelstellingen op, om op basis daarvan een gedegen en realistisch plan van aanpak op te stellen. Wij zijn niet tevreden als u hoog in Google staat, maar als u nieuwe klanten ontvangt op basis van uw website. Wij verzorgen uw zoekmachine optimalisatie zonder rare trucjes. Zo zorgen we ervoor dat u niet alleen bovenaan in Google komt, maar er ook blijft staan.

Effectieve zoekmachine optimalisatie

Voor een aankoop of aanname van een dienst, oriënteren zich dagelijks duizenden mensen op het internet. Maar komen die oriënterende en potentiële klanten ook op uw website of webshop terecht? Zoekmachine optimalisatie bureau HV Media zorgt ervoor dat uw website goed gevonden wordt in de zoekmachines.

Wij beginnen onze SEO optimalisatie met een uitgebreid zoekwoorden onderzoek. Op basis daarvan brengen we in kaart wie uw doelgroep is, wie uw belangrijkste concurrenten zijn en op welke zoekwoorden uw doelgroep zoekt. Vervolgens maken we een plan van aanpak waarin we inzichtelijk maken hoe we uw website hoger in Google kunnen krijgen. We zullen de kwaliteit van uw website op alle vlakken verder optimaliseren, zodat uw website niet alleen bovenaan in Google komt, maar hier ook blijft staan. Zo is een SEO optimalisatie een investering in het rendement van uw website.

Uw SEO optimalisatie start met een uitvoerige nulmeting. In deze nulmeting vindt u een concurrentie analyse, website audit en een zoekwoorden onderzoek. Hiermee ziet u exact hoe vaak er per maand gezocht wordt op de door ons geadviseerde zoekwoorden.

Uw website wordt volledig geoptimaliseerd. De techniek van uw website, de content en de linkbuilding worden opgepakt op basis van de richtlijnen van Google. Alles om uw website perfect te maken voor de zoekmachines.

Bovenaan in Google komen is geen doel op zich. Na uw SEO optimalisatie heeft u meer bezoekers op uw website, maar hoe zorgt u er voor dat deze ook daadwerkelijk een product of dienst bij u afnemen? Door nauwkeurige analyses maken wij uw websites conversie gerichter.

bovenaan in google 1

Betaalbare zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie bureau HV Media is een betaalbaar internetbureau. Wij optimaliseren uw website voor betaalbare tarieven, omdat u bij ons niet betaalt voor dure kantoren, lease auto’s en managers. Door onze korte lijntjes kunnen wij betaalbare tarieven blijven hanteren.

Maandelijks opzegbaar

Wij werken aan uw SEO optimalisatie zonder complexe contracten. Wij hanteren dus geen minimale doorlooptijd aan onze SEO optimalisatie, waardoor deze dus maandelijks opzegbaar is! Zo werken wij maximaal transparant en flexibel aan uw online succes.

10 jaar ervaring

Zoekmachine optimalisatie bureau HV Media heeft inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van online marketing. Als SEO specialist bieden wij u dus de ervaring en expertise voor een traject met resultaten gericht op de lange termijn.

Online Marketing Portal 768x512 1

Dagelijks alle SEO resultaten in beeld!

Klanten van HV Media krijgen tijdens het traject van hun SEO optimalisatie de ingang tot een Online Marketing Portal. In deze Online Marketing Portal is de volledige voortgang van de zoekmachine optimalisatie te volgen. In deze omgeving vindt u namelijk een rapportage van de complete technische staat van uw website, staan uw zoekwoorden, maar ziet u ook hoe veel potentiële klanten hier per maand op zoeken. Daarnaast ziet u dagelijks hoe hoog u in Google staat op deze zoekwoorden.

Online marketing niet meetbaar? Vindt u een SEO optimalisatie maar iets waar u uw vingers niet op kan liggen? Onze specialisten zorgen ervoor dat u uitgebreid een toelichting krijgt van de werkzaamheden die worden gedaan en wij laten alle resultaten dagelijks inzichtelijk zien in onze Online Marketing Portal. Zoekmachine optimalisatie bureau HV Media is dus het transparante internetbureau dat resultaten boekt en deze inzichtelijk laat zien.

SEO resultaten waar wij trots op zijn!

“Boven grootmachten als Zalando in Google: het kan!”

Moderiemen 2017
+23.850 Extra websitebezoekers per maand.
+24 Zoekwoorden op eerste pagina van Google!

ModeRiemen.nl scoort met haar webshop boven giganten als Zalando! We bereiken 23.850 extra website bezoekers per maand! 24 zoekwoorden op de 1e pagina van Google, 16 zoekwoorden in de top 3 van Google! Op het zoekwoord ‘riemen’ staat ModeRiemen.nl zelfs helemaal bovenaan in Google!

Bekijk case

‘Online marketing werkt omdat het meetbaar is’

Van Noordenne
+500 Extra websitebezoekers per maand.
+28 Zoekwoorden op eerste pagina van Google!

Van Noordenne Accountants wordt precies op de juiste zoekwoorden goed gevonden. Door de inzet van een doelgerichte SEO strategie bereikt de website maandelijks 500+ extra bezoekers.

Bekijk case

Klaar voor meer online succes? Ontvang een gratis SEO scan!