INTERNET MARKETING

Internet marketing zonder fratsen

HV Media is een uniek internet marketing bureau. Onder het motto “internet marketing zonder fratsen” werkt HV Media namelijk op een bijzonder transparante wijze aan het online succes van diverse bedrijven. Dit doen wij zonder wurgcontracten met lange doorlooptijden en zonder kleine lettertjes. Maar wat is internet marketing en hoe werkt dat nu precies?

Internet marketing is een verzamelwoord voor alle marketingactiviteiten op het internet. Internet marketing bestaat uit werkzaamheden als zoekwoorden onderzoek, zoekmachine optimalisatie, Ads campagnes, social media marketing, e-mailmarketing en conversie optimalisaties. Vaak worden al deze marketingtoepassingen verkocht als losse producten of diensten. Wij geloven daar echter niet in. De samenhang van de (online) marketingactiviteiten bepaalt namelijk uw online succes. Internet marketing is meer dan wat zoekwoorden hoog in Google laten plaatsen. Door de juiste inzet van een online strategie, kunt u zo optimaal profiteren van de online ontwikkelingen. Zo wordt u niet alleen goed gevonden, maar levert dit ook nog eens daadwerkelijk nieuwe klanten op!

Als u bijvoorbeeld een website hebt die bovenaan in Google staat op “goedkoop drukwerk“, maar u bent met uw product twee keer zo duur als de partijen die op de tweede en derde positie in Google staan, dan zal uw optimalisatie resulteren in hogere bezoekersaantallen, maar niet tot meer omzet leiden. HV Media streeft naar meer omzet door de inzet van een duidelijke internet marketing strategie.

Onze werkwijze

De werkwijze van HV Media is uniek. U schakelt HV Media niet alleen in om op enkele zoekwoorden bovenaan in Google te komen, maar vooral wanneer u écht meer resultaten uit uw website wilt halen. Door een goed onderzoek bepalen we welke internet marketing kanalen het meest geschikt zijn. Wij zijn niet tevreden als u bovenaan in Google staat, wij zijn tevreden als u ook daadwerkelijk meer omzet haalt uit uw website.

Ieder project is volledig maatwerk. Ieder product en iedere dienst heeft zijn eigen doelgroep, zijn eigen unique selling point en dus zijn eigen aanpak. HV Media werkt aan uw online succes met nulurencontracten zonder doorlooptijd. Zo zit u bij ons nergens aan vast!

Daarnaast verstoppen wij ons niet achter ingewikkeld vakjargon. Wij spreken eerlijke en heldere taal, zodat u ook weet hoe wij uw online succesvol maken. HV Media is een full service internet marketing bureau, wij bepalen dus niet alleen uw online strategie, maar kunnen ook volledig ondersteunen met het uitvoeren van deze strategie. Wij zijn pas tevreden, als u dat bent!

Waarom HV Media?

✓ Wij werken zonder wurgcontracten: geen kleine lettertjes of lange doorlooptijden!
✓ Wij spreken eerlijke en heldere taal!
✓ Bekijk real-time alle resultaten via een eenvoudig online marketing overzicht.

Online strategie

Behaal uw doelstellingen door het bepalen van een succesvolle online strategie.

Lees verder

Lokale SEO

Lokaal gevonden worden? Profiteer van de regionale kansen via lokale SEO!

Lees verder

Social media marketing

Social media is meer dan likes sparen! Start met een effectieve social media strategie.

Lees verder

Zoekwoorden onderzoek

Start een gedegen zoekwoorden onderzoek. Wordt gevonden op de juiste zoekwoorden.

Lees verder

Ads campagne

Direct resultaat nodig? Start een effectieve Ads campagne en adverteer in Google.

Lees verder

E-mailmarketing

Direct online uw doelgroep bereiken via e-mail? Maak vandaag nog uw e-mail nieuwsbrief!

Lees verder

Bovenaan in Google

Wij optimaliseren uw website en brengen uw website helemaal bovenaan in Google.

Lees verder

Conversie optimalisatie

Haal meer omzet uit uw website! Maak van uw website bezoekers (tevreden) klanten!

Lees verder

Lead generation

Van website bezoekers naar klanten. Herken uw bezoekers en maak van bezoekers klanten!

Lees verderAan de slag met
uw online succes?

Aan de slag met uw internet marketing voor meer online succes.

DOE DE GRATIS SEO CHECK!