Dé lokale SEO specialist

Lokaal goed gevonden worden!

Lokale SEO specialisten die doen wat ze beloven!

tevreden klanten
+
klanttevredenheid
%
online marketing specialisten
jaar ervaring
+

Lokaal gevonden worden?

Wilt u lokaal beter gevonden worden? SEO Bureau HV Media is gespecialiseerd in lokale SEO. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van lokale zoekmachine optimalisatie.

Lokaal gevonden worden via lokale zoekmachine optimalisatie.

HV Media is gespecialiseerd in lokale SEO. Maar wat is dat nu precies? Lokale SEO is een methode van zoekmachine optimalisatie, maar dan gericht op een specifieke regio of plaats. Als internet marketing bureau kunnen wij er voor zorgen dat u bovenaan in Google komt in de lokale zoekresultaten van Google. Deze lokale zoekresultaten krijgen namelijk een steeds prominentere plaats bij Google. Zo gaat het niet alleen over de vindbaarheid op zoekwoorden met een plaatsnaam, maar is het ook van belang dat uw profiel bij Google Mijn Bedrijf goed gevonden wordt en zo uw bedrijf goed wordt weergegeven in Google Maps.

Start vandaag nog met uw lokale SEO!

Benieuwd naar het effect van lokale SEO? Informeer gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden van een lokale zoekmachine optimalisatie. Wij adviseren u graag over de beste online strategie voor uw lokale SEO.

Wanneer is lokale SEO interessant voor uw bedrijf?

Wie zijn uw klanten? Verkoopt u online uw producten in het gehele land of zelfs wereldwijd? Dan is het voor u van belang om gevonden te worden op algemene zoekwoorden met een landelijke dekking. Als u bijvoorbeeld laptops verkoopt via het internet zou een goed zoekwoord “laptops kopen” kunnen zijn. Maar wat als u zich met name richt op een specifieke regio en zich met name specialiseert op de verkoop van computers en laptops binnen een specifieke plaats? Dan is lokale SEO voor u interessant.

Bij lokale SEO zullen wij uw website optimaliseren in Google Mijn Bedrijf. In dat geval zult u dus regionaal gevonden worden als men zoekt op “computerwinkel“. Daarnaast kunnen wij u ook helpen op relevante lokale zoekwoorden zoals “computerwinkel Den Bosch“, als uw winkel in Den Bosch zou zijn. Beiden optimalisaties vallen onder uw lokale online marketing strategie en verhogen uw lokale vindbaarheid.

Lokaal gevonden worden 1

Betaalbare lokale SEO optimalisatie

SEO Bureau HV Media werkt op basis van een vast laag uurtarief van 75 euro. Benieuwd naar de mogelijkheden voor lokale zoekmachine optimalisatie? Informeer ons gerust vrijblijvend.

Maandelijks opzegbaar

Alle lokale SEO werkzaamheden zijn bij online marketing bureau HV Media altijd maandelijks opzegbaar. Zo werken wij maximaal transparant en flexibel aan uw online succes.

10 jaar ervaring

SEO bureau HV Media heeft al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van lokale zoekmachine optimalisatie. Benieuwd naar wat wij voor u mogen betekenen? Informeer gerust vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

Google Sterren

Het verschil tussen landelijke en de lokale zoekresultaten

Google maakt steeds meer onderscheid tussen de landelijke zoekresultaten en de lokale zoekresultaten. Als u bijvoorbeeld zoekt op “internet marketing bureau” ziet u naast de landelijke spelers, ook een overzicht met lokale internet marketing bureaus. Deze lokale internet marketing bureaus worden weergegeven in een landkaart van Google Maps. Deze informatie wordt direct opgehaald uit de profielen die bekend zijn bij Google Mijn Bedrijf. Wij helpen u om uw bedrijf beter zichtbaar te laten zijn in deze lokale zoekresultaten en helpen u met het opmaken of beheren van uw Google Mijn Bedrijf. Doordat dit voor Google de voeding is van de lokale zoekresultaten, is het dus van groot belang dat deze informatie in uw profiel ook volledig klopt en actueel is. Daarnaast werken wij aan de optimalisatie van zogenoemde lokale zoekwoorden. Zoek maar eens op “internetbureau Waalwijk” en u zult HV Media ook hier bovenaan in Google vinden.

Online marketing resultaten waar wij trots op zijn!

“Altijd hongerig naar betere resultaten”

IMG 6461 scaled
+1.900 Extra websitebezoekers per maand.
+107 Zoekwoorden op eerste pagina van Google!

TOPS WTW-Filters.nl staat met meer dan 107 zoekwoorden op de eerste pagina van Google. In totaal staan er zelfs meer dan 21 zoekwoorden in de top 3 van Google. Maandelijks ontvangt de website 1.900 extra website bezoekers per maand!

Bekijk case

“Van 50 aanvragen naar 1200 aanvragen per maand!”

TopKunstgras
+13.000 Extra websitebezoekers per maand.
+73 Zoekwoorden op eerste pagina van Google!

Binnen een zeer korte tijd brachten wij TopKunstgras.nl in de top van Google! Maandelijks zorgen onze werkzaamheden voor meer dan 13.000 extra website bezoekers. De eerste 142 zoekwoorden staan nu op de 1e pagina van Google en 75 zoekwoorden staan zelfs in de top 3 van Google!

Bekijk case

Lokale zoekmachine optimalisatie is
goedkoper én effectiever!

Het zoekwoord “internetbureau Waalwijk” is een mooi voorbeeld van lokale zoekmachine optimalisatie. Om bovenaan in Google te komen op een zoekwoord als “internetbureau” is door de hoge concurrentie zeer intensief (en dus duur!). Op het zoekwoord “internetbureau Waalwijk“, wordt een stuk minder vaak gezocht, maar de mensen die er op zoeken zitten wel in onze regio. De optimalisatie van zo’n zoekwoord is dus eenvoudiger (en dus goedkoper!) en brengt alleen maar mensen naar mijn website in mijn eigen regio.

Het rendement op het zoekwoord “internetbureau Waalwijk” ligt dus hoger dan op het zoekwoord “internetbureau“. Op het zoekwoord “internetbureau” wordt jaarlijks 8.640 keer gezocht. Op het zoekwoord “internetbureau Waalwijk” is dit slechts 240 keer. De mensen die echter zoeken op “internetbureau” komen uit geheel Nederland. Van dit zoekvolume is dus hooguit 10% binnen mijn werkgebied. Op het zoekwoord “internetbureau Waalwijk” is dit 100%! Daarbij is de concurrentie op dit zoekwoord een stuk milder, waardoor het kwa inzet veel minder hoog ligt. Het rendement op het lokale zoekwoord zal dus veel sneller gehaald worden, omdat de investering veel lager ligt en het bereik veel directer.

HVMedia algemeen 768x512 1
bedrijfsinformatie google mijn bedrijf 1

Zorg dat u opvalt met de juiste bedrijfsinformatie!

Lokaal gevonden worden is één, maar het is ook belangrijk dat je opvalt. Zorg ervoor dat men op uw zoekresultaat in Google klikt! Door de inzet van leuke extra rich snippets kunnen wij er voor zorgen dat uw website goed opvalt in de zoekresultaten. Zorg ervoor dat uw website omschrijving dus een mooie trigger is, maar denk bijvoorbeeld ook aan de inzet van klantbeoordelingen of Google Maps 360 graden fotografie, dit geeft men vertrouwen en laat zien dat u de echte autoriteit bent in uw vakgebied.

Zorg dat alle online bedrijfsinformatie
up-to-date en compleet is!

Lokaal gevonden worden is de eerste stap, maar zorg er vervolgens ook voor dat uw bedrijfsinformatie klopt. Klopt overal op het internet uw adres? Kloppen uw openingstijden? Door de juiste inzet van Google Mijn Bedrijf kunt u er voor zorgen dat al uw online bedrijfsinformatie up-to-date is. Zo biedt Google Mijn Bedrijf ook de functie om extra koopavonden of aangepaste openingstijden (met bijvoorbeeld feestdagen) online te plaatsen. Lokaal gevonden worden is namelijk meer dan het uitvoeren van wat trucjes.

Klaar voor meer online succes? Bel ons!