Hoger in Google komen

De succesvolle manier om hoog in Google te komen!

SEO specialisten die doen wat ze beloven!

tevreden klanten
+
klanttevredenheid
%
online marketing specialisten
jaar ervaring
+

Hoger in Google komen?

Wilt u hoog in Google komen met uw website? Doe een gratis SEO scan en ontdek direct uw online kansen!

Hoger in Google komen zonder complexe contracten.

Het is dé wens van veel website- en webwinkeleigenaren: hoger in Google komen! En dan uiteraard het liefst op de eerste positie. Uit onderzoek is gebleken dat ruim een derde van alle Google-gebruikers klikt op de eerste link. Niet voor niets is het dus een felbegeerde positie. Hoger in Google betekent simpelweg meer bezoekers op uw website en daarmee meer omzet door meer impressies en een hogere conversie. Wij helpen uw bedrijf verder op weg om goed gevonden te worden.

Wij helpen u om bovenaan in Google te komen. Hoe we dat doen? Door SEO (Search Engine Optimization), of in het Nederlands gezegd: zoekmachine optimalisatie toe te passen. SEO is een verzamelterm voor een aantal verschillende technieken om hoger in Google te staan.

Onze voordelen op een rij

HV Media is de internet marketing specialist om uw website bovenaan in Google te laten plaatsen. We hebben een opsomming gemaakt van onze unieke voordelen:

✓ Voordelige optimalisatie.
✓ We verkopen geen zoekwoorden, maar online succes.
✓ We hebben geen minimale doorlooptijd in onze contracten.
✓ We hebben geen kleine lettertjes.
✓ We spreken eerlijke en heldere taal.
✓ Alle resultaten vindt u altijd in ons Online Marketing Portal.
✓ U heeft altijd één vaste contactpersoon.
✓ No-nonsensementaliteit: afspraak = afspraak.

HV Media Bovenaan in Google

Betaalbaar hoog in Google

HV Media is een betaalbaar online marketing bureau zonder dure kantines/lunches, lease auto’s en management functies. Wij doen gewoon waar wij goed in zijn: uw website hoog in Google brengen.

Maandelijks opzegbaar

Geen woorden, maar daden. Wij binden onze klanten niet met complexe wurgcontracten, maar met een goede en servicegerichte dienstverlening om uw website zo hoog in Google te krijgen.

10 jaar ervaring

Al meer dan 10 jaar helpen wij bedrijven om hun website en webshop hoger in Google te krijgen. Dat die aanpak werkt? Lees onze klantervaringen! Klanten waarderen ons met een dikke 9!

bovenaan in google 1

Technieken om hoger in Google te komen

Google gebruikt een geavanceerd algoritme op basis van een aantal factoren om te bepalen hoe hoog een bepaalde website in de zoekmachine scoort. De uiteindelijke score is onder meer afhankelijk van de inhoud, laadtijd, het aantal links naar en van een website. Maar ook de kwaliteit en de leeftijd van een domeinnaam speelt een rol. Er zijn op deze manier honderden factoren die meespelen, maar de drie grote pijlers om hoger in Google te ranken zijn samen te vatten in:

  • Inhoud
  • Techniek
  • Populariteit

Online marketing resultaten waar wij trots op zijn!

“Van 50 aanvragen naar 1200 aanvragen per maand!”

TopKunstgras
+13.000 Extra websitebezoekers per maand.
+73 Zoekwoorden op eerste pagina van Google!

Binnen een zeer korte tijd brachten wij TopKunstgras.nl in de top van Google! Maandelijks zorgen onze werkzaamheden voor meer dan 13.000 extra website bezoekers. De eerste 142 zoekwoorden staan nu op de 1e pagina van Google en 75 zoekwoorden staan zelfs in de top 3 van Google!

Bekijk case

Inhoud: Zorg voor kwalitatieve content

Uiteindelijk draait het op internet vooral om de inhoud. Als u hoger in Google wilt scoren, is een pagina met veel en goede informatie over het onderwerp van groot belang. Laat aan Google zien dat uw website de meeste relevantie biedt voor bezoekers en dat u een autoriteit bent op het gebied van het betreffende zoekwoord. Dit bereikt u onder meer door ervoor te zorgen dat de tekst op uw website kwalitatief is en voldoende woorden bevat. Google zal sterke en goede content waarderen en belonen met een hogere positie in de zoekmachine.

Techniek: Optimaliseer de techniek van uw website

Hoe sterk en relevant uw website teksten ook zijn, het is minstens zo belangrijk dat u ervoor zorgt dat de achterliggende techniek geoptimaliseerd is. Een belangrijke voorwaarde en factor om hoger in Google te scoren is bijvoorbeeld de laadsnelheid van uw website. Een site die binnen een halve seconde geladen is, zal hoger scoren dan een site die er wel twee seconden of langer over doet. Ook het feit of uw website geschikt is voor weergave op mobiele apparaten speelt een steeds grotere rol.

Is uw website veilig? Geeft uw website een goede beschrijving aan Google en maakt u gebruik van koppen, vetgedrukte tekst en afbeeldingen? Zijn afbeeldingen goed benoemd en geoptimaliseerd voor een snelle laadtijd? Wat is de structuur en de naam van de internetpagina’s? Dit zijn allemaal vragen die te maken hebben met de onderliggende techniek. Veel van deze zaken zijn door het gebruikte content management systeem (CMS) van uw website automatisch te regelen, maar dan moet het CMS hier uiteraard wel in voorzien. Kortom, zorg dat het fundament van uw website in orde is, zodat u zich kunt focussen op de inhoud.

Elke dag uw online resultaten inzichtelijk in beeld via ons online marketing dashboard.

Online Marketing Portal
HVMedia Overons 3 768x512 1

Populariteit: Wees een autoriteit

Google waardeert sites die door anderen gezien worden als relevant en een autoriteit zijn op het gebied van het betreffende onderwerp/zoekwoord. Populariteit wordt gemeten door onder meer te kijken naar het aantal links van en naar uw website en de hoeveelheid sites die u vermelden als bron van informatie. Het gaat niet alleen om de hoeveelheid links, maar ook om de waarde van links. Daarom is het belangrijk om niet alleen veel links te verzamelen, maar vooral links te verdienen. Links krijg je niet, links verdien je. Google kijkt dus ook naar de kwaliteit van de sites die naar u linken. Eén link van een zeer bekende en al goed scorende site is meer waard dan bijvoorbeeld tien links van kleine (onbetrouwbare) sites met een lagere score.

Doe niet alsof u een autoriteit bent, maar zorg dat u een autoriteit wordt!

Hoger in Google komen door slimme technieken

Een website succesvoller maken in Google is haalbaar voor iedere ondernemer. Belangrijk is het echter om eerst goed te kijken naar wie uw doelgroep precies is. Stel u eens de vragen: wie wil ik precies bereiken en waarom? Waar bevinden deze mensen zich? Zorg dat u zoveel mogelijk te weten komt over uw doelgroep en ga daarna pas aan de slag met het analyseren van bijpassende zoekwoorden. Door middel van een zoekwoorden onderzoek kunnen wij u helpen om de meest kansrijke zoekwoorden te vinden. Zo letten wij onder meer op het zoekvolume van de zoekwoorden. Op basis van het zoekvolume en de concurrentie op de zoekwoorden, kunnen we een verwachting maken van het rendement. Samen met u maken we een definitieve selectie van zoekwoorden. Aan de hand van de optimalisatie op basis van inhoud, techniek en populariteit verhogen wij de posities voor uw website.

Online Marketing Portal 768x512 1
HVMedia Overons 1 768x512 1

Hoger in Google met een SEO specialist

Bent u op zoek naar een professionele SEO specialist om uw website hoger in Google te krijgen? Wij kunnen u helpen met het maken  van een plan en grondige analyse van uw website en die van uw concurrenten. Uw doelgroep en de behoeften worden vastgesteld, waarmee de basis van een gedegen online strategie gelegd wordt. Deze online strategie gaat ervoor zorgen dat u hoger in Google komt. Wij ontzorgen u volledig. Wij verwerken alle noodzakelijke wijzigingen en aandachtspunten om uw website hoger in Google te krijgen. Van content tot techniek, van techniek tot populariteit. Wij maken van uw website een succesvolle website die goed scoort in de zoekresultaten.

Check dagelijks uw online succes!

Benieuwd naar wat er mogelijk is voor uw bedrijf? Wij staan te trappelen om uw website hoger in Google te krijgen! Wij bieden u graag ons Online Marketing Portal aan om direct uw online kansen te ontdekken.

Klaar voor meer online succes? Ontvang een gratis SEO scan!