WIJ ZIJN EEN UNIEK
INTERNET MARKETING BUREAU

Even voorstellen...

HV Media is opgericht door Henri Verhagen. Henri Verhagen heeft jarenlang een grote schat aan kennis en ervaring opgebouwd bij een internetbureau dat zich profileerde binnen de top van het MKB. Met deze ervaringen op het gebied van internet marketing startte hij op 24 oktober 2011 zijn eigen internet marketing bureau. De ervaring op het gebied van internet marketing wordt nu ingezet om MKB bedrijven te kunnen ondersteunen. HV Media maakt internet marketing toegankelijk voor alle bedrijven. Zo wordt online marketing op maat toegepast op iedere organisatie.

Inmiddels is HV Media uitgegroeid tot een volwaardig internet marketing bureau. Zo werkt het bureau samen met een grote groep freelancers. Deze groep varieert van (SEO-)tekstschrijvers en vormgevers tot programmeurs. Samen met de expertise op het gebied van internet marketing is dit een mooie combinatie om online succes te behalen.

U profiteert bij internet marketing bureau HV Media van de krachten van een eenmanszaak. Zo heeft u altijd contact met één contactpersoon en liggen er altijd directe lijntjes. Maar door het kennisnetwerk van het bureau kunnen we ook grote opdrachten realiseren.

Bovenaan in Google komen is geen doel, het is een middel om uw doel te bereiken.

Henri Verhagen Online strateegVanuit ons kantoor in Veen werken wij inmiddels aan het online succes van tientallen bedrijven. Deze bedrijven variëren van zzp’ers tot groot MKB. We zijn binnen diverse branches actief. Echter verkopen wij geen zoekwoorden, maar verzorgen wij de volledige online strategie. Wij brengen alle wensen en mogelijkheden van de klant in kaart. Op basis hiervan wordt een gedegen online strategie bepaalt. Binnen deze online strategie faciliteren wij alle elementen, of het nu gaat om zoekmachine optimalisatie, social media marketing, e-mailmarketing of conversie optimalisatie. Ons motto is niet voor niets:”Bovenaan in Google komen is geen doel, het is een middel om uw doel te bereiken.

Daarnaast is internet marketing bureau HV Media gespecialiseerd in de realisatie van websites en webshops. Of het nu gaat om een eenvoudige low budget website of een volledige maatwerk WordPress website. Wij maken succesvolle websites!

Henri

Henri

Eigenaar / online marketeer
Stephanie

Stephanie

Junior Online Marketeer
Glenn

Glenn

PHP Programmeur / Systeembeheer
Lieke

Lieke

SEO tekstschrijfster / fotografie


Aan de slag
met jouw project

Vraag direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

OFFERTE AANVRAGEN