Resultaatgericht, nuchter en transparant!

De SEO specialist
zonder fratsen!

snippetheader

SEO die werkt!

SEO specialist HV Media biedt een SEO oplossing voor bedrijven die werkt. Met een nuchtere aanpak brengen wij brengen wij al meer dan 10 jaar websites hoger in Google.

SEO optimalisatie

Wij bieden een totaaloplossing voor uw SEO optimalisatie. Wij optimaliseren de techniek, content en linkbuilding van uw website. We verzorgen uw complete SEO.

10 jaar SEO ervaring!

HV Media heeft al meer dan 10 jaar SEO ervaring. Wij hebben al voor meer dan 100+ klanten de vindbaarheid succesvol verhoogd.

SEO zonder fratsen

Bij HV Media werken wij maximaal transparant aan uw SEO. Geen complete wurgcontracten. Werkzaamheden die maandelijks opzegbaar zijn en dagelijks zijn te volgen in een online SEO Portal.

WAAR EEN KLEIN SEO BUREAU GROOT IN KAN ZIJN!

Waar een klein SEO bureau, groot in kan zijn!

HV Media is een bijzonder klein SEO bureau. Bij ons vindt u slechts een handje vol SEO specialisten. Ook ziet u bij eens geen dure kantoren, lease auto's, chique projectmanagers en kantoren die lijken op speeltuinen. Wij zijn gewoon een normaal eenvoudig SEO bureau met een stel specialisten dat uw website groot bovenaan in Google helpt. Onze eenvoudige nuchtere aanpak werkt. Zoek in Google maar eens op zoekwoorden als "SEO bureau", "internet marketing bureau", "internetbureau", "online marketing bureau" of "bovenaan in Google". Wie komt u tegen? Die dure grote online marketing bureaus, of dat kleine kantoor dat doet wat de andere zeggen wat ze doen...

Waarom wij?
Unieke SEO aanpak!

HV Media is een bijzonder SEO bureau te noemen. Wij geloven niet in complexe contracten, duur projectmanagement en ingewikkeld vakjargon. Wij maken SEO eenvoudig en tastbaar voor u. Op dit moment staat uw concurrent hoger in Google dan u. Er is dus 'iets' dat deze concurrent online beter gedaan heeft dan. Wij zoeken het antwoord op de vraag wat zij beter hebben gedaan en gaan hier vervolgens pro-actief mee aan de slag. Alle SEO werkzaamheden zijn altijd maandelijks opzegbaar en de SEO resultaten zijn dagelijks te volgen in onze Online Marketing Portal. Zo bent u maximaal betrokken bij uw SEO project.

◎    Wij zijn een klein team, altijd een vast aanspreekpunt!
◎    Wij staan zelf ook bovenaan in Google!
◎    Wij hanteren een normaal vast laag uurtarief.
◎    SEO is altijd maandelijks opzegbaar!
◎    Wij hebben meer dan 10 jaar SEO ervaring!
◎    Klanten waarderen ons met een 9,2!
◎    Alle resultaten zijn dagelijks inzichtelijk via een SEO Portal.

ONZE EFFECTIEVE SEO AANPAK

SEO strategie in
3 stappen

Wij optimaliseren uw website binnen 3 eenvoudige SEO stappen. Waar andere bureaus zich met name richten op alleen de content of linkbuilding, bieden wij een betaalbaar totaaloplossing voor uw SEO optimalisatie. Zo optimaliseren wij de techniek van uw website, zorgen wij voor wervende (SEO) teksten binnen uw website en verhogen wij de kwaliteit van uw linkbuilding profiel. Met als resultaat: top posities in Google!

Techniek

Wij maken uw website technisch perfect. Google hanteert veel richtlijnen aan websites om deze goed gevonden te laten worden. Wij zorgen er voor dat uw website ook technisch een solide fundament is voor uw online succes.

SEO teksten

Als u gevonden wilt worden op specifieke zoekwoorden, dan zullen deze woorden ook terug moeten komen in uw website. Wij schrijven bezoekersvriendelijke SEO teksten die zorgen voor een optimale vindbaarheid in Google, maar ook wervend en interactief zijn!

Linkbuilding

Naast het verbeteren van de techniek en content van uw website, maken we ook van uw website een autoriteit door middel van kwalitatieve linkbuilding. Wij zorgen voor kwalitatieve linkpartners, waardoor Google niet langer meer om uw website heen kan!

WIJ BOUWEN UW ONLINE SUCCES!

Wij bouwen
vindbare websites

Is het fundament van uw huidige website onvoldoende om hier mooie SEO successen mee te boeken? Geen nood! HV Media is ook de SEO specialist die u volledig kan ondersteunen met het bouwen van nieuwe websites en webshops. Wij maken mooie vindbare websites met het oog op conversie en de richtlijnen van Google. Profiteer van onze jarenlange ervaring en kies voor een website die werkt!

WILT U OOK GOED GEVONDEN WORDEN?

SEO uitbesteden aan een échte SEO specialist!

Wilt u uw SEO uitbesteden? Bij HV Media kiest u voor een betrouwbare en betaalbare partij die als fullservice SEO specialist u volledig kan ondersteunen. Alle werkzaamheden zijn realtime te volgen via onze Online Marketing Portal. Onze SEO aanpak werkt, niet voor niets staan wij op alle online marketing gerelateerde zoekwoorden in de top van Google. Maar dat onze aanpak werkt blijkt ook wel uit de klantervaringen van onze klanten. Klanten waarderen ons met een dikke 9! Bent u binnenkort één van onze nieuwe klanten? Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we graag de SEO mogelijkheden voor uw website!

Klanten waarderen ons SEO bureau met een 9,2!

Google Partner
Logo-SBB
Logo-KlantenVertellen
Logo-Leadinfo
Logo-DigitaalPubliceren
Logo-OndernemendAltena

Nieuws

Meldt u direct aan voor onze Online
Marketing Nieuwsbrief. Zo blijft u altijd up-to-date over ons laatste online marketing nieuws.

[contact-form-7 id="17742" title="Nieuwsbrief aanmelding"]

Vanavond is het eindelijk zover! De grote finale van BizAwards Altena 2019! Online marketing bureau...
Laten we als SEO bureau gelijk even plat beginnen: u hebt een website en u...