Dé #1 SEO specialist met grootse resultaten!

Resultaatgericht, nuchter en transparant!

Hoger in Google met SEO bureau HV Media!

Hoog Magazine

Ontvang ons inspiratiemagazine, met meer dan 50 succesvolle SEO cases!

[mc4wp_form id="235"]

Wilt u beter gevonden worden in Google?
Kies voor het nr. 1 SEO bureau!

SEO die werkt!

SEO specialist HV Media biedt een SEO oplossing voor bedrijven die werkt. Met een nuchtere aanpak brengen wij brengen wij al meer dan 10 jaar websites hoger in Google.

SEO optimalisatie

Wij bieden een totaaloplossing voor uw SEO optimalisatie. Wij optimaliseren de techniek, content en linkbuilding van uw website. We verzorgen uw complete SEO.

10 jaar SEO ervaring

HV Media heeft al meer dan 10 jaar SEO ervaring. Wij hebben al voor meer dan 100+ klanten de vindbaarheid succesvol verhoogd.

SEO zonder fratsen

Bij HV Media werken wij maximaal transparant aan uw SEO. Geen complete wurgcontracten. Werkzaamheden die maandelijks opzegbaar zijn en dagelijks zijn te volgen in een online SEO Portal.

Waar een klein SEO bureau, groot in kan zijn!

HV Media is een bijzonder klein SEO bureau. Bij ons vindt u slechts een handje vol SEO specialisten. Ook ziet u bij eens geen dure kantoren, lease auto’s, chique projectmanagers en kantoren die lijken op speeltuinen. Wij zijn gewoon een normaal eenvoudig SEO bureau met een stel specialisten dat uw website groot bovenaan in Google helpt. Onze eenvoudige nuchtere aanpak werkt. Zoek in Google maar eens op zoekwoorden als “SEO bureau“, “internet marketing bureau“, “internetbureau“, “online marketing bureau” of “bovenaan in Google“. Wie komt u tegen? Die dure grote online marketing bureaus, of dat kleine kantoor dat doet wat de andere zeggen wat ze doen…

Klanten vertellen

Vertellen hoe goed wij zijn? Dat laten wij liever aan onze klanten over!

Previous
Next
topkunstgras
Jeff Buchmeyer TopKunstgras

“HV Media, is HET bedrijf waar je moet zijn! 
Al meerdere jaren op zoek naar een betrouwbaar seo bureau, al verschillende gehad maar veel belofte’s en niemand komt zijn afspraken na. Na veel zoeken zijn we bij HV Media terecht gekomen en mijn eerste gevoel zei dit is het bedrijf waar ik zaken mee wil doen. Henri is een man van no nonsens en heeft zeer korte lijnen, van niks heeft die ons met meer dan 28 zoekwoorden in de top 3 gebracht. En nu zullen velen die deze recensie lezen denken ja maar hoeveel concurrentie is er ? Geloof me heel veel. Ik kan HV media alleen maar aanbevelen ,dus Henri als je een referentie nodig hebt laat ze me maar bellen.”

noordenne
Marlène van de Werken-Ottevanger Van Noordenne Accountants

“Henri Verhagen maakt zijn beloftes waar: de positie van je website in Google verbeteren. Daarbij zorgt hij zelf voor de uitvoering, maar hij geeft je ook extra tips om je website en je online marketing activiteiten te verbeteren. Henri houdt je goed op de hoogte van zijn werkzaamheden en staat open voor vragen en feedback. Hij heeft ruime kennis en ervaring en hij weet zijn kennis duidelijk over te brengen naar de klant.”

derooy
Ben de Rooy De Rooy Hoveniers

“Het is fijn sparren en samenwerken met Henri. Hij doet wat hij beloofd en komt afspraken goed na. De lijntjes zijn kort waardoor alles goed en soepel verloopt.”

plantsliving
Harm Vierhouten Plants & Living

“Henri Verhagen van HV Media is de man op het gebied van SEO. Henri denkt mee, is duidelijk in zijn communicatie en over zijn resultaten is niets gelogen! Onze webshop is ruim 2 maanden live en wij staan met ruim 20 zoekwoorden op de eerste pagina in Google en met 8 zoekwoorden zelfs op plaats 1! Dat is resultaat waar wij blij van worden!”

Verbluffende online resultaten

Bekijk de prachtige resultaten die wij als internetbureau hebben mogen ontwikkelen!

Door SEO uitgegroeid tot dé tuin webshop van Nederland

tuinwaardig
+17.700 Extra websitebezoekers per maand.
+28 Zoekwoorden op eerste pagina van Google!

Tuinwaardig is door onze SEO aanpak uitgegroeid van eenmanszaak tot dé toonaangevende webshop op het gebied van tuininrichting met maandelijks meer dan 17.700 extra websitebezoekers. Met een doelgerichte aanpak weet de website te scoren in Google.

Bekijk deze case

Nr. 1 ‘social media bureau’ door inzet van sterke SEO

Socialmediabureau
+1.100 Extra websitebezoekers per maand.
+24 Zoekwoorden op eerste pagina van Google!

Ondanks de zeer hoge concurrentie is Fresh Lemon in de top van Google terecht gekomen op lastige zoekwoorden als ‘social media bureau‘ en ‘social media expert‘. Maandelijks zorgt de SEO voor zo’n 1.100 extra websitebezoekers per maand!

Bekijk deze case

Waarom wij?
Unieke SEO aanpak!

HV Media is een bijzonder SEO bureau te noemen. Wij geloven niet in complexe contracten, duur projectmanagement en ingewikkeld vakjargon. Wij maken SEO eenvoudig en tastbaar voor u. Op dit moment staat uw concurrent hoger in Google dan u. Er is dus ‘iets’ dat deze concurrent online beter gedaan heeft dan. Wij zoeken het antwoord op de vraag wat zij beter hebben gedaan en gaan hier vervolgens pro-actief mee aan de slag. Alle SEO werkzaamheden zijn altijd maandelijks opzegbaar en de SEO resultaten zijn dagelijks te volgen in onze Online Marketing Portal. Zo bent u maximaal betrokken bij uw SEO project.

◎    Wij zijn een klein team, altijd een vast aanspreekpunt!
◎    Wij staan zelf ook bovenaan in Google!
◎    Wij hanteren een normaal vast laag uurtarief.
◎    SEO is altijd maandelijks opzegbaar!
◎    Wij hebben meer dan 10 jaar SEO ervaring!
◎    Klanten waarderen ons met een 9,2!
◎    Alle resultaten zijn dagelijks inzichtelijk via een SEO Portal

Hoger in Google

SEO strategie in 3 stappen

Wij optimaliseren uw website binnen 3 eenvoudige SEO stappen. Waar andere bureaus zich met name richten op alleen de content of linkbuilding, bieden wij een betaalbaar totaaloplossing voor uw SEO optimalisatie. Zo optimaliseren wij de techniek van uw website, zorgen wij voor wervende (SEO) teksten binnen uw website en verhogen wij de kwaliteit van uw linkbuilding profiel. Met als resultaat: top posities in Google!

Technische optimalisatie

Wij maken uw website technisch perfect. Google hanteert veel richtlijnen aan websites om deze goed gevonden te laten worden. Wij zorgen er voor dat uw website ook technisch een solide fundament is voor uw online succes.

SEO teksten

Als u gevonden wilt worden op specifieke zoekwoorden, dan zullen deze woorden ook terug moeten komen in uw website. Wij schrijven bezoekersvriendelijke SEO teksten die zorgen voor een optimale vindbaarheid in Google, maar ook wervend en interactief zijn!

Linkbuilding

Naast het verbeteren van de techniek en content van uw website, maken we ook van uw website een autoriteit door middel van kwalitatieve linkbuilding. Wij zorgen voor kwalitatieve linkpartners, waardoor Google niet langer meer om uw website heen kan!

WordPress editor 1

Wij bouwen
vindbare websites

Is het fundament van uw huidige website onvoldoende om hier mooie SEO successen mee te boeken? Geen nood! HV Media is ook de SEO specialist die u volledig kan ondersteunen met het bouwen van nieuwe websites en webshops. Wij maken mooie vindbare websites met het oog op conversie en de richtlijnen van Google. Profiteer van onze jarenlange ervaring en kies voor een website die werkt!

SEO uitbesteden aan een échte SEO specialist!

Wilt u uw SEO uitbesteden? Bij HV Media kiest u voor een betrouwbare en betaalbare partij die als fullservice SEO specialist u volledig kan ondersteunen. Alle werkzaamheden zijn realtime te volgen via onze Online Marketing Portal. Onze SEO aanpak werkt, niet voor niets staan wij op alle online marketing gerelateerde zoekwoorden in de top van Google. Maar dat onze aanpak werkt blijkt ook wel uit de klantervaringen van onze klanten. Klanten waarderen ons met een dikke 9! Bent u binnenkort één van onze nieuwe klanten? Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we graag de SEO mogelijkheden voor uw website!

Klanten waarderen ons SEO bureau met een 9,2!

Google Partner
Logo SBB
Logo KlantenVertellen
Logo Leadinfo 1
Logo DigitaalPublicerenkopie
Logo OndernemendAltena

Ook klaar voor meer SEO succes?

Wij denken, werken en bouwen graag mee aan
het online succes van uw bedrijf!

Wilt u ook naar de top van Google?