Website laten maken

Internetbureau HV Media is uw WordPress internetbureau. Van het ontwikkelen tot het optimaliseren van de mooiste WordPress websites.

Zoekmachine optimalisatie

Internetbureau HV Media maakt niet alleen de mooiste websites, maar brengt u ook hoog in Google. De zoekmachine optimalisatie specialist.

Leadgeneratie

Met het oog op conversie ontwikkelen wij de mooiste websites. Wij denken mee over het design, de techniek en inhoud van uw website.

Online scoren zonder fratsen

Internetbureau HV Media werkt zonder complexe contracten. Wij werken op basis van een no-nonse mentaliteit aan uw online succes.

OVER HV MEDIA

Eindelijk! Een internetbureau met boerenverstand!

Internetbureau HV Media is een bijzonder internetbureau. Wij geloven niet in dure maatpakken, voetbaltafels in de kantine en veel bla-bla. Wij houden het liever simpel en betaalbaar! Internetbureau HV Media is een internetbureau dat u kan ondersteunen in het bouwen van betrouwbare en betaalbare websites. Wij denken praktisch met u mee in het ontwikkelen van de website op het gebied van design, techniek en inhoud. Maar ook kunnen wij u een goed advies geven over uw online marketing. Zo zorgen wij er ook voor dat uw website hoog in Google komt.

Waarom wij?
Uniek internetbureau!

Internetbureau HV Media biedt een totaaloplossing voor uw online aanwezigheid. Zo bouwen wij websites en webshops, maar ondersteunen wij u ook om online goed gevonden te worden. Dit alles doen we op basis van een unieke effectieve werkwijze. Of het nu gaat om het bouwen van een nieuwe website of een SEO optimalisatie, wij houden de lijntjes kort. Bij ons heeft u altijd een vast contactpersoon. Zo blijft u maximaal betrokken bij de laatste ontwikkelingen.

◎    Vast laag uurtarief!
◎    Wij werken zonder wurgcontracten!
◎    Maandelijks opzegbaar!
◎    10 jaar ervaring!
◎    Websites zijn eenvoudig zelf te beheren!
◎    Klanten geven ons een 9,1!
◎    Volg dagelijks alle online resultaten in onze portal!

ONZE EFFECTIEVE AANPAK

Scoren in Google
met uw website.

Naast het bouwen van unieke WordPress websites, biedt internetbureau HV Media ook effectieve online marketing aan. Wij zorgen ervoor dat uw website scoort in Google op zoekwoorden die voor u belangrijk zijn. Dit doen we door kwaliteit van uw website te verhogen op het gebied van techniek, content en autoriteit.

Techniek

Hoe snel is de laadsnelheid van uw website? Hoe goed ziet uw website er uit op mobiele apparaten? Hoe goed is de veiligheid van uw website? Internetbureau HV Media optimaliseert de techniek van uw website, zodat deze technisch in perfecte staat is en voldoet aan alle gestelde Google criteria.

Inhoud

Wij optimaliseren de inhoud van uw website. Met wervende teksten en passende afbeeldingen, zorgen we dat de inhoud van uw website perfect aansluit op uw doelgroep en de verwachtingen van Google. Zo wordt uw website goed gevonden door de juiste mensen!

Populariteit

De sterke techniek en passende content zorgen voor het fundament van uw online succes. Daarnaast verhogen wij de autoriteit van uw website. Door de inzet van effectieve en betrouwbare linkbuilding, maken wij van uw website een autoriteit waar Google niet meer omheen kan.

WIJ BOUWEN UW ONLINE SUCCES!

Wij bouwen
vindbare websites

Een nieuwe website is leuk, maar hij moet wel goed gevonden worden. Internetbureau HV Media bouwt nieuwe websites met het oog op een sterke online positie. Onze WordPress websites kunt u zelf eenvoudig beheren en zijn volledig klaar om tot een online succes gemaakt te worden!

4395 Zoekwoorden op
eerste pagina Google
90+ Tevreden klanten 10 Jaar ervaring
EEN EFFECTIEF ONLINE MARKETING BUREAU

Kleinschalig werken,
grootse resultaten!

"We zijn bij Henri terecht gekomen voor het bouwen van onze nieuwe website. Daarnaast denkt hij nu met ons mee om ons hoger in Google te krijgen. Dit is inmiddels goed gelukt! Op alle zoekwoorden staan we inmiddels bovenaan. Het aantal bestellingen is hierdoor ontzettend hard gestegen!!

Stefan van Tilborg – Chocolade Geschenken.nl

"Goed bedrijf wat mee denkt en oplossingen biedt voor scherpe prijzen. Denkt echt vanuit het oogpunt van de klant."

Ramon Schreuders – C&R Group B.V.

“Henri heeft ons zeer goed geholpen, binnen 6 maanden stond onze dienst bij alle geoffreerde zoekwoorden op de eerst pagina van Google en soms zelfs op 1. Wij kunnen Henri en HV Media zeker aanraden :)”

Ingmar Vroege – Safeguard App

“Opdracht voor Henri was dat ik na de kerst Leads zou ontvangen via mijn eigen website, Google Ranking. Ruimschoots waargemaakt, mn eerste 2 leads zijn nu al binnen, 7 weken eerder. Goed bereikbaar en denkt mee. Geen 9 tot 5 mentaliteit.”

Lex van de Straat – LexWonen.nl

"Naast de website verzorgt HV media ook onze Internetmarketing. Bij een vraag of probleem reageert HV media DIRECT!! en veelal wordt er ook direct actie ondernomen. Zelfs in de avond staan zij paraat. De persoonlijke benadering, kennis van zaken, goede adviezen op maat, kosten bewust bezig voor de opdrachtgever en passie voor hun werk en klanten maakt HV media tot een geweldige en plezierige partij om mee in zee te gaan. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat HV media MEER doet dan zij beloven!! Henri, bedankt voor al je medewerking!!"

Evert van der Kamp – Bedrijfshallen.nl
WIJ BOUWEN UW ONLINE SUCCES!

HV Media: uw creatieve internetbureau!

Internetbureau HV Media biedt een totaaloplossing. Wij bouwen de mooiste websites en webshops en zorgen ervoor dat u goed wordt gevonden. Dagelijks zoeken er duizenden potentiële klanten naar uw producten of diensten. Wij zorgen er voor dat u door deze mensen gevonden wordt en dat zij bij u terecht komt. Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Informeer gerust eens vrijblijvend naar alle mogelijkheden! Wij informeren u graag over onze diensten tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Klanten waarderen ons internetbureau met een 9,1!

Google Partner
Logo-SBB
Logo-KlantenVertellen
Logo-Leadinfo
Logo-DigitaalPubliceren
Logo-OndernemendAltena

Nieuws

Meldt u direct aan voor onze Online
Marketing Nieuwsbrief. Zo blijft u altijd up-to-date over ons laatste online marketing nieuws.Een website of webshop die goed wordt gevonden is onmisbaar. Het kopen van producten of...
Wat is SEO? En hoe zet ik SEO in om mijn bedrijf te laten groeien?...