Hét #1 internetbureau met grootse resultaten!

Resultaatgericht, nuchter en transparant!

Hoger in Google met internetbureau HV Media!

Hoog Magazine

Ontvang ons inspiratiemagazine, met meer dan 50 succesvolle SEO cases!

[mc4wp_form id="235"]

Wilt u beter gevonden worden in Google?
Kies voor het nr. 1 internetbureau!

Eindelijk! Een internetbureau met boerenverstand!

Internetbureau HV Media is een bijzonder internetbureau. Wij geloven niet in dure maatpakken, voetbaltafels in de kantine en veel bla-bla. Wij houden het liever simpel en betaalbaar! Internetbureau HV Media is een internetbureau dat u kan ondersteunen in het bouwen van betrouwbare en betaalbare websites. Wij denken praktisch met u mee in het ontwikkelen van de website op het gebied van design, techniek en inhoud. Maar ook kunnen wij u een goed advies geven over uw online marketing. Zo zorgen wij er ook voor dat uw website hoog in Google komt.

Klanten vertellen

Vertellen hoe goed wij zijn? Dat laten wij liever aan onze klanten over!

Previous
Next
topkunstgras
Jeff Buchmeyer TopKunstgras

“HV Media, is HET bedrijf waar je moet zijn! 
Al meerdere jaren op zoek naar een betrouwbaar seo bureau, al verschillende gehad maar veel belofte’s en niemand komt zijn afspraken na. Na veel zoeken zijn we bij HV Media terecht gekomen en mijn eerste gevoel zei dit is het bedrijf waar ik zaken mee wil doen. Henri is een man van no nonsens en heeft zeer korte lijnen, van niks heeft die ons met meer dan 28 zoekwoorden in de top 3 gebracht. En nu zullen velen die deze recensie lezen denken ja maar hoeveel concurrentie is er ? Geloof me heel veel. Ik kan HV media alleen maar aanbevelen ,dus Henri als je een referentie nodig hebt laat ze me maar bellen.”

noordenne
Marlène van de Werken-Ottevanger Van Noordenne Accountants

“Henri Verhagen maakt zijn beloftes waar: de positie van je website in Google verbeteren. Daarbij zorgt hij zelf voor de uitvoering, maar hij geeft je ook extra tips om je website en je online marketing activiteiten te verbeteren. Henri houdt je goed op de hoogte van zijn werkzaamheden en staat open voor vragen en feedback. Hij heeft ruime kennis en ervaring en hij weet zijn kennis duidelijk over te brengen naar de klant.”

derooy
Ben de Rooy De Rooy Hoveniers

“Het is fijn sparren en samenwerken met Henri. Hij doet wat hij beloofd en komt afspraken goed na. De lijntjes zijn kort waardoor alles goed en soepel verloopt.”

plantsliving
Harm Vierhouten Plants & Living

“Henri Verhagen van HV Media is de man op het gebied van SEO. Henri denkt mee, is duidelijk in zijn communicatie en over zijn resultaten is niets gelogen! Onze webshop is ruim 2 maanden live en wij staan met ruim 20 zoekwoorden op de eerste pagina in Google en met 8 zoekwoorden zelfs op plaats 1! Dat is resultaat waar wij blij van worden!”

Verbluffende online resultaten

Bekijk de prachtige resultaten die wij als internetbureau hebben mogen ontwikkelen!

Door SEO uitgegroeid tot dé tuin webshop van Nederland

tuinwaardig
+17.700 Extra websitebezoekers per maand.
+28 Zoekwoorden op eerste pagina van Google!

Tuinwaardig is door onze SEO aanpak uitgegroeid van eenmanszaak tot dé toonaangevende webshop op het gebied van tuininrichting met maandelijks meer dan 17.700 extra websitebezoekers. Met een doelgerichte aanpak weet de website te scoren in Google.

Bekijk deze case

Nr. 1 ‘social media bureau’ door inzet van sterke SEO

Socialmediabureau
+1.100 Extra websitebezoekers per maand.
+24 Zoekwoorden op eerste pagina van Google!

Ondanks de zeer hoge concurrentie is Fresh Lemon in de top van Google terecht gekomen op lastige zoekwoorden als ‘social media bureau‘ en ‘social media expert‘. Maandelijks zorgt de SEO voor zo’n 1.100 extra websitebezoekers per maand!

Bekijk deze case

Waarom wij?
Uniek internetbureau!

Internetbureau HV Media biedt een totaaloplossing voor uw online aanwezigheid. Zo bouwen wij websites en webshops, maar ondersteunen wij u ook om online goed gevonden te worden. Dit alles doen we op basis van een unieke effectieve werkwijze. Of het nu gaat om het bouwen van een nieuwe website of een SEO optimalisatie, wij houden de lijntjes kort. Bij ons heeft u altijd een vast contactpersoon. Zo blijft u maximaal betrokken bij de laatste ontwikkelingen.

◎    Vast laag uurtarief!
◎    Wij werken zonder wurgcontracten!
◎    Maandelijks opzegbaar!
◎    10 jaar ervaring!
◎    Websites zijn eenvoudig zelf te beheren!
◎    Klanten geven ons een 9,2!
◎    Volg dagelijks alle online resultaten in onze portal!

Hoger in Google

Scoren in Google met uw website?

Hoe snel is de laadsnelheid van uw website? Hoe goed ziet uw website er uit op mobiele apparaten? Hoe goed is de veiligheid van uw website? Internetbureau HV Media optimaliseert de techniek van uw website, zodat deze technisch in perfecte staat is en voldoet aan alle gestelde Google criteria.

Technische optimalisatie

Hoe snel is de laadsnelheid van uw website? Hoe goed ziet uw website er uit op mobiele apparaten? Hoe veilig is uw website? Internetbureau HV Media optimaliseert de techniek van uw website, zodat deze technisch in perfecte staat is en voldoet aan alle Google criteria.

Content optimalisatie

Wij optimaliseren de inhoud van uw website. Met wervende teksten en passende afbeeldingen, zorgen we dat de inhoud van uw website perfect aansluit op uw doelgroep en de verwachtingen van Google. Zo wordt uw website goed gevonden door de juiste mensen!

Linkbuilding

De sterke techniek en passende content zorgen voor het fundament van uw online succes. Daarnaast verhogen wij de autoriteit van uw website. Door de inzet van effectieve en betrouwbare linkbuilding, maken wij van uw website een autoriteit waar Google niet meer omheen kan.

WordPress editor 1

Wij bouwen
vindbare websites

Een nieuwe website is leuk, maar hij moet wel goed gevonden worden. Internetbureau HV Media bouwt nieuwe websites met het oog op een sterke online positie. Onze WordPress websites kunt u zelf eenvoudig beheren en zijn volledig klaar om tot een online succes gemaakt te worden!

HV Media: uw creatieve internetbureau!

Internetbureau HV Media biedt een totaaloplossing. Wij bouwen de mooiste websites en webshops en zorgen ervoor dat u goed wordt gevonden. Dagelijks zoeken er duizenden potentiële klanten naar uw producten of diensten. Wij zorgen er voor dat u door deze mensen gevonden wordt en dat zij bij u terecht komt. Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Informeer gerust eens vrijblijvend naar alle mogelijkheden! Wij informeren u graag over onze diensten tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Klanten waarderen ons internetbureau met een 9,2!

Google Partner
Logo SBB
Logo KlantenVertellen
Logo Leadinfo 1
Logo DigitaalPublicerenkopie
Logo OndernemendAltena

Ook klaar voor meer online succes?

Wij denken, werken en bouwen graag mee aan
het online succes van uw bedrijf!

Wilt u ook naar de top van Google?