Google Virtual Tour

Geef uw bezoekers een digitale rondleiding!

Offerte aanvragen?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een virtuele tour? Vraag een vrijblijvende offerte aan en laat u informeren over de mogelijkheden!

Virtuele tour: laat bedrijven binnen kijken via een Google Virtual Tour.

U wilt opvallen in de zoekresultaten? Heeft u een mooi bedrijf waar u ook trots op bent? Wilt u bedrijven eens binnen laten kijken? Gebruik dan de mogelijkheden van een virtuele tour. Een virtuele tour is goed voor de posities in Google, maar is ook een conversie verhogende tool om vertrouwen uit te stralen bij uw website bezoekers. Het is de beste verbinding tussen offline en online, om zo online uw winkel of bedrijf te laten zien door middel van een virtuele tour.

360 graden fotografie

Via een speciale camera werken wij aan uw 360 graden fotografie. Deze 360 graden fotografie verwerken we vervolgens in een virtuele rondleiding door uw bedrijf. Maar het opzetten van een sterke virtuele rondleiding is meer dan eenvoudige 360 graden fotografie. Google stelt namelijk hoge kwaliteitscriteria aan de 360 graden fotografie om deze op te laten nemen in Google Streetview. Zo werkt Google alleen samen met Google Streetview Trusted partners. Een virtuele rondleiding is dus meer dan zomaar wat 360 graden fotografie.

Bepaal zelf de route in uw eigen virtuele rondleiding

Wat wilt u laten zien binnen uw bedrijf? U bepaalt zelf volledig de route die u uw website bezoekers maken in uw virtuele rondleiding. Zo kunt u in uw virtuele rondleiding alle eye catchers van uw bedrijf demonstreren. Wilt u een nieuwe collectie laten zien in uw showroom? Of bent u vooral trots op de moderne technieken die u toepast? Via een virtuele rondleiding demonstreert u eenvoudig uw bedrijf en toont u alle hotspots. Maak uw eigen route en toon uw bedrijf door middel van een prachtige virtuele rondleiding.

Daarbij is het ook mogelijk om uw virtuele rondleiding later aan te passen. Zo is uw tour altijd up-to-date en kunt u dus altijd de laatste collectie uit uw showroom laten zien in uw virtuele tour.

De voordelen van een Google Virtual Tour

Een Google Virtual Tour heeft veel voordelen voor u als ondernemer. Het opzetten van een Google Virtual Tour heeft relatieve lage investeringskosten, maar is daarbij ook een eenmalige investering. Met deze eenmalige investering geeft u nog meer aandacht op uw positie in Google. Zo wordt u nog zichtbaarder in Google en geeft u website bezoekers een uniek kijkje binnen uw bedrijf. Met de Google Virtual Tour krijgt men zo een fantastische eerste indruk van uw bedrijf. Daarbij is een Google Virtual Tour ideaal te delen via social media.

bedrijfsinformatie google mijn bedrijf 1

Betaalbare virtuele tour

Een virtuele tour is een betaalbare oplossing om uw showroom te laten zien aan uw website bezoekers. U heeft al een virtuele tour vanaf € 345,-.

Eenmalige investering

Een virtuele tour is een eenmalige investering. U betaalt alleen voor de fotoshoot van de virtuele tour op uw gewenste locatie.

Ideale combinatie van online en offline

Uw offline showroom online laten zien? Een virtuele tour biedt de ultieme oplossing voor een omnichannel oplossing voor uw offline kanalen.

Google Streetview Trusted 1

Google Streetview Trusted partners: alleen het het beste is goed genoeg.

Google werkt alleen samen met de beste fotograven voor uw virtuele tour. Fotograven die bij Google zijn aangesloten zijn Google Streetview Trusted. Google Streetview Trusted partners hanteren de strikte regelgeving van Google. Deze voorschriften hebben o.a. betrekking tot het gebruik van de apparatuur. Google wil dat er gewerkt wordt met de beste apparatuur, om zo het optimale resultaat te krijgen en zo min mogelijk verschil te krijgen tussen de verschillende Google Streetview Trusted partners en virtual tours.

Wat kost een virtuele tour?

Benieuwd naar de kosten voor een virtuele tour? U heeft al een virtuele tour vanaf € 345,- (excl. BTW). De kosten voor uw virtuele tour zijn volledig afhankelijk van de grootte van het bedrijf en het oppervlakte dat gefotografeerd dient te worden. Daarnaast speelt ook mee hoeveel punten u wilt laten opnemen in de virtuele tour. Bel ons gerust eens op via 0416 531034 of vraag een gratis offerte op maat aan voor uw eigen virtuele tour.

Standaard

345,-

Tot 100 m2

 • Eenmalige kosten
 • Incl. 10 detailfoto’s
 • Incl. plaatsing in eigen website
 • 360 graden panorama foto’s
Aanvragen

Standaard

110,-

Tot 200 m2

 • Eenmalige kosten
 • Incl. 20 detailfoto’s
 • Incl. plaatsing in eigen website
 • 360 graden panorama foto’s
Aanvragen

Maatwerk

Op aanvraag

Meer dan 200 m2

 • Eenmalige kosten
 • Aantal detailfoto’s naar wens
 • Incl. plaatsing in eigen website
 • 360 graden panorama foto’s
Offerte aanvragen

Neem alvast eens een kijkje in ons kantoor.

Wilt u ook zo'n mooie rondleiding? Bel ons!