Online met een nuchtere aanpak!

Beveilig uw website met een SSL certificaat!

Wat is een SSL certificaat?

Een SSL certificaat speelt een steeds grotere rol in uw online aanwezigheid. SSL is de afkorting voor ​Secure Sockets Layer. ​Een ​SSL certificaat zou u dus kunnen zien als een soort van extra beveiligde laag tussen uw website en de gebruiker. Als u een website heeft die gebruik maakt van een SSL certificaat, dan wordt alle informatie versleuteld verzonden. Hierdoor kan informatie dus niet meer onderschept worden. Het SSL certificaat is dus eigenlijk een bestand dat er voor zorgt dat alle informatie die vanuit uw website wordt verzonden wordt versleuteld.

De voordelen van een SSL certificaat

Bij veel bedrijven is er een misverstand over SSL certificaten. Zo denken velen dat een SSL certificaat alleen nodig zou zijn voor overheidswebsites of webshops. Voor webshops is het hebben van een SSL certificaat een echte must. Een SSL certificaat zal namelijk ook login- en betalingsgegevens versleutelen. Informatie als creditcardgegevens, persoonsgegevens en betalingsgegevens wilt u natuurlijk niet op straat laten komen. Maar dit neemt niet weg dat een SSL certificaat niet nodig zou zijn voor andere bedrijven. Naast de veiligheid en het versleutelen van bijvoorbeeld verzonden informatie als contactaanvragen, biedt een SSL certificaat ook veel vertrouwen. In december 2015 maakte Google al bekend dat zij websites met een SSL certificaat voorrang zullen geven in de zoekresultaten. Een SSL certificaat zorgt er dus ook voor dat u hoger in Google komt!

Verschillende SSL certificaten

Eenvoudig SSL certificaat

Eenvoudig SSL certificaat​Een eenvoudig SSL certificaat is het meest afgenomen certificaat. Dit certificaat versleuteld alle informatie op uw website. Uw browser zal uw website met dit eenvoudige certificaat als “Veilig” markeren.

Uitgebreid SSL certificaat

Uitgebreid SSL certificaat​Ook kunt u kiezen voor een uitgebreid SSL certificaat. Kwa functionaliteiten is dit uitgebreide certificaat gelijk aan het eenvoudige certificaat. Echter toont dit certificaat uw bedrijfsinformatie. Dit zal voor uw bezoekers meer vertrouwen uitstralen.

​Direct uw SSL certificaat bestellen?

Wilt u direct uw SSL certificaat bestellen? Dat kan! Wij regelen alles voor u. Zo verzorgen wij de registratie van uw SSL certificaat, maar zullen we deze ook volledig installeren. Alle klanten die gebruik maken van een ​WordPress website in combinatie met ​webhosting van HV Media, bieden we deze complete installatie tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Wij ontzorgen u volledig. Heeft u vragen over de toegevoegde waarde van een SSL certificaat? Bel ons dan gerust even via 0416 531034!

Installatiekosten

€ 100,- eenmalig
  • Volledige installatie
  • Eenmalige kosten

Eenvoudig SSL certificaat

€ 35,- per jaar
  • Binnen 1 werkdag geregeld
  • Hoger in Google bij gebruik SSL certificaat
  • Beveiligde website verbinding met slotje en HTTPS verbinding

Uitgebreid SSL certificaat

€ 110,- per jaar
  • Groene adresbalk met bedrijfsgegevens!
  • Binnen 1 werkdag geregeld!
  • Hoger in Google bij gebruik SSL certificaat
  • Beveiligde website verbinding met slotje en HTTPS verbinding

Prijzen zijn alleen van toepassing bij klanten van HV Media met HV Media hosting en een WordPress website.