Dé strategen voor een online strategie die werkt!

Succesvolle online marketing strategie!

Online strategen die doen wat ze beloven!

tevreden klanten
+
klanttevredenheid
%
online marketing specialisten
jaar ervaring
+

Online strategie nodig?

Een sterke online strategie is het fundament van uw online succes. Benieuwd naar welke online strategie het beste past bij uw wensen? Informeer gerust eens vrijblijvend naar alle mogelijkheden!

Optimaal online succes door een gedegen online strategie bepaling.

Op zoek naar een gedegen online strategie? Online marketing bureau HV Media is een uniek bureau dat werkt aan uw online succes. U heeft als bedrijf een boodschap die u graag kwijt wilt aan uw doelgroep. Maar waar plaatst u die boodschap? En hoe zorgt u er voor dat deze boodschap ook gehoord wordt? Hoe zorgt u ervoor dat uw website ook daadwerkelijk succesvol wordt? Tegenwoordig zijn er talloze mediums en mogelijkheden om uw boodschap te plaatsen. Websites, Google optimalisaties of de talloze platformen op social media. Maar hoe brengt u nu uw boodschap onder de aandacht?

Wij brengen u wegwijs in de wereld van talloze communicatiemiddelen. Wij gaan met onze opdrachtgevers terug naar de basis van marketing. Wat wilt u bereiken? Wie wilt u bereiken? Waarom zou men bij u terecht moeten komen? Al deze gegevens worden verwerkt tot een online strategie, een soort van online marketingplan. Op basis van onze inventarisatie bepalen wij namelijk welke communicatiemiddelen voor u effectief zijn en hoe wij deze het beste voor uw organisatie kunnen inzetten. Internet marketing is voor ons meer dan een website bovenaan in Google brengen op wat zoekwoorden… Wij streven er naar om uw website écht succesvol te maken. Wij verkopen geen zoekwoorden, wij streven naar meer omzet! Uw online strategie is voor ons het fundament van alle online activiteiten.

Bepaal uw online strategie

Voor bedrijven zijn alle online mogelijkheden een groot doolhof. Door de inzet van een strategisch plan van aanpak, helpen wij bedrijven op weg in het doolhof van online marketing en communicatie. Om een juiste afweging te kunnen maken voor (online) communicatiemiddelen en uitingen, is het belangrijk om goed research te doen. Zo beginnen wij met onze online strategie met een online marketingonderzoek. Voor dit onderzoek formuleren wij allereerst een SMART doelstelling. Met andere woorden: wat wil de opdrachtgever specifiek bereiken? Ook specificeren wij de doelgroep, zodat wij helder hebben wie wij willen bereiken. Aan de hand van een SWOT analyse brengen wij vervolgens alle kansen en bedreigingen in kaart. Hierdoor blijkt al snel wat het unique selling point is en waarom men dus voor u moet kiezen en niet voor een andere organisatie.

Het online marketing onderzoek is vervolgens de basis voor de keuze van de juiste online communicatiemiddelen. Gaat u adverteren in Google door middel van een Ads campagne, of gaan wij uw website bovenaan in Google plaatsen op belangrijke zoekwoorden? Of gaat u aan de slag met diverse campagnes op social media? Dit advies geven wij u op basis van de uitkomsten van uw online marketing advies. Daarnaast helpen en adviseren wij u over de juiste inzet van deze online communicatiemiddelen. Als wij uw website namelijk gaan optimaliseren, adviseren wij u ook direct over het gebruik van zoekwoorden. Aan de hand van een gedegen zoekwoorden onderzoek kunnen wij u namelijk adviseren welke zoekwoorden zullen resulteren in rendement en resultaat.

Online strategie onderzoek

Betaalbare online strategie

Online marketing bureau HV Media werkt op basis van een vast laag uurtarief. Als u kiest voor HV Media, dan kiest u voor een kleinschalig kantoor. Zonder dure kantoren, lease auto’s en managers. Hierdoor kunnen wij het vaste lage uurtarief van 75 euro blijven hanteren.

Maandelijks opzegbaar

Onze online marketing en online strategie werkzaamheden zijn altijd maandelijks opzegbaar. Wij geloven niet in complexe wurgcontracten. Wij investeren graag in een langetermijnrelatie waarin de klant klant wil blijven, daar zijn in onze optiek geen complexe contracten voor nodig.

10 jaar ervaring

Online marketing bureau HV Media heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het bepalen van een sterke online strategie. In die 10 jaar hebben wij al heel wat bedrijven online mogen ondersteunen en mogen voorzien van sterke online posities. Onze klanten waarderen ons met een dikke 9!

HVMedia Overons 1 768x512 1

Online strategie bepaling

Wanneer benut u welke communicatiemiddelen?

Het internet zit vol kansen. Het internet loopt over van online communicatiemiddelen. Waar ligt uw behoefte? Bent u toe aan social media marketing, of wilt u het rendement op uw website verhogen door de inzet van conversie optimalisatie? Wilt u uw doelgroep bereiken door middel van e-mailmarketing, een Ads campagne of wilt u organisch bovenaan in Google komen?

Op basis van ons marketing onderzoek, maken wij een gedegen online strategie bepaling. Zo bepalen wij de beste online communicatie-uitingen. U kunt namelijk wel zoekwoorden optimaliseren om bovenaan in Google te komen, maar wie zegt dat u hiermee uw doelgroep bereikt? Wie garandeert u dat uw gekozen zoekwoorden ook daadwerkelijk converteren tot omzet? Met onze unieke en resultaatgerichte werkwijze streven wij naar meer omzet, in plaats van naar meer bezoekers op uw website.

Online strategie resultaten waar wij trots op zijn!

“Van 50 aanvragen naar 1200 aanvragen per maand!”

TopKunstgras
+13.000 Extra websitebezoekers per maand.
+73 Zoekwoorden op eerste pagina van Google!

Binnen een zeer korte tijd brachten wij TopKunstgras.nl in de top van Google! Maandelijks zorgen onze werkzaamheden voor meer dan 13.000 extra website bezoekers. De eerste 142 zoekwoorden staan nu op de 1e pagina van Google en 75 zoekwoorden staan zelfs in de top 3 van Google!

Bekijk case

Onze unieke werkwijze en aanpak

HV Media is een internet marketing bureau dat graag werkt aan uw online succes. Wij geloven niet in de optimalisatie van zoekwoorden, wij geloven aan een grondige kwaliteitsverhoging van al uw online communicatiemiddelen. De samenhang van uw website maken uw website tot een succes.

Daarbij werkt HV Media altijd maximaal transparant aan uw online succes. Zo geloven wij niet in wurgcontracten met lange doorlooptijden of kleine lettertjes. Bij ons zit u dus nergens aan vast. Vooraf maken wij heldere afspraken over de hoeveelheid uren die wij in uw online marketing investeren. Hierdoor heeft u nooit onverwacht hoge kosten. Daarnaast vertalen we kennis, ervaring en vaktaal naar heldere taal, zodat u begrijpt en weet wat wij doen.

HVMedia algemeen 768x512 1
Online Marketing Portal 630x420 1

Overzichtelijk alle resultaten in een portal

Wij streven naar meer omzet, in plaats van naar meer bezoekers. Daardoor analyseren wij uitvoerig alle online resultaten. Tevens bekijken wij of wij uw online succes nog verder kunnen verhogen. Op basis van heatmaps en statistieken kijken wij naar mogelijke verbeteringen binnen uw website, om hiermee uw conversieratio nog verder te verhogen. Zo werken wij ook maximaal effectief aan uw conversie optimalisatie. Door middel van onze unieke lead generation software kunnen wij u zelfs laten zien welke bedrijven uw website bezocht hebben!

Volg elke dag alle online marketing resultaten in onze Online Marketing Portal!

Alle klanten krijgen toegang tot ons HV Media Marketing Dashboard. In dit dashboard vindt u alle online resultaten terug. Zo ziet u het effect van uw social media activiteiten, uw bezoekersaantallen, maar vindt u hier ook een overzicht van uw huidige posities in Google. Hierdoor ziet u altijd en overal hoe uw online marketing strategie er voor staat!

Klaar voor meer online succes? Bel ons!