Hét online marketing bureau Breda

Goed gevonden en lekker dichtbij!

Online marketing specialisten die doen wat ze beloven!

tevreden klanten
+
klanttevredenheid
%
online marketing specialisten
jaar ervaring
+

Hoger in Google komen?

Wilt u met uw bedrijf ook bovenaan in Google komen? Online marketing bureau HV Media helpt u graag! Vraag vandaag nog een gratis SEO scan aan!

Eindelijk! Een effectief online marketing bureau Breda.

Als u op zoek bent naar een online marketing bureau Breda dat uw website echt wil laten scoren, bent u bij HV Media aan het juiste adres. HV Media is namelijk dé zoekmachine optimalisatie specialist bij uitstek, die u graag helpt hoger te komen in Google. Als u op zoek bent naar een online marketeer met veel online marketing kennis, biedt online marketing bureau Breda HV Media graag haar diensten en expertise aan. Met onze tien jaar ervaring en gericht op uw online succes begrijpen onze specialisten als geen ander dat bovenaan in Google staan geen doel op zich is. Natuurlijk trekt u liever nieuwe klanten aan en genereert u liever extra omzet; hoog in Google staan is één van de middelen om die doelstellingen te bereiken. Wij zullen er alles aan doen om uw website hiervoor in te zetten.

Internet marketing resultaten waar wij trots op zijn!

“Altijd hongerig naar betere resultaten”

IMG 6461 scaled
+1.900 Extra websitebezoekers per maand.
+107 Zoekwoorden op eerste pagina van Google!

TOPS WTW-Filters.nl staat met meer dan 107 zoekwoorden op de eerste pagina van Google. In totaal staan er zelfs meer dan 21 zoekwoorden in de top 3 van Google. Maandelijks ontvangt de website 1.900 extra website bezoekers per maand!

Bekijk case

‘Online marketing werkt omdat het meetbaar is’

Van Noordenne
+500 Extra websitebezoekers per maand.
+28 Zoekwoorden op eerste pagina van Google!

Van Noordenne Accountants wordt precies op de juiste zoekwoorden goed gevonden. Door de inzet van een doelgerichte SEO strategie bereikt de website maandelijks 500+ extra bezoekers.

Bekijk case

Goed gevonden worden met hét online marketing bureau Breda!

Online marketing bureau Breda HV Media zorgt ervoor dat uw website hoger in Google komt en blijft en daarbij maken we gebruik van slimme marketingtechnieken. Wij denken graag met u mee op welke manier we de website van uw onderneming beter kunnen inrichten en er zo een verkoopkanaal bij uitstek van kunnen maken. Wij richten ons op duurzame online marketingresultaten. We zullen de kwaliteit van uw website verbeteren op het gebied van content (dus de teksten), techniek en autoriteit van de website. Door middel van een zoekwoordenonderzoek vinden wij de passende woorden voor uw website en laten wij precies zien hoeveel potentiële klanten zoeken op de betreffende zoekwoorden. We zullen Wij zullen een plan van aanpak maken met realistische doelstellingen, waarna wij aan de slag gaan met de optimalisatie van deze zoekwoorden. Dit doen wij op basis van de Google-richtlijnen en niet door middel van achterhaalde trucjes of rare fratsen. Zo zal uw Google posities hoog worden maar ook hoog blijven.  
U kunt dagelijks alle online marketing resultaten volgen in de online marketing portal van HV Media, zoals de positie waar u op dat moment staat in Google en hoe vaak per maand op uw zoekwoorden wordt gezocht. Ook vindt u hier het complete proces van stijgingen van de afgelopen periode, zodat exact te volgen is welke resultaten online marketing bureau Breda HV Media heeft geboekt, door gebruik te maken van slimme leadgeneratie technieken.

bovenaan in google 1

Lekker dichtbij

Wij zitten lekker dichtbij! Zo komen wij bij u langs op kantoor, maar bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Veen (gemeente Altena).

Maandelijks opzegbaar

Onze online marketing werkzaamheden zijn altijd maandelijks opzegbaar. Zo komt u nooit voor vreemde verrassingen te staan.

10 jaar ervaring

HV Media heeft inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van online marketing. Mogen wij deze binnenkort voor uw bedrijf inzetten?

Online Marketing Portal 768x512 1

Betaalbare SEO specialisten met meetbaar resultaat!

HV Media is een klein online marketing bureau Breda; wij werken met korte lijntjes, waardoor u altijd te maken heeft met een vast contactpersoon. Bovendien werken wij met een vaste lage tarieven en zorgen voor optimale transparantie. Wij werken resultaatgericht en zonder rare fratsen en onze contracten zijn maandelijks opzegbaar. Door deze voordelen bent u ongetwijfeld razend nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij als online marketing specialist kunnen bieden. Vraag daarom nu een vrijblijvende SEO scan aan en onze specialisten zullen u graag informeren over de online marketing kansen voor uw website.

Klaar voor meer online succes? Ontvang een gratis SEO scan!