MOBIELE WEBSITE

Mobiele website laten maken?

Heeft u op dit moment een mooie website waar u tevreden over bent? Prima! Maar kijkt u ook wel eens naar het gebruik van uw website op de mobiele apparatuur? Werkt uw website op smartphones en tablets? Is de tekst goed leesbaar op een smartphone? In een tijd waarin het gebruik van mobiel internet blijft stijgen, is het van groot belang dat u daar met uw website op inspeelt.

Zorg ervoor dat ook gebruikers van smartphones of tablets een website te zien krijgen waarop zij snel en eenvoudig de informatie kunnen vinden die zij zoeken. Om deze reden realiseert HV Media mobiele websites. Een mobiele website van HV Media wordt volledig binnen de huisstijl van uw huidige website gerealiseerd. Daarnaast wordt hij volledig gesynchroniseerd met uw website. Dit betekent dat de mobiele website automatisch één op één de nieuwsberichten en pagina-inhoud overneemt. Zo voorkomt u dat u met de komst van een mobiele website twee websites moet gaan bijhouden!

Beantwoordt de belangrijkste vragen

Wanneer uw klanten via een mobiel apparaat uw website proberen te bezoeken, komen zij automatisch terecht op de mobiele website. Het is echter wel van belang dat u met de inhoud van uw mobiele website rekening houdt met de wensen van de mobiele gebruikers. Een mobiele gebruiker zit niet te wachten op lange teksten of verhalen over het ontstaan van uw organisatie. De informatie op een mobiele website dient compact te zijn. Probeer daarom in uw mobiele website kort maar krachtig te zijn en snel antwoord te geven op de vragen van uw bezoeker. Geef de bezoeker in één blik antwoord op vragen als: ‘Wie zijn jullie?’, ‘Waar zitten jullie?’ en ‘Hoe duur zijn jullie?’.

Mobiele website of responsive website?

Bent u bezig met het volledig herinrichten van uw online media? Twijfelt u tussen een mobiele website of een volledig nieuwe responsive website? Dat is een lastige keuze. Een responsive website is eenvoudig te realiseren en biedt u een website die zich aanpast naar de resolutie van uw scherm. Dit betekent echter ook dat het lastig is om de inhoud van uw website te gaan filteren op de apparatuur van uw gebruiker. Een mobiele website is een compacte variant op uw bestaande website en is hiermee een mooie toevoeging. Tijdens een vrijblijvend inventarisatiegesprek kunnen we voor u inventariseren wat in uw situatie de beste keuze is.

Functionele mobiele website

Een mobielvriendelijke website is inmiddels een richtlijn van Google. Als men op uw website komt, moet u uw bezoekers toch niet irriteren met slecht leesbare teksten? Wanneer een website bezoeker via een zoekmachine op uw mobiele website terecht komt, vindt men daar in vogelvlucht alle benodigde praktische informatie over uw bedrijf, zoals:

1. Opvallende acties
2. Openingstijden
3. Contactgegevens
4. Waarom zij voor u moeten kiezen

Veel ondernemers hebben bewust gekozen voor een mobiele website. Het is onpraktisch wanneer een online bezoeker via zijn of haar smartphone wordt overspoeld met informatie, terwijl een gebruik vanaf een computer wellicht wel die informatie verwacht. Via een mobiele website vindt men direct de juiste informatie.

Één op de drie bezoekers komt via een mobiele telefoon. Bent u al klaar voor deze mobiele ontwikkeling?
Is uw website al
mobielvriendelijk?

Doe de GRATIS mobielvriendelijkheidstest!

OFFERTE AANVRAGEN