Hét no-nonsens internetbureau Breda

Goed gevonden en lekker dichtbij!

Online specialisten die doen wat ze beloven!

+
tevreden klanten
%
klanttevredenheid
online marketing specialisten
+
jaar ervaring

Offerte aanvragen?

Wilt u een nieuwe website laten maken? Of wilt u hoger in Google komen? Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Het betrouwbare en betaalbare internetbureau Breda

Op zoek naar een internetbureau Breda? HV Media is een internetbureau in de regio van Breda. Op slechts 20 minuten afstand van Breda vindt u een internetbureau zonder fratsen en rare contracten! Maximaal transparant werken wij aan het online succes van onze klanten. Zo zorgen wij er voor dat uw website bovenaan in Google komt. Maar wij zorgen niet alleen voor meer bezoekers, wij zetten alle middelen in om te zorgen voor meer nieuwe klanten en meer omzet!

Webdesign Breda: wij maken uw online succes!

U bent dus op zoek naar “internetbureau Breda“? Wij heten u van harte welkom bij internetbureau HV Media uit Veen. Veen ligt op een ruim kwartier afstand van Breda, hierdoor heeft ons internetbureau inmiddels al heel wat klanten binnen Breda! Als internetbureau in regio Breda helpen wij bedrijven met het ontwikkelen van websites en webshops, maar helpen wij ook met de complete online strategie. Als internetbureau Breda helpen wij bedrijven met het beter gevonden worden op het internet, tot aan het opstellen van een sterke social media strategieInternetbureau Breda helpt u met alles wat te maken heeft met de online activiteiten voor een bedrijf.

Waarom kiezen voor HV Media?

Waarom kiezen voor internetbureau HV Media? Wij zetten graag alle voordelen van ons internetbureau op een rijtje!

✓ Wij hebben een vast laag uurtarief.
✓ Zowel bouwen van websites als optimaliseren van bestaande websites.
✓ Altijd 1 vast contactpersoon!
✓ Duidelijke en heldere taal!
✓ Marketing werkzaamheden altijd maandelijks opzegbaar!
✓ Websites zonder onderhoudscontracten!
✓ No-nonsensementaliteit: afspraak = afspraak!
✓ Websites zijn altijd eenvoudig zelf te beheren.

Betaalbaar internetbureau

Bij ons betaalt u niet voor dure lease auto’s, een chique kantoor op een A-locatie en managers in pak. Wij houden het graag eenvoudig en simpel. Zo hanteren wij altijd een vast laag uurtarief voor onze klanten!

Maandelijks opzegbaar

Alle online marketing werkzaamheden zijn altijd maandelijks opzegbaar. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wij zorgen er liever zelf voor dat u klant bij ons wil blijven!

10 jaar ervaring

Inmiddels hebben wij al meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van de mooiste websites en het behalen van topposities in Google. Mogen wij deze ervaring binnenkort voor u inzetten?

Bovenaan in Google komen zonder rare fratsen en contracten.

Internetbureau Breda werkt op een unieke wijze aan uw online succes. Er is geen enkel internetbureau in Breda dat werkt zonder lange contracten met doorlooptijden. Internetbureau HV Media is uniek met haar werkwijze zonder complexe (wurg)contracten. Bij ons zit u niet vast aan lange doorlooptijden. Of het nu gaat om het bouwen van een compleet nieuwe website, of dat u beter gevonden wilt worden, wij werken maximaal transparant en betaalbaar aan uw online succes!

Online marketing resultaten waar wij trots op zijn!

“Boven grootmachten als Zalando in Google: het kan!”

+25.000 Extra websitebezoekers per maand.
+24 Zoekwoorden op eerste pagina van Google!

ModeRiemen.nl scoort met haar webshop boven giganten als Zalando! We bereiken 15.000 extra website bezoekers per maand! 24 zoekwoorden op de 1e pagina van Google, 16 zoekwoorden in de top 3 van Google! Op het zoekwoord ‘riemen’ staat ModeRiemen.nl zelfs helemaal bovenaan in Google!

Bekijk case

“Altijd hongerig naar betere resultaten”

+1.900 Extra websitebezoekers per maand.
+50 Zoekwoorden op eerste pagina van Google!

TOPS WTW-Filters.nl staat met meer dan 50 zoekwoorden op de eerste pagina van Google. In totaal staan er zelfs meer dan 40 zoekwoorden in de top 3 van Google. Maandelijks ontvangt de website 1.900 extra website bezoekers per maand!

Bekijk case

“Meebewegen op de ontwikkelingen in de woningmarkt”

+5.700 Extra websitebezoekers per maand.
+72 Zoekwoorden op eerste pagina van Google!

Hout & Living staat met alle zoekwoorden op de eerste pagina van Google. Met ruim 27 zoekwoorden staat Hout & Living bovenaan in Google na onze zoekmachine optimalisatie. Maandelijks is de optimalisatie goed voor zo’n 800+ extra doelgerichte websitebezoekers!

Bekijk case

Met een nieuwe webshop binnen 3 maanden al in de top van Google!

+27 Zoekwoorden op eerste pagina van Google!
+12 Zoekwoorden in de top 3 van Google!

HV Media zorgde voor een vliegende start bij Plants & Living. Al binnen enkele maanden stond de webshop op de belangrijkste zoekwoorden bovenaan in Google! 27 zoekwoorden staan inmiddels prominent op de eerste pagina van Google!

Bekijk case

Het strategische internetbureau dat werkt aan uw online succes!

Vele bedrijven zijn u al voor gegaan. Lees de ervaringen van andere bedrijven met ons. Zij zijn al overtuigt over de unieke werking over onze resultaatgerichte en persoonlijke aanpak. Wij werken graag samen met u aan een succesvolle website die niet alleen zorgt voor meer website bezoekers, maar ook zorgt voor nieuwe klanten en meer omzet! Onze jonge en enthousiaste team staat voor u klaar om uw website te optimaliseren. Bent u er al klaar voor? Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we graag wat wij voor u zouden kunnen betekenen. De koffie staat bij ons klaar op kantoor in het Brabantse Veen, maar wij komen ook graag bij u langs in Breda!

Klaar voor meer online succes? Bel ons!