Domeinnaam registreren

Alles direct en correct geregeld!

Direct uw domeinnaam registreren

Domeinnaam registreren

U wilt uw domeinnaam registreren? HV Media is de specialist op het gebied van domeinnamen. Wij bieden alle mogelijke extensies met de beste service. Onze service stopt niet bij het registreren van een domeinnaam. Wij ondersteunen u bij het aanmaken van e-mailadressen en het beheren van uw domeinnamen.

Wij bieden u de domeinnamen zeer scherp aan. Zo kosten de standaard domeinnamen slechts € 15,- per jaar. U kunt zo uw .nl, .com, .org, .net of .eu domeinnaam eenvoudig online registreren. Daarnaast zijn er bij ons nog ruim 100 andere extensies bespreekbaar!

Domeinnaam verhuizen

Wilt u een domeinnaam verhuizen van een andere partij naar HV Media? Wij helpen u volledig met het overzetten en verhuizen van uw domeinnaam. Zo handelen wij alles af met uw vorige provider en zorgen wij er voor dat uw domeinnaam succesvol verhuist wordt naar HV Media.

Domeinnamen beheren

Heeft u meerdere domeinnamen? HV Media is de specialist op het gebied van het eenvoudig beheren van uw domeinnamen. Zo bieden wij al onze klanten een klantvriendelijke klantensysteem. Via dit klantensysteem kunt u zeer eenvoudig al uw domeinnamen beheren. Bij ons bent u eigen baas over uw domeinnamen.

Zo kunt u eenvoudig online zien wanneer welke domeinnamen verlopen, maar kunt u ook online uw domeinnaam wijzigen, contactpersonen wijzigen of een autorisatiecode aanvragen. Daarnaast bieden wij interessante staffelkortingen voor grote inkoop van domeinnamen.

Domeinnaamhandel

U wilt een domeinnaam overnemen van een andere partij of eigenaar? Internet marketing bureau HV Media is gespecialiseerd in het handelen van domeinnamen. Wij kunnen als bemiddelaar optreden tussen de verkopende en kopende partij van uw domeinnaam.

 

Wilt u ook zo'n razendsnelle website? Kies ook voor onze webhosting!