Offerte aanvragen?

Wilt u ook van meer bezoekers naar meer omzet? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek de mogelijkheden!

Van meer bezoekers naar meer omzet met een conversie optimalisatie

Heeft u veel tijd en energie gestopt in internet marketing, maar resulteert dit nog niet in het gewenste effect? Wilt u van uw bezoekers klanten maken? HV Media biedt een unieke conversie optimalisatie aan om het rendement uit uw website te verhogen. Zo zorgen wij niet zozeer alleen voor meer bezoekers van uw website, maar vooral dat het scoringspercentage hoger komt te liggen en dat uw website dus meer bezoekers converteert tot klanten! Dit alles is een kwestie van het verhogen van de gebruiksvriendelijkheid van uw website, oftewel: een conversie optimalisatie.

HV Media werkt zowel vanuit een adviserende als uitvoerende rol aan de conversie optimalisatie. Iedere website is voor ons een maatwerkproject. Op basis van uw doelgroep, uw product en unique selling points kunnen wij op de juiste manier de inrichting van uw website bepalen.

Meten is weten. Door uw Google Analytics op de juiste manier toe te passen, kunnen wij streven naar een hogere conversie binnen uw website. Het is een proces waarbij veel verschillende elementen een rol spelen. Uw conversie optimalisatie is het testen van pagina’s, vormgevingen, content en systemen. Door de inzet van de nieuwste technieken zoals heatmaps, screendumps en uitgebreide website analyses, kunnen wij op basis van deze analyses de juiste aanbevelingen doen.

Unieke conversie optimalisatie werkwijze

HV Media werkt op een unieke manier aan uw conversie optimalisatie. Zo krijgt u bij HV Media altijd één vaste contactpersoon die aan uw website werkt om de conversieratio te laten stijgen. Daarnaast is voor ons ieder conversie optimalisatie-project maatwerk. U bent uniek in de markt, dit verdient een unieke benadering. Samen met u gaat HV Media op zoek naar het hoogste rendement uit uw website. Door uw Google Analytics goed uit te lezen en de resultaten op de juiste manier te analyseren, wordt er op een testomgeving geëxperimenteerd met pagina’s en content. Wij doen geen aanbevelingen of aanpassingen op aannames, wij analyseren uw website en analyses volledig. Mede door de inzet van nieuwe technieken als heatmaps, zijn wij in staat om snel de knelpunten te vinden binnen uw webdesign.

Het optimaliseren en verbeteren van uw conversieratio begint met het juist in kaart brengen van de prestaties van uw website. Uw Google Analytics geeft veel informatie. Op welke pagina verlaten uw bezoekers namelijk uw website? Wanneer dit niet de bedankpagina of contactpagina is, gaat er iets mis! Want u wilt niet alleen bezoekers op uw website, u wilt meer omzet! Door de inzet van A/B en multivariatietesten gaan wij op zoek naar de beste inzet van content en techniek. Zo wordt uw website strategisch samengesteld om er het hoogste rendement uit te halen.

Online-strategie-monitoring

Conversie optimalisatie is niet
'denk wat wel of niet werkt, maar analyseren wat wel of niet werkt!

10 jaar ervaring

Online marketing bureau HV Media heeft inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van conversie optimalisatie.

Maandelijks opzegbaar

Alle conversie optimalisatie werkzaamheden zijn altijd maandelijks opzegbaar. Zo zit u bij ons nooit vast aan complexe contracten.

Meten is weten

Wij gebruiken dagelijks slimme tools en software om op basis van data doelgerichte analyses te kunnen maken.

Online-succes

Van bezoekers naar klanten: online leads genereren!

HV Media gaat verder met conversie optimalisatie dan andere bureaus. Zo optimaliseren wij uw website niet alleen zodat er meer aanvragen binnen komen, wij kunnen ook inzichtelijk maken welke bedrijven uw website bezoeken. Op basis van onze lead generation software kunnen wij eenvoudig online leads genereren. Zo kunt u ook website bezoekers die niet converteren tot aanvragen benaderen en in beeld brengen.

Benieuwd wat een conversie optimalisatie voor u kan betekenen? Benieuwd hoe wij voor u online leads genereren? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op!