ModeRiemen.nl

Boven grootmachten als Zalando in Google!

+23.850

Extra website bezoekers per maand!

24

Zoekwoorden op 1e pagina van Google!

16

Zoekwoorden in de top 3 van Google!

Meer omzet en minder Ads-kosten

Veel meer omzet en veel minder geld naar Google Ads. Dat is het resultaat van de samenwerking tussen de Wijk en Aalburgse webshop Moderiemen.nl en HV Media.

Wanneer je in Google op ‘riemen’ zoekt, verschijnt moderiemen.nl hoog op de eerste pagina in de zoekresultaten. De lokale onderneming laat grootmachten als de Bijenkorf, Wehkamp en Zalando ver achter zich en trekt meer en meer kopende consumenten. De hoofdreden: de goede vindbaarheid via Google. Een resultaat dat Judith Roovers bereikte doordat HV Media haar website optimaliseerde.

Beste zoekwoorden
  • riemen
  • riem
  • dames riemen
  • riemen kopen
  • riem kopen
Bedrijf
ModeRiemen.nl

Over ModeRiemen.nl

ModeRiemen.nl is al sinds 2005 dé online riemen specialist. Met een groots en divers assortiment, weet deze webshop klanten te verbluffen met de hoge kwaliteit, nette prijzen en goede service.
Judith
“Wij hebben HV Media ingeschakeld om de online strategie van onze webshop te optimaliseren. Dankzij Henri hebben we onze SEO resultaten sterk verbeterd. Henri is een expert op het gebied van SEO en optimalisatie van webshops. Dankzij zijn sterke teksten en adviezen zien wij onze bezoekers en conversie nog altijd stijgen.”
Judith Roovers
Eigenaar, ModeRiemen.nl

24 zoekwoorden op 1e pagina van Google.

HV Media verzorgt de zoekmachine optimalisatie voor ModeRiemen.nl. De resultaten zijn uitmuntend. Het conversieratio is aanzienlijk gestegen, maar ook de website bezoekers kregen een grote boost nadat 24 zoekwoorden de eerste pagina van Google bereikte. Ook staat ModeRiemen dankzij HV Media op 16 waardevolle en relevante zoekwoorden in de top 3 van Google.

Moderiemen 2017

Ontvang een gratis SEO scan!

Ook beter gevonden worden? Ontvang direct uw online kansen!