Altijd al eens binnen willen kijken op het kantoor van HV Media? Dat kan nu! Als ondernemer bent u trots op uw bedrijf en laat u uw bedrijf dus graag zien aan de rest van de wereld. Via Google Streetview kunt u nu letterlijk en figuurlijk uw bedrijf op de kaart zetten. Via een Google Virtual Tour kunt u uw website bezoekers een rondleiding geven door uw bedrijf. Maar wat zijn de voordelen van zo’n digitale rondleiding?

Als u een 360 graden tour afneemt bij één van de Google Streetview Trusted partners wordt uw virtuele tour opgenomen in Google Streetview. Dit heeft als voordeel dat uw positie in Google nog meer opvalt. Daarnaast geeft het een website bezoeker meer vertrouwen en maakt u de drempel om uw bedrijf te bezoeken nog kleiner. Op een eenvoudige manier kunt u zo online uw showroom of bedrijf laten zien. Daarbij is dit een mooie ondersteunende tool voor uw lokale SEO.

Het is een unieke mogelijkheid om uw bedrijf te laten zien aan uw website bezoekers, zonder torenhoge kosten. Tegen een lage en eenmalige investering kunt u namelijk al een Google Virtual Tour afnemen. Daarbij bepaalt u zelf de route van uw tour, waardoor u uw website bezoekers alle hotspots van uw bedrijf kunt laten zien! U heeft al een Google Virtual Tour vanaf € 300,-! Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden van een virtual tour te bespreken.

Nieuwsgierig geworden naar een voorbeeld? Bekijk de virtual tour van het kantoor van HV Media of lees hier alles over een Google Virtual Tour: