Ook dit jaar komt er weer een nieuwe editie van de BizAwards Altena! Stichting B2B-platform Ondernemend Altena heeft ook dit jaar weer het initiatief genomen om de grote ondernemersverkiezing te organiseren in de gemeente Altena.

Het wordt de derde keer dat de BizAwards Altena wordt georganiseerd. In 2017 was Joan Hanegraaf van Oerlemans Plastics uit Genderen de grote winnaar. Vorig jaar ging Mark Timmermans van het bedrijf PT Creations naar huis met de trofee voor Ondernemer van het Jaar. Sandy Spiering van DNS Solutions won uiteindelijk de troffee voor Starter van het Jaar.

Trotse partner
Online marketing bureau HV Media is trotse partner van dit mooie ondernemersevenement in de gemeente Altena. Als partner ondersteunen wij dit ondernemersevenement en helpen wij met de organisatie van het evenement. Als online marketing bureau ondersteunen wij dagelijks lokale ondernemers met het online succes van deze bedrijven. Het is mooi om dit ondernemerssucces ook offline te mogen vieren met de ondernemers. Komt u ook?
Op 26 maart 2020 worden de ondernemersprijzen van Altena weer uitgereikt. Het betreft de titels Ondernemer van het Jaar en Zelfstandige van het Jaar. Het grote ondernemersevenement vindt dit jaar plaats in Service Bioscoop Hollywoud in Almkerk. In het hart van de kersverse gemeente Altena. Met deze BizAwards maken wij ondernemerschap niet alleen zichtbaar, maar waarderen dat ook in een regio vol markante, hardwerkende collega’s. Creatieve en inventieve ondernemers verbinden wij op die manier met elkaar.


Altena is een bijzonder ondernemende regio. Het is mooi om deze regio, die over het algemeen erg behoudend en bescheiden is, die ene avond in het jaar flink in het zonnetje te zetten. We mogen trots zijn op ons mooie ondernemende Altena met al die diverse duurzame, innovatieve en creatieve bedrijven. Op 26 maart 2020 zal het ondernemerschap in Altena dan ook gevierd worden aan de hand van mooie beelden. Een exclusieve ondernemersavond op het witte doek! Binnenkort zal de kaartverkoop starten via Service Bioscoop Hollywoud. 

Nomineren
Bent of kent u een ondernemer die de prijs Ondernemer van het Jaar of Zelfstandige van het Jaar verdient? Geef hem of haar dan op! U kunt nog t/m december 2019 de ondernemers nomineren via bizawardsaltena.nl/nomineren! Alle criteria om in aanmerking te komen voor de prijzen zijn ook terug te vinden op de website van BizAwards Altena 2019. Begin 2020 zal onze vakjury een eerste selectie maken, waarna op 26 maart 2020 de uiteindelijke winnaars bekend worden gemaakt. 

Helpt u mee?
Wilt u met uw bedrijf dit mooie ondernemersinitiatief ondersteunen? Sponsors zijn altijd welkom! U kunt ons ondernemersinitiatief al ondersteunen met een bijdrage vanaf 100 euro! Voor elke euro die u dit mooie initiatief steunt, krijgt u ook ruime exposure terug rond het evenement! Meer informatie over alle sponsoringsmogelijkheden vindt u hier!