ADWORDS CAMPAGNE

AdWords campagne

Een groot deel van alle aankopen en aanbestedingen start met een zoekopdracht in Google. Google is inmiddels uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van zoekmachines. Met een marktaandeel van 93% is het dus van groot belang dat u via Google gevonden wordt met uw website. Hiervoor zijn twee verschillende mogelijkheden. Het is mogelijk via een organische zoekmachine optimalisatie. Op deze manier wordt u op een natuurlijke manier bovenaan in Google geplaatst. U kunt er echter ook voor kiezen om uw website bovenaan in Google te plaatsen via een AdWords campagne. In dat geval kiest u ervoor om te adverteren via Google AdWords, het adverteerprogramma van Google.

De advertenties worden getoond wanneer u een AdWords campagne hebt ingericht. Via een veilingsmodel verschijnt uw AdWords campagne boven de natuurlijke zoekresultaten. Het grote voordeel van een AdWords campagne is dat u betaalt per klik (CPC). Hierdoor betaalt u alleen voor het resultaat, bezoekers die namelijk ook daadwerkelijk op uw website zijn gekomen.

Bereik direct de juiste doelgroep

Via Google AdWords kunt u dus gevonden worden door de juiste mensen, op zoekwoorden die u zelf aangeeft. U kunt uw AdWords campagne inrichten op ieder gewenst zoekwoord. Daarnaast kunt u deze volledig inrichten naar uw doelgroep. Zo kunt u geografisch aangeven in welk gebied uw doelgroep actief is. Op deze manier kunt u exact uw geschikte website bezoekers segmenteren. Een AdWords campagne is hiermee een zeer geschikt marketingmiddel als aanvulling op uw organische zoekresultaten. Als u bijvoorbeeld een makelaar bent in Den Bosch, kunt u zo op het zoekwoord “makelaar” adverteren in de regio Den Bosch. Zo zullen alleen de mensen die in Den Bosch op “makelaar” zoeken, uw website bovenaan zien staan en betaalt u dus alleen voor relevante website bezoekers.

AdWords campagnes inrichten en beheren

Bij HV Media is een AdWords campagne een essentieel onderdeel van uw volledige online strategie. Een AdWords campagne is een doeltreffend middel om binnen een zeer korte termijn de juiste doelgroep op uw website te krijgen. Het niet goed inrichten van een AdWords campagne kan u echter ook veel tijd, energie en geld kosten. Wanneer uw bezoekers namelijk alleen bezoekers blijven, waarvoor u wel per klik betaalt, gaat er alsnog veel marketingbudget verloren. Daarom is het verstandig om het inrichten en beheren van uw AdWords campagne te laten verzorgen door een ervaren AdWords campagnespecialist / SEA specialist. Samen met u wordt er gekeken naar de doelstellingen van de campagne, maar ook naar het profiel van uw doelgroep. Door de AdWords campagne goed gesegmenteerd in te richten, haalt u zo het optimale resultaat uit uw AdWords campagne.

Naast het inrichten van uw AdWords campagne is HV Media ook het adres voor het beheren van deze campagnes. Wij helpen u graag op weg in het doolhof van Google’s adverteerprogramma. Zo helpen onze specialisten u graag verder met de optimalisatie van uw AdWords campagne.


Officieel Google Partner

Internet marketing bureau HV Media is officieel Google Partner. Dit betekent dat onze kennis is getoetst door Google en wij de benodigde Google certificeringen hebben behaald. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van een deskundige aanpak, aangezien Google al zijn Google Partners heeft getoetst op kennis, ervaring en de inzet van AdWords campagnes.

Ontvang € 75,- gratis AdWords tegoed

Benieuwd naar wat een AdWords campagne voor uw website kan betekenen? Bereik direct de juiste doelgroep online! Ervaar nu de mogelijkheden van een AdWords campagne en ontvang direct € 75,- gratis adverteertegoed!
Adverteren in Google?
Laat het aan een Google Partner over!

Wij zijn de Google erkende specialisten voor uw AdWords.

OFFERTE AANVRAGEN