TopKunstgras.nl

Zoekmachine optimalisatie

HV Media is de online partner voor TopKunstgras.nl. Wij ondersteunen deze kunstgras specialist met een sterke online marketing strategie. Zo helpen wij dit bedrijf om alles uit de vindbaarheid van hun website te halen. De resultaten zijn enorm. Door de optimalisatie van de content, techniek en autoriteit brachten wij TopKunstgras.nl al binnen enkele maanden in de top van Google. TopKunstgras.nl staat nu, ondanks de hoge concurrentie, dominant in de top van Google op alle relevante en belangrijke zoekwoorden.

Kunstgras snippet

Over TopKunstgras.nl

TopKunstgras uit het Limburgse Haelen is de kunstgras specialist van Nederland. TopKunstgras biedt het mooiste kunstgras dat niet van echt kunstgras is te onderscheiden. Dit kunstgras wordt online aangeboden in de webshop, maar ook ondersteunt TopKunstgras.nl met het laten aanleggen van dit mooie kunstgras. Het kunstgras van TopKunstgras is uniek. Naast dat het kunstgras niet van echt is te onderscheiden, krijgt u ook 15 jaar garantie!

Binnen een paar maanden op
28 zoekwoorden in top 3 en 13.000 bezoekers per maand extra!

"HV Media, is HET bedrijf waar je moet zijn!

Al meerdere jaren op zoek naar een betrouwbaar seo bureau, al verschillende gehad maar veel belofte’s en niemand komt zijn afspraken na. Na veel zoeken zijn we bij HV Media terecht gekomen en mijn eerste gevoel zei dit is het bedrijf waar ik zaken mee wil doen. Henri is een man van no nonsens en heeft zeer korte lijnen, van niks heeft die ons met meer dan 28 zoekwoorden in de top 3 gebracht. En nu zullen velen die deze recensie lezen denken ja maar hoeveel concurrentie is er ? Geloof me heel veel.

Ik kan HV media alleen maar aanbevelen, dus Henri als je een referentie nodig hebt laat ze me maar bellen."

Jeff Buchmeyer, TopKunstgras.nl

73 zoekwoorden op 1e pagina van Google.

HV Media is de vaste online marketing partner voor TopKunstgras.nl. Samen met het enthousiaste team van TopKunstgras.nl werken wij aan de SEO optimalisatie van een reeks zeer concurrerende zoekwoorden. Ondanks de hoge concurrentie in de kunstgras markt, resulteerden wij er toch al snel in om prachtige resultaten te boeken. Binnen enkele maanden stonden er 73 zoekwoorden op de eerste pagina van Google. Daarvan hebben zelfs 28 zoekwoorden de top 3 van Google bereikt. Maandelijks resulteren onze online marketing werkzaamheden in zo'n 13.250 extra website bezoekers!

Ook beter gevonden worden?

Benieuwd wat onze online marketing specialisten voor u kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!