Vol trots presenteer ik u mijn nieuwe website. Vanaf vandaag gaat New Day Media verder onder de naam HV Media. HV Media biedt met een uitgebreid dienstenpakket de ultieme succesformule voor bedrijven. Van eenmanszaken tot aan het MKB is op het juiste adres aan de Kortakker 9G te Veen. 

HV Media is hiermee het nieuwe internet marketing bureau voor het Land van Heusden en Altena. Naast de realisatie van websites en webshops, bied ik u ook internet marketing in de brede zin van het woord. Of het nu gaat om social media marketing, e-mailmarketing of zoekmachine optimalisatie: ik vertel u er graag meer over! Daarnaast is HV Media ook nog steeds uw partij voor conceptontwikkeling en de ontwikkeling van online concepten.

Vanaf nu zal ik ook met enige regelmaat blogs schrijven over de laatste trends op het gebied van internet marketing. Kijk eens rustig rond op mijn nieuwe website. Als er vragen zijn, help ik u hier graag mee verder!

2 Comments
 • henk poelakker
  says:

  Dag Henri,

  Nogmaals van harte gefeliciteerd met de moedige stap naar zakelijke zelfstandigheid. Heel veel succes en vooral ook heel veel werkplezier toegewenst. En wat ik eerder zei: als ik je ergens mee kan helpen………..ik doe dat graag.
  Groet.

  buurman Henk

Comments are closed.