WEBSHOP LATEN MAKEN?

Succesvolle webshop laten maken?

Als u een betrouwbare webshop wilt laten maken, bent u bij internet marketing bureau HV Media aan het juiste adres. HV Media levert webshops op maat, die vertrouwen uitstralen, goed vindbaar zijn op het internet en zo direct bijdragen aan uw online succes! Binnen de webshops zijn ook talloze extra functies mogelijk; denk hierbij aan kortingsmodules of integratie van social media. HV Media biedt de unieke combinatie van de technische realisatie van uw webshop én de marketing ondersteuning. Zo kunnen wij u volledig adviseren en informeren over marketingtechnische zaken om uw webshop zoveel mogelijk te laten converteren.

Verschillende CMS systemen

Als u een webshop wilt laten maken, dient u rekening te houden met diverse factoren. Afhankelijk van uw wensen, maken wij een keuze voor het juiste CMS-systeem. Zo ontwikkelen wij webshops met OpenCart, Prestashop, WordPress en SEOShop. Met welk CMS-systeem uw webshop ook gemaakt wordt, hij is altijd gebruiksvriendelijk. U kunt zelf eenvoudig producten bewerken, producten toevoegen of een compleet nieuw assortiment implementeren. Zo bent en blijft u baas over uw eigen webshop.

Webshop betaling

HV Media adviseert u op alle vlakken. Wij helpen u volledig wanneer u een webshop wilt laten maken. We zoeken mee naar de meest geschikte betalingsprovider, maar ook integreren wij al uw gewenste betalingsmogelijkheden eenvoudig in uw webshop. Zo kunt u uw bezoekers in uw webshop laten betalen via PayPal, creditcard of iDeal. Wij ontzorgen u volledig.

Webshop marketing

Om uw webshop succesvol te maken, biedt HV Media u uitgebreide marketing ondersteuning. Hoe maakt u van uw bezoekers trouwe klanten? Hoe geeft u uw bezoekers vertrouwen in uw service als webshop? Hoe kunt u social media inzetten om uw webshop tot een groot succes te maken? Welke zoekwoorden zijn voor u interessant om bovenaan in Google te staan? Naast de realisatie van uw webshop bieden wij u ook volledige webshop marketing.

Vertrouwen in uw webshop

Zaken doen op het internet wordt steeds eenvoudiger. Steeds meer aankopen worden via webshops gedaan. Men moet echter wel voldoende vertrouwen in uw webshop hebben om binnen de webshop ook betalingen te doen. Het is dus van belang dat uw webshop vertrouwen uitstraalt. Een belangrijk onderdeel binnen de webshop marketing is daarom de conversie optimalisatie.

Webshop optimalisatie

Als u uw webshop heeft geopend, is het van groot belang om aan relevante bezoekers te komen. Door uw doelgroep juist te segmenteren, kunnen wij door middel van internet marketing uw webshop tot een succes maken. Door de inzet van zoekmachine optimalisatie, social media marketing en e-mailmarketing komt de webshop in beeld bij de juiste personen! In combinatie met de juiste uitstraling en een interessant aanbod kan dit resulteren in een webshop die garant staat voor een mooie omzet.
Succesvolle webshop
laten bouwen?

Wij bouwen succesvolle webshops met het oog op conversie.

OFFERTE AANVRAGEN