Het is groot feest bij online marketing bureau HV Media. Het is namelijk deze maand 10 jaar geleden dat we als online marketing bureau begonnen. Het 10-jarig jubileum wordt groots gevierd.

Jubileummagazine
Wie jarig is … trakteert! Daarom valt deze week bij alle relaties van HV Media het jubileummagazine op de deurmat. In dit unieke jubileummagazine leest u 24 ondernemersverhalen over wat online marketing voor deze bedrijven heeft betekend. Daarnaast zit het jubileummagazine ook vol met unieke online marketing tips en trucs, om ook zelf het maximale resultaat uit uw website te halen.
Later dit jaar zal het jubileummagazine ook huis-aan-huis verspreid worden in de gemeente Altena.

Heeft u het magazine (nog) niet ontvangen? Maar bent u wel nieuwsgierig naar ons jubileummagazine? Dan kunt u eenvoudig online een magazine aanvragen!

Ontvang ons jubileummagazine direct!

  10 jaar online marketing met de voeten in de klei
  In de afgelopen 10 jaar is er veel veranderd. HV Media begon als ‘New Day Media’ op een zolderkamertje. Inmiddels, 10 jaar later, zijn we uitgegroeid tot één van de beste online marketing bureaus van Nederland. Met 4 online marketing specialisten mogen wij dagelijks werken aan het online succes van onze klanten.
  De trends op het gebied van online marketing veranderen snel, maar de visie en missie van HV Media is in die 10 jaar onveranderd gebleven. Online marketing zonder fratsen, complexe wurgcontracten en persoonlijk contact: dat is waar HV Media nu al ruim 10 jaar voor staat. Die persoonlijke no-nonsense werkwijze werkt. Zo hebben we de afgelopen jaren al ruim 175 bedrijven in de top van Google mogen brengen!

  Personeelsuitje
  Waar normaal gesproken het motto van ons team “doe maar normaal, dan doen we gek genoeg” is, hebben we eerder dit jaar als team al uitgebreid stil gestaan bij ons 10-jarig jubileum. Een unieke fotoshoot voor ons jubileummagazine in Rotterdam en een gezellig etentje met passend vervoer!

  Dankbaar
  We zijn trots op de mooie online resultaten. Het was mooi om in de voorbereidingen op ons jubileummagazine stil te staan bij de impact van onze werkzaamheden voor onze klanten. Maar bovenal zijn we bijzonder dankbaar voor het gestelde vertrouwen dat onze relaties nu al ruim 10 jaar hebben in HV Media.
  Op naar het volgende bruisende jubileum!