Een nieuw jaar en dus nieuwe bedrijfsplannen. Wilt u dit jaar uw online succes gaan vergroten? Wij geven u graag een paar praktische tips die een mooie bijdrage kunnen leveren aan uw online succes.

U wilt bovenaan in Google komen met uw website? Veel bedrijven beginnen zonder goed plan aan de optimalisatie van hun website. Verstandig is dit niet. Hierdoor blijven vaak grote kansen liggen. Het is dus verstandig om eerst alle online kansen goed in kaart te brengen. Wij doen dit door het bepalen van een online strategie. In deze online strategie vindt u de volgende elementen terug:

 1. Doelstellingen: Wat wilt u bereiken met uw website?
 2. Doelgroep: Wie wilt u bereiken?
 3. Concurrentie: Wie zijn uw concurrenten?
 4. Kansen: Welke online kansen liggen er nog in de markt?
 5. Zoekwoorden: Op welke zoekwoorden zou u gevonden willen worden?
 6. Budget: Wat wilt/kunt u uitgeven?
 7. Kanalen: Welke kanalen zijn geschikt voor uw doelen en wensen?
 8. USP: Wat maakt uw bedrijf uniek in de markt?

Als je op zoek bent naar meer omzet, lagere kosten of een hogere klanttevredenheid voor jouw bedrijf: is het belangrijk om doelen te stellen. U weet al wat u wilt bereiken, maar u weet nog niet hoe. Uw gehele online marketing is afhankelijk van uw online strategie. Uw online strategie geeft antwoord op de drie hoofdvragen:

 1. Wat is mijn doel?
 2. Waar staan we nu?
 3. Hoe halen wij ons doel?

Op basis van deze drie vragen ontstaan er taken die vallen onder het verzamelbegrip internet marketing. Marketing is in de afgelopen tien jaar niet veranderd. Het gaat nog steeds om de juiste boodschap, voor de juiste mensen, op de juiste plaats en op het juiste moment. Op basis van uw wensen ontwikkelen wij een sterke (online) strategie. We gaan kijken welke communicatiemiddelen het beste binnen uw budget en doelstellingen passen. Is Ads wel interessant voor u, of is het verstandiger om organisch goed gevonden te worden? En wilt u wel meer bezoekers uit uw website, of kunnen we beter eerst het conversieratio binnen uw website verhogen? Samen met u maken wij een gedegen plan van aanpak waarin wij streven naar snel en direct resultaat.

Wij maken een heldere strategie en ontwikkelen op basis daarvan een passende website of webshop, of passen uw website/webshop zodanig aan zodat hij past binnen onze online strategie. Daarnaast zetten we de juiste online marketing kanalen in op de juiste momenten. Zo behalen wij direct effect.

Meet uw online succes!

Het grote voordeel van online marketing is het effect. Het effect is namelijk direct meetbaar. Via ons geavanceerd Marketing Dashboard kunt u altijd en overal uw online resultaten meten. Zo ziet u uw bezoekersaantallen, uw posities in Google en uw overige resultaten in ons eenvoudige dashboard.

Heeft u uw online plannen al gemaakt voor dit jaar? Tijdens een gratis en vrijblijvende brainstormsessie bespreken we graag hoe wij online kanalen optimaal voor uw bedrijf kunnen inzetten!