Maakt u al gebruik van een klantbeoordelingssysteem zoals KlantenVertellen of Kiyoh? In een eerdere blog stonden wij stil bij de toegevoegde waarde van onafhankelijke klantbeoordelingen op uw website. In deze blog staan we stil bij de correcte XML koppeling van zo’n klantbeoordelingen systeem.

Wat is KlantenVertellen

KlantenVertellen (onderdeel van Kiyoh) is een onafhankelijk klantbeoordelingssysteem. Via dit systeem kunt u klantbeoordelingen verzamelen en deze vervolgens online publiceren. KlantenVertellen zorgt er voor dat uw beoordelingen waarde hebben, omdat het een onafhankelijke speler is in de markt. Hierdoor krijgt u geen praktijken als “Wij van WC eend, adviseren WC eend.”. KlantenVertellen is marktleider op het gebied van klantbeoordelingen. Al meer dan 12.000 bedrijven verzamelen de klantbeoordelingen op basis van het systeem.

Klantbeoordelingen plaatsen op uw website

Klantbeoordelingen kunnen intern uw processen, producten of diensten verbeteren, doordat u kunt bijsturen op de ervaringen van uw klanten. Daarnaast kunnen de klantervaringen bijdragen aan de online mond-tot-mondreclame. Daarom biedt KlantenVertellen.nl de mogelijkheid om verzamelde beoordelingen op uw website te plaatsen. Hiervoor gebruikt KlantenVertellen diverse standaard widgets. Deze widgets zijn opgebouwd uit een zogenoemd iframe. Wilt u al uw beoordelingen laten zien, dan kunt u uw website bezoekers door verwijzen naar de profielpagina op KlantenVertellen.nl. Op basis van deze publicatie mogelijkheid heeft internet marketing bureau HV Media een extra plugin gebouwd.

Google sterren bij uw zoekresultaten

HV Media heeft een KlantenVertellen plugin gebouwd. Deze KlantenVertellen plugin is geschikt voor alle WordPress websites. Deze plugin haalt op basis van een XML koppeling direct alle klantbeoordelingen van uw bedrijf op. Deze kunt u zo vervolgens, aan de hand van een eenvoudige shortcode, plaatsen op een pagina naar keuze in uw website. Zo hoeft u uw bezoekers niet meer te verwijzen naar een externe website (de website van KlantenVertellen). Daarnaast hebben we een vernieuwde widget gebouwd. Deze vernieuwde KlantenVertellen widget is ingespeeld op de rich snippets van Google. Hierdoor zal Google de verzamelde beoordelingen herkennen als reviews en dus ook Google sterren plaatsen bij alle zoekresultaten van uw website!

KlantenVertellen biedt al de mogelijkheid om sterren te plaatsen bij uw advertenties van Google Ads, maar nu kunt u dus ook bij uw organische zoekresultaten profiteren van de Google sterren! Dit zal direct voor meer bezoekers zorgen, aangezien uw website meer opvalt in de zoekresultaten!

De voordelen van de KlantenVertellen WordPress plugin

Benieuwd naar alle voordelen van de KlantenVertellen plugin voor WordPress? We zetten graag alle voordelen voor u op een rijtje:

  • Geen vakkennis nodig, installatie is zeer eenvoudig!
  • Uitgebreide support en service op het gebruik van de WordPress plugin!
  • Alle beoordelingen worden automatisch bijgewerkt op uw website!
  • Wij hebben een unieke samenwerking/partnerschap met KlantenVertellen!
  • De plugin werkt op alle WordPress websites!
  • De plugin biedt talloze mooie templates om uw beoordelingen te plaatsen in uw eigen huisstijl!
  • Val meer op in de zoekresultaten door Google sterren in uw organische zoekresultaten!
  • De plugin is goedkoop, u heeft de plugin al vanaf € 36,- (excl. BTW).

Meer weten over de KlantenVertellen WordPress plugin? Kijk op www.klantenvertellenplugin.nl voor alle informatie of om de plugin direct te installeren!