Er is een nieuwe update beschikbaar voor onze Kiyoh/KlantenVertellen Plugin. In deze nieuwe update is ook de meest recente versie van het vernieuwde Kiyoh/KlantenVertellen volledig geintegreerd. Sinds enkele weken is Kiyoh/KlantenVertellen bezig met het uitrollen van haar vernieuwde Kiyoh/KlantenVertellen. In deze update is ook een compleet nieuwe XML feed uitgerold. Hierdoor is ook onze Kiyoh/KlantenVertellen Plugin volledig geupdate. Om uw bestaande Kiyoh/KlantenVertellen Plugin te kunnen updaten hebben wij uw nieuwe XML feed en uw website adres nodig. Hieronder vindt u een compleet stappenplan om uw plugin te kunnen updaten: Allereerst hebben wij uw nieuwe XML feed nodig. Deze XML feed kunt u opvragen bij uw contactpersoon bij Kiyoh/KlantenVertellen, maar u kunt deze ook ophalen in het vernieuwde dashboard van Kiyoh/KlantenVertellen.

Ophalen nieuwe XML feed

Stap 1: Ga naar www.klantenvertellen.nl en log in met de bij u bekende inloggegevens. Bent u uw inloggegevens kwijt? Neem dan contact op met Kiyoh/KlantenVertellen.
Stap 2: Klik op “Publiceren” en vervolgens op “Extra opties“.
Stap 3: Kopieer uw XML feed en geef deze aan ons door in onderstaand formulier.

  Voorbeeld: https://www.klantenvertellen.nl/v1/review/feed.xml?hash=ltjcoilrlohdkzh

  Vervolgens wordt binnen 1 werkdag deze XML feed geupdate in onze database en ontvangt u per e-mail een bevestiging als deze XML feed is geupdate. Als deze XML feed is geupdate kunt u uw vernieuwde plugin verversen.

  Verversen van uw plugin

  Stap 1: Log in in uw WordPress website.
  Stap 2: Klik op “Klantenvertellen“, linksonderaan.
  Stap 3: Klik op de knop “Ververs handmatig” onder het licentie veld.
  Uw plugin is nu volledig ververst en geupdate.

  Nieuwe Kiyoh/KlantenVertellen update

  Naast deze update, volgt er binnenkort ook nog een extra update van onze plugin. In deze nieuwe update worden de volgende functies geupdate en/of toegevoegd:

  Velden worden automatisch gekoppeld aan uw criteria.
  Komen diverse nieuwe templates beschikbaar voor widgets en pagina’s.
  Verwerken van data uit uw XML verwerken in uw content.
  Plugin wordt geplaatst bij WordPress.org, waardoor alle toekomstige plugins automatisch vanuit WordPress geupdate kunnen worden.

  Wij verwachten deze nieuwe update in de zomer van 2019 te kunnen realiseren.

  Hulp nodig?

  Heeft u hulp nodig bij het updaten of installeren van de plugin? Neem dan contact met ons op via info@klantenvertellenplugin.nl. Vergeet in uw e-mail niet uw website adres en (nieuwe) XML feed mee te sturen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.