Stel: u hebt een bedrijf en u wilt graag bovenaan in Google komen. U gaat hiervoor in zee met een internet marketing bureau. Maandelijks worden er werkzaamheden verricht, maar u heeft geen idee wat er gedaan wordt en wat het effect hiervan is… Als internet marketing bureau vinden wij dat u recht heeft om te weten waar het geld aan besteedt wordt, wij bieden onze klanten daarom ook maximaal transparant inzicht in de resultaten van onze werkzaamheden. Maar hoe werkt dat dan?

Klanten krijgen bij HV Media de inloggegevens van hun eigen Marketing Dashboard. In dit dashboard vindt men een compleet overzicht van alle zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden. Zo ziet u per zoekwoord hoe vaak hier per maand (gemiddeld) op wordt gezocht, maar ziet u ook op welke positie in Google u stond voor er gestart werd met de werkzaamheden en op welke plaats u nu staat. Dagelijks worden deze rankings geupdate, zodat u precies een beeld krijgt of er vooruitgang zit in de huidige posities. Op deze manier heeft u een uitgebreid overzicht van waar u stond in Google, wat de huidige positie is en wat uw hoogste positie ooit is geweest op dat zoekwoord. Zo kunt u precies analyseren welke werkzaamheden, welk effect hebben opgeleverd.

Uw aandeel in de markt, hoe goed scoort uw concurrentie?

Op basis van het dashboard kunnen wij u ook realtime inzicht geven in uw aandeel in de markt. Op basis van de samengestelde zoekwoorden, worden de concurrenten vastgesteld die op die zoekwoorden hoog in Google staan. Dagelijks kunt u de posities van uw concurrenten bekijken in een overzichtelijke tabel. Zo ziet u precies op welke zoekwoorden welke concurrenten er nog boven u staan.

Van bezoekers naar conversie

Aan enkel bezoekersaantallen en hoge posities in Google heeft u nog niets. U wilt conversie zijn, klanten! In de software zitten diverse koppelingen opgenomen met o.a. Google Search Console en Google Analytics. Zo kunt u ook precies zien welke zoekwoorden tot welk resultaat hebben geleid. Op deze manier heeft u direct inzicht in het effect van de zoekmachine optimalisatie.

Wat kost zo’n dashboard?

Het Marketing Dashboard is voor alle internet marketing klanten van HV Media volledig GRATIS! Bent u nog geen klant bij HV Media? Vraag gerust eens een gratis SEO scan aan. Samen met u selecteren wij zoekwoorden en kunnen u zo goed inzicht geven in uw online prestaties! Dat noemen wij transparante internet marketing!

Bent u op dit moment klant bij een ander internet marketing bureau, maar ziet u nog geen resultaten? Tijdens een gratis second opinion bekijken we graag de vorderingen van de internet marketing werkzaamheden van uw internet marketing bureau. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust eens telefonisch contact met ons op via 0416 531034 of stuur een e-mail naar info@hvmedia.nl.