Deze week viel de Altena Business op de mat. Een zakenglossy in het Land van Heusden en Altena. Dit keer stond er ook een reportage in over HV Media en de start van ons nieuwe internet marketing bureau. U kunt het artikel hier lezen:

Internet marketing, maar dan in Altena-stijl!

Henri Verhagen is in december van start gegaan met zijn internet marketing bureau HV Media. Gemotiveerd tot aan zijn kruin optimaliseert Verhagen inmiddels de online resultaten van diverse regionale bedrijven. Want dat is waar zijn focus ligt: de regionale bedrijven!

Vanuit zijn kantoor aan de Kortakker in Veen werkt Verhagen aan het rendement voor diverse bedrijven. Ondanks zijn jonge leeftijd (23), optimaliseerde hij in loondienst al diverse multinationals. Met een rugzak vol ervaring bij ‘de grote jongens’ startte hij zijn eigen internet marketing bureau. De ervaring gebruikt hij nu om het midden- en kleinbedrijf in het Land van Heusden en Altena online een steuntje in de rug te geven. Zo optimaliseert hij voor hen de bedrijfswebsites, zodat deze vindbaar zijn op het wereldwijde web. Met als uiteindelijk doel: het genereren van meer omzet!

Internet marketing, maar dan anders
Met een unieke aanpak streeft HV Media naar het optimale resultaat voor regionale bedrijven. “Veel bedrijven die werkzaam zijn binnen de internet marketing werken met contracten met een lange doorlooptijd, opzegtermijn of kleine lettertjes.”, aldus Verhagen. “Persoonlijk geloof ik niet in wurgcontracten, kleine lettertjes en een lange doorlooptijd. Als een klant geen zaken meer wil doen, moet die klant de vrijheid hebben om verder te kunnen gaan. Daarom werk ik met mijn internet marketing bureau bewust anders.”, zo vertelt Henri Verhagen. Hiermee doelt Verhagen op zijn flexibele contracten. Uiteraard werkt HV Media wel met overeenkomsten, echter kennen deze overeenkomsten geen minimale doorlooptijd. “De klant kan op ieder moment zijn internet marketing activiteiten beëindigen, de uitdaging voor mij is dus om te laten zien dat mijn activiteiten rendement en resultaten opleveren.”, zo vertelt Verhagen. Geen kleine lettertjes en wurgcontracten dus.

Internet marketing is voor veel ondernemers een onbekende en ingewikkelde materie, ook hier weet Verhagen wel raad mee. “De regionale ondernemers zijn specialist op hun vlak, maar hebben geen kennis van de internet marketing materie. Daarom vertaal ik de ingewikkelde internet marketing vaktermen naar eenvoudige heldere regionale taal, zodat de klant weet welke werkzaamheden ik voor hem of haar uitvoer!”, aldus de geboren en getogen Meeuwense.

Bovenaan in Google of meer omzet…?
Veel ondernemers zijn internet marketing als het bovenaan in Google komen op enkele zoekwoorden. Volgens HV Media is er echter meer. “Internet marketing is een verzamelwoord voor het laten genereren van omzet via het internet. Hiervoor zijn talloze methoden in te zetten. Denkend aan social media marketing, conversie optimalisaties of Ads.”, aldus Verhagen.

HV Media zorgt er niet alleen voor dat u bovenaan in Google komt, zij zorgen er voor dat u meer omzet krijgt via uw internet activiteiten. Het bovenaan in Google komen is slechts een middel om dat doel te bereiken.

Benieuwd wat internet marketing bureau HV Media voor u kan betekenen? Aan de Kortakker 9G in Veen staat de koffie altijd klaar! Of vraag uw gratis website check aan op hvmedia.nl.