Fresh Lemon

Nu het nr. 1 social media bureau door sterke SEO!

1.100+

Extra website bezoekers per maand!

24

Zoekwoorden op 1e pagina van Google!

15

Zoekwoorden in de top 3 van Google!

Bovenaan in Google op de zwaarst concurrerende zoekwoorden.

De social media markt in Nederland is een zware concurrerende branche. Toch is HV Media erin geslaagd om het social media bureau Fresh Lemon tot de nummer 1 van Nederland te maken. Op alle belangrijke zoekwoorden, zoals ‘social media bureau’, staat het kleine social media bureau nu bovenaan in Google. Op deze manier haalt het social media bureau dagelijks kwalitatieve leads uit haar website waarmee zij zich organisch kunnen meten tot de grootste en beste social media bureaus.

Beste zoekwoorden
 • social media bureau
 • social media expert
 • social media specialist
 • social advertising
 • uitbesteden
 • social bureau
 • social content bureau
 • social media strateeg
 • social media marketeer
 • social media uitbesteden
 • social media bureau rotterdam
Bedrijf
Fresh Lemon

Over Fresh Lemon

Zoals HV Media de partner is voor SEO (zoekmachine optimalisatie), is Fresh Lemon de ultieme specialist voor uw social media. Fresh Lemon is een kleinschalig social media bureau dat opvalt door haar unieke creativiteit. Op die manier weten zij op te vallen in de markt. Met een frisse blik helpen zij bedrijven door op te vallen in het oerwoud van social media. Daarbij is Fresh Lemon, net als HV Media, een no-nonsense bedrijf zonder wurgcontracten en met persoonlijk contact.
Nicole Roubos

“Wij werken op het gebied van SEO al een aantal jaren naar volle tevredenheid samen met HV Media. Door de inzet van hun expertise op het gebied van SEO wordt onze website Freshlemon.nl, niet alleen lokaal, maar ook landelijk gevonden door onze potentiële klanten. Op een groot aantal zoekwoorden, uiteraard gerelateerd aan ons social media bureau, staan we zelfs op positie 1 in Google. En dat wil je toch!”

Nicole Roubos
Eigenaar, Fresh Lemon

Scoren in Google met ruim 1.100 extra websitebezoekers per maand als resultaat.

Ondanks dat Fresh Lemon een jong social media bureau is in een zeer concurrerende markt, weet het bedrijf in Google goed op te vallen. Door een ijzersterke SEO strategie staat Fresh Lemon op alle 24 geselecteerde zoekwoorden op de eerste pagina van Google. Zelfs op zoekwoorden met een hoge concurrentie als ‘social media expert‘ en ‘social media bureau‘ weet het kleine bureau een mooie top 3-positie te scoren. Maandelijks zorgen de SEO resultaten voor zo’n 1.100 extra website bezoekers per maand. Aan de hand van slimme leadgeneratie is deze SEO optimalisatie inmiddels uitgegroeid tot het new-business kanaal voor dit creatieve social media bureau.

Fresh Lemon Social

Ontvang een gratis SEO scan!

Ook beter gevonden worden? Ontvang direct uw online kansen!