Online leads genereren met lead generation software

Website bezoekers herkennen!

Herken uw website bezoekers met Leadinfo!

tevreden klanten
+
klanttevredenheid
%
online marketing specialisten
jaar ervaring
+

Probeer het gratis!

Benieuwd hoe leadgeneratie werkt? Vraag nu een gratis proefperiode aan en ervaar nu zelf 2 weken onze lead generation software!

Website bezoekers achterhalen? Online leads genereren met leadgeneratie software!

Meer website bezoekers? Daar geloven wij bij online marketing bureau HV Media niet in. Wij willen meer online leads genereren. Van website bezoekers betaalt u tenslotte uw rekeningen niet! Online marketing bureau HV Media biedt u een totaaloplossing voor online marketing. Zo zorgen wij niet alleen voor een stijging van uw website bezoekers, maar zullen wij dagelijks online leads genereren.

Website bezoekers achterhalen met lead generation software Leadinfo

Online marketing bureau HV Media is een trotse partner van Leadinfo. Leadinfo is een lead generation software die uw website bezoekers herkent. Aan de hand van deze lead generation software kunt u exact zien welke bedrijven uw website bezocht hebben. Leadinfo maakt het online leads genereren wel heel erg makkelijk. In een overzichtelijk en toegankelijk leadsdashboard vindt u alle interessante informatie die u nodig heeft. U vindt hier alle bedrijfsgegevens, welke pagina’s men bezocht heeft, hoe men op uw website terecht is gekomen en de contactgegevens van het bedrijf.

Online leads genereren met een perfecte leadgeneratie strategie!

Online leads genereren begint met een optimale website. Online marketing bureau HV Media kan er voor zorgen dat uw website goed gevonden wordt op het internet en hiermee dagelijks relevante website bezoekers kunt ontvangen. Daarbij moet uw verhaal ook kloppen. Uw website dient exact aan te sluiten op de verwachtingen die uw potentiële klanten hebben. Echter blijkt uit onderzoek dat ondanks al deze online marketing inspanningen slechts 5% van uw website bezoekers uiteindelijk ook daadwerkelijk contact met u opneemt.

Lead generation software kan al uw website bezoekers achterhalen. In een overzichtelijk dashboard kunt u via uw lead generation software dagelijks alle zakelijke website bezoekers herkennen.

Deze informatie van uw leads is zeer waardevol. Naast dat deze informatie van grote waarde is in uw salestraject, biedt het ook zeer waardevolle informatie over de verdere optimalisatie van uw website. U kunt namelijk exact het bezoekersgedrag van uw website bezoekers achterhalen. Binnen 3 eenvoudige stappen gaan wij online leads genereren binnen uw website!

Wilt u aan de slag met online leadgeneratie? De eerste stap begint bij online marketing. Het is van belang dat uw website optimaal is ingericht en ook in de zoekmachines goed scoort. Zonder gerichte en kwalitatieve website bezoekers, hoeft u deze ook niet te herkennen.

Installeer onze leadgeneratie software op uw website. Vervolgens kunnen wij u aan de hand van een overzichtelijk dashboard alle zakelijke website bezoekers laten zien.

Vervolgens denken wij graag met u mee hoe u de leadgeneratie software zo optimaal mogelijk in kunt zetten. Wat doet u met de website bezoekers die op uw website hebben gezeten, maar geen contact met u hebben opgenomen? Door de inzet van mailings en remarketing campagnes, zorgen wij ervoor dat uw bedrijf in beeld blijft bij deze website bezoekers.

leadgeneratie

Betaalbare leadgeneratie software

Is leadgeneratie alleen iets voor grote bedrijven? Onzin! Als trotse partner van leadgeneratie software Leadinfo kunnen wij u altijd een passend voorstel op maat bieden. Onze pakketten zijn gebaseerd op het aantal leads dat wij voor u kunnen herkennen. Benieuwd naar de tarieven voor onze leadgeneratie software? Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan of probeer Leadinfo nu 2 weken gratis!

Maandelijks opzegbaar

Benieuwd of leadgeneratie iets voor u is? Wij laten u graag de kracht en talloze mogelijkheden van leadgeneratie ervaren door middel van een gratis proefperiode van 2 weken. Hierin kunt u alle functies van onze leadgeneratie software ontdekken. Deze proefperiode is volledig vrijblijvend. Ook wanneer u gebruik maakt van onze leadgeneratie software, kunt u deze altijd maandelijks opzeggen.

Live bezoekers analyseren

Leadgeneratie software Leadinfo laat niet alleen de website bezoekers van vandaag of gisteren zien, maar ook welke bedrijven er op dit moment live uw website bezoeken. Een leuke nieuwe functie die in combinatie met een live chat zeer waardevol kan zijn! Ontdek vandaag nog welke bedrijven uw website bezoeken.
Leadgeneratie 1024x589 1

Uw eigen online leadgeneratie portal

Op dit moment zijn er diverse partijen die leadgeneratie software aanbieden. Als online marketing bureau zijn wij partner van de leadgeneratie software Leadinfo. Leadinfo is toonaangevend in online leadgeneratie. Naast een zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk dashboard, biedt Leadinfo ook een schat aan data.

Zo kan deze online leadgeneratie software niet alleen uw website bezoekers achterhalen, maar biedt deze vervolgens ook alle relevante salesinformatie. Het leadgeneratie dashboard is zeer uitgebreid met adresgegevens, KvK informatie en het bezoekersgedrag op uw website. Hierdoor kan deze software niet alleen gebruikt worden voor sales en verkoop, maar maakt dit het ook tot een schat aan data voor uw conversie optimalisatie.

Als officieel Leadinfo partner mogen wij u een gratis proefperiode van 2 weken aanbieden. In die proefperiode kunt u zelf alle functies van de leadgeneratie software ontdekken. Tevens geven wij u graag een demo tijdens een vrijblijvende afspraak bij u op locatie.

Klaar voor leadgeneratie? Bel ons!