LEAD GENERATION SOFTWARE

Lead generation software

Website bezoekers zijn leuk, maar weet u ook wie uw website bezoeken? LeadsTracker is dé lead generation software die is gerealiseerd met het oog op conversie en rendement.

Lead generation is de ultieme stap in uw conversie optimalisatie. Met onze lead generation software herkennen wij uw website bezoekers tot kwalitatieve leads. Hierdoor is het lead generation het ultieme antwoord op uw internet marketing activiteiten. Met uw internet marketing activiteiten zorgt u voor gerichte bezoekers op uw website, met de inzet van lead generation software kunt u ook zien welke bedrijven uiteindelijk op uw website zijn gekomen. Deze waardevolle salesinformatie kunt u vervolgens gebruiken om van uw website bezoekers klanten te maken.

Hoe werkt onze lead generation software?

Uit onderzoek is gebleken dat slechts 5% van uw website bezoekers ook daadwerkelijk contact met u opneemt. Maar wie zijn die overige 95%? Elke website bezoeker laat waardevolle informatie achter op uw website, zoals een IP-adres. Dit IP-adres koppelen wij aan de bedrijfsgegevens. Hierdoor kunt u exact zien welke bedrijven uw website hebben bezocht. Vervolgens voegen wij ook de overige waardevolle informatie toe. Zo kunt u exact zien welke pagina’s er zijn bezocht, hoe lang men op uw website heeft gezeten en hoe het betreffende bedrijf op uw website terecht is gekomen. Hierdoor kunt u in uw vervolg acties exact inspelen op de behoefte van uw website bezoeker. Al deze bruikbare informatie wordt vervolgens in een bezoekersrapportage per e-mail verzonden naar u. Met deze informatie kunt u vervolgens uw website bezoekers benaderen. Grote kans dat het belletje naar uw website bezoeker geld waard is.

Lead generation software bestellen?

HV Media heeft met LeadsTracker een betaalbare lead generation software op de markt gebracht. Onze software richt zich namelijk specifiek op het klein MKB. Zo kunt u al vanaf 60 euro gebruik maken van onze online lead generation. We hebben diverse pakketten samengesteld om gebruik te maken van leadgeneration binnen uw website. De kosten voor lead generation zijn geheel afhankelijk van de duur van uw abonnement. In alle pakketten zitten alle functionaliteiten van de software. Zo kunt u dus al vanaf 60 euro volledig gebruik maken van onze software en dagelijks bezoekersrapportages ontvangen met alle relevante salesinformatie.

LeadsTracker twee weken gratis proberen?

Wilt u ook dagelijks potentiële klanten in uw mailbox? Probeer onze lead generation software nu twee weken gratis en ervaar de kracht van leadgeneratie.

95% van uw website bezoekers verlaat uw website, zonder contact met u op te nemen! Wij laten zien welke bedrijven dat zijn!
Website bezoekers herkennen?
Verzilver uw eigen webleads!

Probeer onze leadgeneration software nu 2 weken gratis!

OFFERTE AANVRAGEN