WORDPRESS WEBSITE
WordPress website laten maken

Internet marketing bureau HV Media is gespecialiseerd in de bouw van websites. Met onze internet marketing achtergrond hechten wij er veel waarde aan dat deze websites ook direct goed gevonden worden op het internet. WordPress biedt een uitstekend fundament om in zeer korte tijd een mooie én vindbare website te realiseren. Om deze reden werken wij veel met het CMS-systeem WordPress.

Veel grote bedrijven hebben al gekozen voor een WordPress website. Partijen als Sony, Samsung en Ford maken er al gebruik van. Een WordPress website staat garant voor een zeer goed vindbare website. Daarnaast gaat onze voorkeur uit naar WordPress vanwege de gebruiksvriendelijke en overzichtelijke weergave. Hierdoor is een WordPress website zeer eenvoudig te beheren. U kunt gemakkelijk pagina’s bewerken of toevoegen, maar ook snel een nieuwsbericht plaatsen. Door dit gebruiksgemak is WordPress uitgegroeid tot het meest gebruikte open source CMS-systeem ter wereld.

WordPress is een betrouwbaar systeem om een mooie, professionele en vindbare WordPress website mee te bouwen. Wereldwijd wordt er door duizenden mensen gewerkt aan het systeem. Hierdoor bevat het systeem alle nodige functionaliteiten en blijft het altijd betrouwbaar en up-to-date.

De voordelen van WordPress

We zetten de voordelen van een WordPress website graag voor u op een rijtje:

✓ Gebruiksvriendelijk beheersysteem.
✓ WordPress websites zijn goed vindbaar.
✓ Systeem is altijd up-to-date en betrouwbaar.
✓ Duizenden plugins voldoen aan alle extra wensen.
✓ Beste mogelijkheden voor internet marketing.
✓ Eenvoudig te koppelen aan social media.
✓ Gratis te gebruiken, zonder abonnementskosten.
✓ Lage realisatiekosten.

Maatwerk WordPress website laten maken

WordPress biedt een uitstekend fundament om een maatwerk website op te bouwen. HV Media is gespecialiseerd in het bouwen van een maatwerk WordPress website. Binnen een maatwerk WordPress website nemen wij niet de standaarden als uitgangspunt, maar bouwen wij uw website helemaal op maat. Hierbij is het technisch en grafisch ontwerp onze ‘bouwtekening‘. Heeft u dus een maatwerk ontwerp en wilt u deze laten omzetten tot een maatwerk website, dan kunnen wij u hierin volledig ondersteunen.

Voordelige WordPress website laten maken

Naast alle maatwerkmogelijkheden die WordPress biedt, realiseert HV Media ook voordelige websites op basis van WordPress. Zo’n WordPress website wordt gerealiseerd op de standaarden van WordPress, ook wel templates genoemd. Wereldwijd zijn er vele templates voor WordPress websites te koop. Deze templates voor een website zetten wij om naar uw eigen website. Dit doen wij door de juiste kleurstellingen en invulling toe te passen, zodat deze template tot uw eigen website wordt gemaakt. Daarnaast kunnen we ook een echte low budget website voor u maken. U krijgt dan de keuze uit enkele vaste templates en heeft al vanaf € 125,- uw eigen website.

Zo kan internet marketing bureau HV Media u voorzien van alle websites.  Van een website die volledig op maat voor u is gemaakt, tot een eenvoudige low budget website vanaf € 125,-.

Benieuwd hoe wij WordPress voor uw bedrijf inrichten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden!
Interesse in een nieuwe
WordPress website?

Een WordPress website hoeft niet duur te zijn.

OFFERTE AANVRAGEN