Vanavond is het eindelijk zover! De grote finale van BizAwards Altena 2019! Online marketing bureau HV Media is trotse partner en ondersteunt dit mooie ondernemersevenement.

Vanavond worden voor de derde keer de ondernemersprijzen van de gemeente Altena uitgereikt. Ditmaal in Service Bioscoop Hollywoud in Almkerk. Eerder stond de finale gepland in maart, maar is deze door de Coronamaatregelen uitgesteld naar vanavond. Vanavond zullen de ondernemersprijzen alsnog volledig Coronaproof uitgereikt worden.

Trotse partner
Online marketing bureau HV Media is trotse partner van dit mooie ondernemersevenement in de gemeente Altena. Als partner ondersteunen wij dit ondernemersevenement en helpen wij met de organisatie van het evenement. Als online marketing bureau ondersteunen wij dagelijks lokale ondernemers met het online succes van deze bedrijven. Het is mooi om dit ondernemerssucces ook offline te mogen vieren met de ondernemers.

100% Coronaproof
De organisatie heeft er alles aan gedaan om het evenement volledig conform alle Coronamaatregelen plaats te laten vinden. Zo vindt de uitreiking plaats vanuit meerdere zalen. De organisatie heeft vooral gekeken naar wat er ondanks alle maatregelen nog wél kan! “Met het vinden van een gemeenschappelijke deler, een wederzijdse gunning en inzet van velen, wordt het beslist een prachtige avond. Coronaproof. Om die reden is er ook een gezondheidscheck bij de ingang.”, zo stelt mede organisator Henri Verhagen.

Grote behoefte
In de gemeente Altena is een grote behoefte naar dit unieke ondernemersgala. De avond was in maart al zeer snel uitverkocht. Al deze bezoekers worden nu verdeeld over de meerdere bioscoopzalen van Service Bioscoop Hollywoud. De mensen die met de kaartverkoop achter het net viste, of onverhoopt toch niet konden komen, kunnen vanuit huis de gala-avond live volgen. De finale van BizAwards Altena wordt namelijk als livestream aangeboden op de website van BizAwards Altena.

Ga naar www.bizawardsaltena.nl voor meer informatie en deze livestream.