Arie Bouman Tuinplanten B.V. heeft internet marketing bureau HV Media het vertrouwen gegeven om aan de slag te mogen met het nieuwe online platform. In een zeer korte tijd zijn zo twee websites van het bedrijf uit Wijk en Aalburg compleet in een ander jasje gestoken. Een bijzonder project. Zo is deze website voorzien van de nieuwste technieken.

Al vanaf het begin werken wij als internet marketing bureau met het open source CMS systeem WordPress. WordPress staat bekend om zijn eenvoudige beheersysteem. Door de grote community en frameworks is het mogelijk om een WordPress website al tegen zeer aantrekkelijke tarieven aan te bieden. Arie Bouman Tuinplanten B.V. wilde echter niet de standaarden, zij wilde uniek opereren door middel van maatwerk WordPress websites. Met deze uitdaging is HV Media aan de slag gegaan en met succes! Na enkele weken programmeren konden wij de medewerkers van Arie Bouman Tuinplanten twee compleet nieuwe WordPress websites leveren. Maar het mooie design van Designstar is niet het enige bijzondere aan dit project. Dit is ook het eerste maatwerk project dat een unieke frontend editor heeft.

Frontend editor

De medewerkers van Arie Bouman Tuinplanten kunnen de website eenvoudig beheren. Het beheren van een website was nog nooit zo makkelijk. Hiermee is de eenvoud van een WordPress website opnieuw overtroffen. Voorheen diende u in te loggen in de “achterkant van de website” op zo wijzigingen aan te brengen. Bij dezen nieuwe techniek kunt u eenvoudig inloggen, vervolgens bezoekt u uw website en kunt u de betreffende tekst aanklikken. Wanneer u op het potloodje klikt kunt u eenvoudig de tekst of het object beheren. Het volledige beheer van de website is in deze eenvoud opgesteld. Zo kan er via deze manier eenvoudig een pagina worden toegevoegd of verwijderd, maar kan men ook zelf de indeling bepalen op het gebied van kolommen. Kortom: het beheren van uw WordPress website was nog nooit zo eenvoudig! Daarnaast is de website volledig responsive opgebouwd en daarmee dus ook geschikt voor smartphones en tablets. Hieronder ziet u een voorbeeld van het eenvoudige beheren van de websites.

Bijzondere oplevering

De website Arie Bouman.nl en Arie Bouman Tuinplanten.nl zijn inmiddels online gegaan. De nieuwe maatwerk gemaakte WordPress website is op een feestelijke manier opgeleverd. Onder het genot een kopje koffie en een speciale “Arie Bouman taart” werden de websites gedoopt. Hieronder vindt u de video van de spectaculaire doop van deze website. Wilt u ook een WordPress website maatwerk laten ontwikkelen door HV Media? Informeer dan vandaag nog naar de mogelijkheden via 0416 531034.