TopKunstgras

Van 50 aanvragen naar
1200 aanvragen per maand!

13.250

Extra website bezoekers per maand!

142

Zoekwoorden op 1e pagina van Google!

2400%

Meer stalenbox aanvragen!

Sterke SEO strategie

De sterke SEO strategie van HV Media zorgt voor veel online succes bij TopKunstgras. Het bedrijf heeft het aantal stalenbox aanvragen fors zien stijgen.

HV Media is de online partner voor TopKunstgras.nl. Wij ondersteunen deze kunstgras specialist met een sterke online marketing strategie. Zo helpen wij dit bedrijf om alles uit de vindbaarheid van hun website te halen. De resultaten zijn enorm. Door de optimalisatie van de content, techniek en autoriteit brachten wij TopKunstgras.nl al binnen enkele maanden in de top van Google. TopKunstgras.nl staat nu, ondanks de hoge concurrentie, dominant in de top van Google op alle relevante en belangrijke zoekwoorden.

Beste zoekwoorden
  • kunstgras
  • kunstgras kopen
  • beste kunstgras
  • kunstgras leggen
  • kunstgras laten leggen
  • zelf kunstgras leggen
Bedrijf
TopKunstgras

Over TopKunstgras.nl

TopKunstgras uit het Limburgse Haelen is de kunstgras specialist van Nederland. TopKunstgras biedt het mooiste kunstgras dat niet van echt kunstgras is te onderscheiden. Dit kunstgras wordt online aangeboden in de webshop, maar ook ondersteunt TopKunstgras.nl met het laten aanleggen van dit mooie kunstgras. Het kunstgras van TopKunstgras is uniek. Naast dat het kunstgras niet van echt is te onderscheiden, krijgt u ook 15 jaar garantie!

Mede-eigenaar, TopKunstgras
1534837035897

“HV Media, is HET bedrijf waar je moet zijn! Al meerdere jaren op zoek naar een betrouwbaar seo bureau, al verschillende gehad maar veel belofte’s en niemand komt zijn afspraken na. Na veel zoeken zijn we bij HV Media terecht gekomen en mijn eerste gevoel zei dit is het bedrijf waar ik zaken mee wil doen. Henri is een man van no nonsens en heeft zeer korte lijnen, van niks heeft die ons met meer dan 28 zoekwoorden in de top 3 gebracht. En nu zullen velen die deze recensie lezen denken ja maar hoeveel concurrentie is er ? Geloof me heel veel. Ik kan HV media alleen maar aanbevelen, dus Henri als je een referentie nodig hebt laat ze me maar bellen.”

Jeff Buchmeyer
Mede-eigenaar, TopKunstgras

142 zoekwoorden op 1e pagina van Google.

HV Media is de vaste online marketing partner voor TopKunstgras.nl.

Samen met het enthousiaste team van TopKunstgras.nl werken wij aan de SEO optimalisatie van een reeks zeer concurrerende zoekwoorden. Ondanks de hoge concurrentie in de kunstgras markt, resulteerden wij er toch al snel in om prachtige resultaten te boeken. Binnen enkele maanden stonden er 142 zoekwoorden op de eerste pagina van Google. Daarvan hebben zelfs 75 zoekwoorden de top 3 van Google bereikt. Maandelijks resulteren onze online marketing werkzaamheden in zo’n 13.250 extra website bezoekers!

TopKunstgras

Ontvang een gratis SEO scan!

Ook beter gevonden worden? Ontvang direct uw online kansen!