Plants & Living

Met een nieuwe webshop binnen 3 maanden al in de top van Google!

2.200+

Extra website bezoekers per maand!

73

Zoekwoorden op 1e pagina van Google!

38

Zoekwoorden in de top 3 van Google!

Binnen enkele maanden een webshop met conversies!

HV Media is de vaste online marketing partner voor de nieuwe webshop Plants & Living. Vanaf het begin zijn wij betrokken bij de volledige online propositie van Plants & Living. We hebben mee gedacht over de content, techniek en identiteit. Hierdoor maakten wij van Plants & Living dé online speler op het gebied van plantenarrangementen.

Beste zoekwoorden
  • terrariums
  • planten arrangement
  • bloemstukje
  • paasstukje kopen
  • plantenarrangementen
Bedrijf
Plants & Living

Over Plants & Living

Iedereen kent de plantenarrangementen van PT Creations. Sterker nog: iedereen heeft wel eens zo’n plantenarrangement in huis gebracht. Claudine Timmermans en Harm Vierhouten zijn twee jonge, enthousiaste en creatieve ondernemers dat daarom graag deze producten ook online wilde gaan aanbieden. Plants & Living is hierbij ontstaan en de thuisbasis geworden voor consumenten op het gebied van plantenarrangementen, terrariums en de mooiste woonaccessoires! In de webshop vindt u de mooiste producten met een duurzaam karakter, goede service en snelle levering!
harm
“HV Media is de vaste online marketing partner voor de nieuwe webshop Plants & Living. Vanaf het begin zijn wij betrokken bij de volledige online propositie van Plants & Living. We hebben mee gedacht over de content, techniek en identiteit. Hierdoor maakten wij van Plants & Living dé online speler op het gebied van plantenarrangementen.”
Harm Vierhouten
Eigenaar, Plants & Living

Vliegende start met 73 zoekwoorden op de eerste pagina van Google!

HV Media zorgde voor een vliegende start bij de webshop Plants & Living. Door het opzetten van een technisch sterke en goede webshop, waren de resultaten al binnen enkele maanden geweldig. Door een sterke online strategie scoort Plants & Living met ruim 73 zoekwoorden op de eerste pagina van Google en staan er zelfs al 38 zoekwoorden in de top 3 van Google! Plants & Living is hiermee een mooie en bloeiende webshop geworden voor plantenarrangementen, waarbij wij nog lang niet klaar zijn met het behalen van online succes!

Plants Living foto 2 768x565 1

Ontvang een gratis SEO scan!

Ook beter gevonden worden? Ontvang direct uw online kansen!