AMB Makelaars

"Meebewegen op de ontwikkelingen van de woningmarkt"

5.700+

Extra website bezoekers per maand!

73

Zoekwoorden op 1e pagina van Google!

34

Zoekwoorden in de top 3 van Google!

Lokale zoekmachine optimalisatie

Voor AMB Makelaars verzorgt HV Media de online marketing. Mede door de succesvolle online marketing strategie wordt AMB Makelaars gevonden door zowel kopers als verkopers van woningen. Inmiddels staat AMB Makelaars in de top van Google op alle lokale en relevante zoekwoorden. Hierdoor is dit kleine makelaarskantoor uitgegroeid tot het toonaangevende makelaarskantoor van regio ‘s-Hertogenbosch.

Beste zoekwoorden
  • makelaar den bosch
  • makelaars den bosch
  • makelaardij den obsch
  • makelaar heusden
  • makelaar vught
  • makelaar drunen
  • makelaar vlijmen
Bedrijf
AMB Makelaars

Over AMB Makelaars

AMB Makelaars is uitgegroeid tot de betrouwbare makelaar in Den Bosch. Met de zeer klantgerichte werkwijze scoren wij een 100% klanttevredenheid en zijn wij uitgegroeid tot één van de beste spelers binnen de woningmarkt in ’s-Hertogenbosch, Vught, Rosmalen, Drunen, Vlijmen en de directe omgeving hiervan. AMB Makelaars helpt u persoonlijk met de koop en/of verkoop van uw woning.

Nienke van Gogh

“HV Media blijft voor ons een fijne partner. Henri is nog steeds ons vaste aanspreekpunt; ondanks dat zijn marketing bureau gegroeid is hebben we niet telkens met andere medewerkers te maken en zijn de lijnen nog steeds kort. Als we een vraag hebben kunnen we altijd bij hem terecht en hij blijft na al die jaren nog steeds kwaliteit leveren. We staan strak op 1 in Google op alle belangrijke zoekwoorden ondanks de enorme concurrentie.”

Nienke van Gogh
Eigenaar, AMB Makelaars

Lokaal gevonden worden door woning kopers en verkopers.

De woningmarkt verandert snel en vaak. In tijden van de kredietcrisis was het vooral de uitdaging was om kopers te vinden voor een woning. In de huidige oververhitte woningmarkt is het vooral de uitdaging om verkopers van een woning te vinden. HV Media is de vaste partner voor het online marketing traject van AMB Makelaars. Inmiddels is dit makelaarskantoor gegroeid met meerdere vestigingen. Zowel kopers als verkopers weten het makelaarskantoor te vinden en zijn gecharmeerd van de persoonlijke en klantgerichte werkwijze. Op alle relevante lokale zoekwoorden staat het makelaarskantoor inmiddels in de top van Google.

amb verkocht

Ontvang een gratis SEO scan!

Ook beter gevonden worden? Ontvang direct uw online kansen!