Chocolade Geschenken

"Grote bedrijven als HAK weten ons nu online te vinden"

8.900

Extra website bezoekers per maand!

110

Zoekwoorden op 1e pagina van Google!

53

Zoekwoorden in de top 3 van Google!

Meer dan 8.900 extra website bezoekers per maand!

HV Media bouwde de WordPress website van Chocolade Geschenken.nl, welke volledig is gericht op het ontvangen van zakelijke offerte aanvragen voor chocolade relatiegeschenken.

Chocolade Geschenken.nl profiteert van unieke Google posities, waardoor zij nieuwe grote klanten aan zich wisten te binden zoals HAK en KLM.

Beste zoekwoorden
  • chocolade paashaas
  • chocolade eieren
  • chocolade ei
  • chocolade lettertjes
  • kerstchocolade
  • sinterklaaschocolade
Bedrijf
Chocolade Geschenken.nl

Over Chocolade Geschenken

Chocolade Geschenken.nl is een familiebedrijf dat is gespecialiseerd in het produceren van de lekkerste chocolade geschenken voor de zakelijke markt. Alle soorten chocolade geschenken voor ieder seizoen!
“We zijn bij Henri terecht gekomen voor het bouwen van onze nieuwe website. Daarnaast denkt hij nu met ons mee om ons hoger in Google te krijgen. Dit is inmiddels goed gelukt! Op alle zoekwoorden staan we inmiddels bovenaan. Het aantal bestellingen is hierdoor ontzettend hard gestegen!!”
Stefan van Tilborg
Mede-eigenaar, Chocolade Geschenken

110 zoekwoorden op 1e pagina van Google.

Het online succes legt Chocolade Geschenken geen (chocolade) windeieren. Chocolade Geschenken staat inmiddels met 110 zoekwoorden op de eerste pagina van Google, waarvan zelfs 53 zoekwoorden in de top 3 van Google staan. Maarliefst 25 zoekwoorden staan op de hoogste positie van Google!

Stefan Chocolade Geschenken

Ontvang een gratis SEO scan!

Ook beter gevonden worden? Ontvang direct uw online kansen!