Een online catalogus, online folder of online jaarverslag… We zien het steeds vaker op websites. Echter zien we deze publicaties in de vorm van een PDF document. Men klikt op de link, verlaat uw website en komt terecht in een statisch PDF document. Dagelijks kost dit vele websites ontzettend veel bezoekers. Om definitief af te rekenen met dit probleem is HV Media gestart met dochteronderneming Digitaal Publiceren.com. Deze dienst geeft men de mogelijkheid om PDF documenten te converteren tot een bladerbare PDF. Maar hoe werkt dat nu precies?

Digitaal Publiceren.com heeft één op één de werking van een drukkerij, alleen dan digitaal. U levert een PDF document aan en dit document wordt zo overgenomen tot een bladerbare PDF. Het document wordt zo bladerbaar gemaakt, dit betekent dat u er digitaal door heen kunt bladeren. Om van uw bladerbare PDF een echte beleving te maken, hebben we overal aan gedacht. Van schaduw tot geluidseffecten bij het openslaan van de pagina’s.

Maar wat zijn nu precies de voordelen van een bladerbare PDF in vergelijking tot een normaal PDF document? Allereerst behoudt u uw bezoekers binnen uw eigen website. Een bladerbare PDF is via een eenvoudige HTML code namelijk te integreren binnen iedere denkbare website. Zo behoudt u uw bezoekers binnen uw website. Daarnaast wordt de bladerbare PDF volledig opgemaakt in uw eigen huisstijl. Met een speciaal laadscherm en de juiste kleurenschema’s past uw bladerbare PDF volledig binnen uw website. In tegenstelling tot de andere aanbieders in de markt biedt Digitaal Publiceren.com volledig reclamevrije bladerbare PDF documenten aan.

Ook met de mobiele revolutie is rekening gehouden. Zo worden de bladerbare PDF documenten prima getoond op smartphones en tablets. Voor zowel Mac- als Windowsgebruikers werkt een bladerbare PDF uitstekend! En wilt u de bladerbare PDF niet online maar juist besloten houden? Dan is er zelfs de mogelijkheid om hem te branden op een CD/DVD of USB.

Waarom tobt u nog met PDF documenten op uw website? Een bladerbare PDF biedt alle interessante opties die u zoekt. Van het integreren van Google Analytics, tot het gebruik maken van links in de bladerbare PDF. Via deze links kan men vanuit de online folder direct doorklikken naar de aanbieding binnen bijvoorbeeld uw webshop. Daarbij vindt u de bladerbare PDF document ook nergens goedkoper dan bij Digitaal Publiceren.com. Het omzetten van een PDF document tot een bladerbare PDF kost slechts € 50,-. Alles is in deze prijs inbegrepen en wij leveren uw bladerbare PDF ook altijd op binnen 24 uur. Kortom: stop met die PDF documenten en stap over op bladerbare PDF documenten. Zo wordt uw website weer een beleving!

Voor meer informatie over bladerbare PDF documenten kunt u een kijkje nemen op de website Digitaal Publiceren.com.