LeadsTrackerDagelijks bezoeken tientallen, misschien wel honderden mensen uw website. Via bezoekerstellers als Google Analytics kunt u ook exact inzien hoe ze op uw website terecht zijn gekomen, hoelang het bezoek geduurd heeft en welke pagina’s zij hebben bezocht. Maar weet u ook wie uw website bezocht hebben? LeadsTracker is een nieuwe salestool die website bezoekers herkent tot bruikbare salesinformatie. LeadsTracker geeft uw website bezoekers namelijk een gezicht!

Uit onderzoek is gebleken dat van uw website bezoekers slechts 5% contact met u opneemt. Maar wie zijn die overige 95% bezoekers? En hoe bereikt u deze bedrijven? LeadsTracker brengt deze bezoekers in beeld en biedt u uitgebreide website bezoekers rapportages.

Hoe werkt LeadsTracker precies?

Elke keer als een potentiële klant uw website bezoekt, laat hij daarbij waardevolle informatie achter. Met behulp van deze bruikbare informatie, zoals het IP-adres, kan deze informatie gekoppeld worden aan het bijbehorende bedrijf. In de bezoekersrapportages van LeadsTracker vindt u zo alle relevante contactgegevens, maar ook een verslag van het bezoek.

Maar mag dat allemaal wel?

LeadsTracker is 100% legaal. Er zijn twee wetten in het bijzonder die aandacht behoeven rondom de werking van LeadsTracker. De wet bescherming persoonsgegevens heeft enkel betrekking op natuurlijke personen (zie: Hoofdstuk 1, Artikel 1, lid a). LeadsTracker slaat nadrukkelijk geen gegevens op van natuurlijke personen. LeadsTracker voldoet ook volledig aan de “Cookiewet”, en de Telecomwet. LeadsTracker plaatst geen cookies op de computer van bezoekers en is ook niet op andere wijze strijdig met de Telecomwet.

Wat kost LeadsTracker?

LeadsTracker is een voordelig salestool, u gebruikt LeadsTracker al vanaf € 60,- per maand!

Kijk voor meer informatie over LeadsTracker op www.leadstracker.nl.