Afgelopen week stond er een artikel in het Kontakt over de start van mijn bedrijf HV Media. Voor het artikel werd ik geinterviewd door redacteur Martin van Hemert. Met hem besprak ik de start van mijn eigen bedrijf, maar ook de toegevoegde waarde van HV Media. Wat maakt HV Media nu onderscheidend in de markt? Het artikel verscheen op Oudejaarsdag in het Kontakt in het Land van Heusden en Altena als in de Bommelerwaard.

U kunt het artikel hier lezen/downloaden.

Mijnheer Verhagen,

Goed verhaal, strakke binnenkomer in het nieuwe jaar 2014! Wij wensen je heel veel succes and an awfull lot of traffic (in het Veense) ‘Brasil’…

2 januari 2014

Bedankt mijnheer Spek,

Wij wensen Altena Stedennet hetzelfde. Laten we er een mooi succesvol jaar van gaan maken! Nu hopen dat een goed begin inderdaad ook het halve werk is!

Met vriendelijke groet,
Henri Verhagen.

2 januari 2014

Dag Henri

Fantastisch dat je de stap hebt kunnen, willen en durven zetten richting een zelfstandig bedrijf. Alle waardering voor dit moedige besluit. We kennen jou als een doorzetter en een oprecht persoon en zijn er daarom van overtuigd dat met jouw tomeloze inzet het bedrijf HV gaat uitgroeien tot een topper.
Veel succes in dit nieuwe jaar.

Liesbeth en Henk Poelakker

2 januari 2014

Beste Henri,

Veel succes met je bedrijf HV-Media!

Ik vertrouw erop dat we ook in 2014 onze samenwerking kunnen continueren.

Groet,

Bertie
Team Marketing en Communicatie
Koning Willem I College

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *